Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی گفت: به نظر می‌رسد بسته منسجمی باید در قبال این اقدام تاسف بار صورت بگیرد که یکی از آن‌ها بحث کاهش بازرسی‌های گسترده آژانس بین المللی انرژی اتمی و گام بعدی آن می‌تواند خروج از NPT باشد.

حسین آبنیکی، رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اقدامات متقابل ایران در حوزه هسته‌ای در برابر ترور شهید محسن فخری زاده گفت: به نظر می‌رسد بخشی از اقدام متقابل جمهوری اسلامی در این حوزه مرتبط با حوزه امنیتی باشد و این انتقام به قوت خود برای جمهوری اسلامی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص اقدامات متقابل در حوزه انرژی و هسته‌ای نیز گفت: این اقدامات می‌تواند با مرتبط با لغو بازرسی‌های گسترده‌ای باشد که خارج از تعهدات خود به آژانس در حال انجام آن هستیم باشد.

آبنیکی با اشاره به بی عملی آژانس بین المللی انرژی اتمی در واکنش به ترور دانشمندان ایرانی گفت: این در حالی است که تعدادی از دانشمندان ما هر بار ترور می‌شوند و آژانس بین المللی انرژی اتمی، اروپا و آمریکا به سادگی از کنار آن می‌گذرند و حداکثر کاری که انجام می‌دهند صدور بیانیه‌های بی طرفانه‌ای است که طرفین را به خویشتن داری دعوت می‌کند.

رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه واکنش جمهوری اسلامی در قبال آژانس باید عکس العمل نسبت به درخواست‌های این سازمان بین المللی باشد، گفت: دانشمندان هسته‌ای ما در حوزه توسعه صلح آمیز صنعت هسته‌ای فعالیت می‌کنند و طبیعتا باید مانند دانشمندان سایر کشور‌ها مصونیت جانی داشته باشند، اما متاسفانه هر چند سال یکبار رژیم صهیونیستی آزادانه آن‌ها را ترور می‌کند.

وی تصریح کرد: این در حالی است که خود رژیم صهیونیستی علاوه بر عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی نیست معاهده NPT را نیز قبول ندارد و عضو آن نیست و طبیعتاً براساس این روند هیچ یک از بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از مراکز هسته‌ای اسرائیل را ندارند این در حالی است که شنیده‌ها حکایت از آن دارد که صهیونیست‌ها در حال تولید انبوه سلاح هسته‌ای هستند، اما به دلیل عدم عضویت در نهاد‌های بین المللی هیچ گاه پرده از این اقدام آن‌ها برداشته نشده است.

آبنیکی تاکید کرد: به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی در این حوزه هم باید از آژانس بخواهد تا موضع جدی تری داشته باشد و علاوه بر آژانس سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین المللی نیز باید رژیم صهیونیستی را مجاب به عضویت در نهاد‌های بازرسی کنند.

رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: به هر حال به نظر می‌رسد بسته منسجمی باید در قبال این اقدام تاسف بار صورت بگیرد که یکی از آن‌ها بحث کاهش بازرسی‌های گسترده آژانس بین المللی انرژی اتمی و گام بعدی آن می‌تواند خروج از NPT باشد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آبنیکی تقابل با آمریکا ترور دانشمندان هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی جمهوری اسلامی نظر می رسد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند

به گزارش خبرنگار مهر، «محمد اسلامی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) هیأت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: در هفته آینده اولین کنفرانس علوم و فنون هسته ای برگزار می شود و حدود ۴۷۷ مقاله ارائه شده، ۱۸۰ ارائه خواهیم داشت که توسط شرکت کنندگان غیرایرانی ارائه خواهند کرد.

وی افزود: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان مهمان ویژه حضور خواهد داشت و سخنرانی خواهد کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره حل مسائل پادمانی با آژانس، اظهار کرد: همواره در حال تعامل و گفت و گو درباره مسائل پادمانی هستیم، لذا تاکنون دو مکان باقی مانده و ۲ مکان حل و فصل شده که دو مکان در حال گفت و گو است.

اسلامی ادامه داد: بیانیه اسفند ۱۴۰۱ از نظر ما پابرجا است و براساس آن تعامل داریم، اما این بیانیه توسط جریان مخربی که در غرب علیه ایران اقدام می کند زیر سوال رفته است. البته ما بر این بیانیه تاکید داریم و گروسی هم این را اعلام کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی اذعان کرد: آقای گروسی در ایران دیدارهایی خواهد داشت و من هم با وی دیدار دارم و مطمئن هستم که ابهامات برطرف می شود و در چارچوب پادمان و ان پی تی روابط خود را با آژانس تقویت کنیم.

وی درباره همکاری با آژانسدر خصوص بازرسان آژانس، تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم و ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آنها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایندهای همکاری با آژانس این موضوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به آن اذعان دارند.

وی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران، بیان کرد: اینها موضع گیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی در حال القای این است که برنامه ایران صلح آمیز نیست. گروسی گفته نشانه ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

کد خبر 6086757

دیگر خبرها

  • تلاش برای رفع ابهام‌ها و اجرای کامل توافق اسفند ۱۴۰۱
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • تائید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سفر گروسی به تهران
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر گروسی به ایران را تایید کرد
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند