Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: در لایحه مالیات بر ارزش افزوده دولت پیشنهاد کرده وزارت کشور جایگزین شوراهای شهر کشور برای عوارض گذاری و تعیین مأخذ و حداکثر نرخ عوارض شود که به نوعی بازگشت به عقب است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد سالاری در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستور جلسه امروز مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی تغییرات لایحه مالیات بر ارزش افزوده، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی امروز در معرض یک آزمون بزرگ قرار دارد تا از جایگاه مدیریت شهری در سراسر کشور دفاع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری ادامه داد: با توجه به اینکه رئیس مجلس، سابقه مدیریت در شهرداری را دارد و فراکسیون مدیریت شهری مجلس پر تعدادترین فراکسیون در طول تاریخ مجلس است، انتظار می‌رود که نسبت به تغییرات ناگهانی و بسیار عجیب و غریبی که در لایحه مالیات بر ارزش افزوده اتفاق افتاده و در فرایند تصمیم گیری قرار گرفته بسیار حساب شده و درست تصمیم گیری کنند.

وی تصریح کرد: امروز مجلس شورای اسلامی در خصوص سهم عوارض شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده تصمیم گیری می‌کند و پیشنهاد ارائه شده به شدت کاهشی بوده و به موجب مفاد ماده ۵۳ نیز قرار است وزارت کشور جایگزین شوراهای شهر کشور برای عوارض گذاری و تعیین مأخذ و حداکثر نرخ عوارض شود که به نوعی بازگشت به عقب است.

این عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: بعد از گذشت پنج دوره از فعالیت شوراهای شهر کشور که همه دولت‌ها، حاکمیت و همه ارکان تصمیم گیری صحبت از برون‌سپاری و ارتقا جایگاه مدیریت‌های شهری می‌کردند، امروز دولت و وزارت کشور با رویکرد تمرکزگرایی، می‌خواهند کمترین اختیارات شوراها را نیز بگیرند و من از رئیس مجلس و نمایندگان تقاضا دارم، در تصمیم امروز، نگاه خود را مبنی بر تحقق حکمرانی محلی عینیت بخشند.

وی افزود: اکثر نمایندگان مجلس یازدهم اعلام کرده‌اند که لایحه مدیریت شهری در کمیسیون مربوطه در حال نهایی شدن است و رویکرد مجلس هم این است که حکمرانی محلی را در این لایحه محقق کنند، این گوی و این میدان، تصمیم امروز مجلس نشان می‌دهد که مجلس یازدهم به چه میزان به ارتقا جایگاه مدیریت شهری اهمیت می‌دهد.

کد خبر 458324

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمد سالاری شوراي شهر تهران مالیات بر ارزش افزوده شوراهای شهر مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق لایحه مالیات بر ارزش افزوده مدیریت شهری تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد

سیدمحمد حسینی گفت: با تصویب و تایید نهایی لایحه عفاف و حجاب در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزشهای اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاههای مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آنها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با فارس، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاهها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاهها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهادها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرتهای شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باورهای عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

دیگر خبرها

  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • حامیان گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد