Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمان گفت: استان کرمان در هفت ماهه امسال حدود ۷۰۰ میلیون تومان مازاد وصول درآمد داشته اما تاکنون هیچ میزانی از سهم استان برگشت داده نشده است.

"حمید شیخ‌اسدی"  در نشست استاندار با مدیران واحدهای تابعه وزارت اقتصاد و دارایی در استان کرمان، نرخ بیکاری استان کرمان در تابستان امسال را ۱۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی استان را ۴۰.۸ درصد براساس مرکز آمار ایران اعلام کرد و گفت: در مجموع و از سال 96 تاکنون ۸۲ جلسه پنجره واحد سرمایه‌گذاری در استان  برگزار شده است که در این راستا ۲۰۳ طرح در این جلسات مطرح و ۲ هزار و ۶۳۹ مورد استعلام برای آنها دریافت شده است.

شیخ‌اسدی همچنین به استعلامات در خصوص محدوده‌های معدنی اشاره کرد و گفت: ۱۶ محدوده معدنی مورد توافق منابع طبیعی، محیط زیست و میراث فرهنگی شناسایی و روال اداری مربوط به برگزاری مزایده آنها در حال انجام است. 

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کرمان از تشکیل پنجره واحد الکترونیکی استان از مرداد ماه امسال در شهرستان کرمان یاد کرد و گفت: از ۵ آذر ماه سه شهرستان سیرجان، شهربابک و زرند در این سامانه فعال شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در راستای بهبود فضای کسب و کار استان، درگاه ملی مجوزهای کشور،جلسات پنجره واحد سرمایه‌گذاری برای ترسیع در انجام استعلامات، مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای رفع موانع تولید، سامانه چنجره واحد الکترونیکی، شناسایی قوانین و مقررات زائد، طرح پایش محیط کسب و کار انجام شده است تصریح کرد: از ابتدای صدور مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در استان تا پایان مهر ماه امسال ۴۸ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه مصوب ۲.۴۶ میلیارد دلار برای استان کرمان صادر شده که ۲۹ مجوز به دلیل اجرایی نشدن پروژه ابطال شده است.

شیخ اسدی خاطرنشان کرد: پروژه‌های معتبر استان در بخش‌های صنعت، معدن، خدمات و تامین انرژی و شرکای خارجی این پروژه‌ها از کشورهای ترکیه، عمان، افغانستان، چین، سوئیس، آلمان، اتریش، روسیه و ایرانیان مقیم خارج هستند. 

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کرمان با بیان اینکه استان کرمان در هفت ماهه امسال حدود ۷۰۰ میلیون تومان مازاد وصول درآمد داشته اما تاکنون هیچ میزانی از سهم استان برگشت داده نشده است، به رقم پایین جذب اسناد خزانه در استان پرداخت و گفت: مکاتابات متعدد با دستگاه‌ها در این زمینه و جابجایی اعتبارات آنها در صورت عدم جذب اسناد حسب دستور استاندار انجام شده است. 

وی همچنین در خصوص مولدسازی دارایی‌های دولت عنوان کرد: تاکنون ۲۰۱ مورد از املاک و اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی استان شناسایی شده که ۱۱۱ ملک فاقد سند مالکیت هستند و امکان مولدسازی آنها وجود ندارد ضمن آنکه تعداد مجوزهای اخذ شده در این زمینه  ۷۰ مورد با ارزش برآوردی ۱۳۰۰ میلیارد ریال بوده و منابع حاصل از فروش ۵ ملک مازاد نیز ۱۷ میلیارد ریال است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقتصاد و دارايي وصول درآمد اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی اقتصاد و دارایی استان کرمان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سهم هزینه‌های جاری در کل بودجه شهرداری قم نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است ک در کل کلانشهرها این نسبت خاص و ویژه است.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به فرایند تدوین بودجه شهرداری قم بر اساس اسناد بالادستی و راهبردهای اجرایی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز در برنامه راهبردی شهرداری قم اهدافی ترسیم شده بود و منابعی قابل پیش بینی شد که با ایجاد تناسب میان منابع و مصارف، بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان برای شهرداری قم و سازمان‌های تابعه تنظیم شد.

وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری قم به صورت خاص ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید افزود: با احتساب سازمان‌ها این بودجه به ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم، سهم عوارض ساختمانی و جرایم در این بودجه ۶ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و سهم تسهیلات بانکی و اوراق، ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

محمد رضاخانی ادامه داد: در حوزه واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به معنای فروش اموال و مباحث مرتبط با ماده ۱۰۱ مزایده و معوض، ۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبارات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش مصارف بودجه دو بخش هزینه‌ای و تملکی وجود دارد خاطرنشان کرد: بودجه هزینه‌ای در واقع هزینه‌های جاری را در بر می‌گیرد که برای سال ۱۴۰۳، حدود دو هزار و ۵۳۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد دارد.

معاون شهردار قم اضافه کرد: سهم بودجه هزینه‌ای نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است که در میان کلانشهرهای کشور این نسبت خاص است.

به گفته محمدرضاخانی، شهرداری قم تمام توان خود را در مسائل عمرانی صرف می‌کند و با کاهش هزینه از طریق ارتقای بهره‌وری به دنبال تحقق اهداف راهبردی خود است.

وی ادامه داد: هزار و ۶۳ میلیارد تومان نگهداری فضای سبز و رفت و روب است که نیمی از بودجه جاری را در بر می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: ۴۶۰ میلیارد تومان برای کمک به سازمان‌های شهرداری و هزار و ۱۰۰ حقوق و دستمزد برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

محمدرضاخانی به مصارف عمرانی بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: برای این حوزه در مجموع ۱۱ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان برای هزار و ۴۵ ردیف بودجه عمرانی ذر قالب بیش از دو هزار و ۲۰۰ پروژه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری شهر قم گفت: سرانه هزینه‌های شهری اعم از نگهداری شهر و عمرانی حدود ده میلیون تومان به ازای هر شهروند است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه در مأموریت شهرسازی و کالبد شهری ۴۸۸ میلیارد تومان پیش بینی بودجه صورت گرفته که ۳.۵ درصد بودجه را تشکیل می‌دهد گفت: در مأموریت محیط زیست و خدمات شهری، ۱۵.۱ درصد بودجه به مبلغ دو هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

محمدرضا خانی افزود: ایمنی و مدیریت بحران ۵۶۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری سهم دارد ۳.۹ درصد از کل بودجه را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل و ترافیک اعم از ساماندهی معابر معابر جدید اتوبوس قطار شهری ۵۳.۴ درصد بودجه شامل هفت هزار و ۸۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در مأموریت اجتماعی و فرهنگی ۷۳۰ میلیارد تومان بودجه تعریف شده که ۵.۱ درصد از بودجه شهرداری قم را تشکیل می‌دهد.

کد خبر 750356

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم