Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@16:23:40 GMT

دلایل انزجار و متنفر بودن از رابطه جنسی

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۶۶۲۰

دلایل انزجار و متنفر بودن از رابطه جنسی

اختلال بیزاری جنسی یا نفرت و یا انزجار جنسی که به اختصار (SAD) نیز نامیده می‌شود یکی از انواع اختلالات جنسی می‌باشد فرد مبتلا به اختلال بیزاری جنسی بقدری از رابطه جنسی بدش می‌آید و نفرت دارد که نه تنها شدیدا از انجام آن خودداری می‌کند بلکه از هر کار و عملی که سبب رابطه و تماسی جنسی شود نیز اجتناب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این احتمال می‌رود که شخص دارای مشکلات عمده‌ای در روابط بین فردی داشته باشد.

برخی از مبتلایان به اختلال بیزاری جنسی شدید، احتمال دارد در هنگام مواجهه با موقعیت‌های جنسی حتی به حمله‌های وحشتزدگی همراه با اضطراب و استرس شدید، احساس خفگی، تپش قلب، ضعف، تهوع، سرگیجه و مشکلات تنفسی دچار شوند.


برخی افراد نفرت بسیار زیادی در مورد تمامی محرک‌های جنسی مانند بوسیدن، و لمس کردن دارند. شدت واکنش فرد در زمان مواجهه با این موقعیت‌ها ممکن است از استرس و اضطراب متوسط و فقدان لذت تا پریشانی روانی شدید متغیر باشد.

افراد مبتلا به اختلال بیزاری جنسی ممکن است با استفاده از راه‌های غیرمستقیم مانند:

نرسیدن به پوشش و ظاهر شخصی
زود خوابیدن
به مسافرت رفتن
اعتیاد به مواد مخدر
غرق شدن در فعالیت‌های شغلی، اجتماعی و خانوادگی و…
عدمِ گرایش خود را به داشتن رابطه جنسی نشان دهند.   علائم اختلال بیزاری جنسی:
برخی از افراد به طور طبیعی در طول عمر خود در دوره‌هایی قرار می‌گیرند که میلی به رابطه و لذت جنسی ندارند. اما زمانی که این بی میلی جنسی مدتی طولانی ادامه پیدا می‌کند یا به تدریج عواقبی جدی بر زندگی فرد بر جای می‌گذارد، می‌تواند نشانه‌ای از اختلال بیزاری جنسی باشد. اگر علائم اضطراب و دیگر علائم حمله پانیک قبل و در طول رابطه جنسی یا حتی در اثر فکر کردن به رابطه جنسی ظهور یابند، می‌توان به وجود این اختلال مشکوک بود.

بی توجهی به علائم اختلال بیزاری جنسی باعث بهبودی نمی‌شود بلکه باعث تشدید آن می‌شود.

پرهیز از هرگونه رابطه جنسی
ترس و تنفر از فعالیت جنسی
مشکل در زندگی مشترک
حملات پانیک در مواجهه با رابطه جنسی که نشانه‌های آن عبارتند از احساس خفگی، تپش قلب، ضعف، تهوع، سرگیجه و مشکلات تنفسی.
برخی بیماران نفرت بسیار زیادی در مورد تمامی رفتار‌های جنسی مانند بوسیدن و لمس کردن دارند. شدت واکنش فرد در زمان مواجهه با این موقعیت‌ها ممکن است از علائم خفیف شامل فقدان علاقه و نفرت خفیف تا استرس و اضطراب متوسط و علائم شدید شامل فقدان لذت، پریشانی روانی شدید و تمام علائم پانیک را شامل شود. در موارد شدید دیده می‌شود که فرد به هر چیزی چنگ می‌زند تا از رابطه جنسی با همسرش خودداری کند، از جمله خوابیدن در زمانی متفاوت از همسر، صرف زمان بیشتر در محل کار و فرار کردن از محیط خانه و تلاش برای کاهش جذابیت جنسی خود.   علل:
علت دقیق ابتلا به این اختلال مشخص نیست، اما تجربه‌های تروماتیک حول محور سوءاستفاده جنسی می‌تواند در ظهور اختلال در زندگی موثر باشد. دیگر علل ابتلا به آن می‌تواند فیزیکی باشد. برای مثال، عدم تعادل هورمونی یکی از علل کاهش یا بی میلی جنسی است. سایر علل بیزاری جنسی عبارتند از استرس، مصرف مواد مخدر، ترس از بارداری و تنفر از همسر.

تربیت و آموزش‌های جنسی نامناسب. ایجاد نگرش‌های نادرست نسبت به مسائل جنسی، مانند باور به خطرناک یا گناه آلود بودن رابطه جنسی، از عوامل به وجود آورنده اختلالات جنسی، به خصوص بی میلی، بیزاری و انزجار جنسی است.

زایمان و افسردگی پس از زایمان نیز می‌تواند در ابتلا به این اختلال موثر باشد.  
شیوع:
زنان و مردان هر دو به یک اندازه ممکن است دچار اختلال بیزاری جنسی شوند. این طور برآورد می‌شود که شیوع آن در زنان کمی بیشتر از مردان است، چرا که زنان بیشتر از مردان قربانی تجاوز و دیگر اشکال آزار جنسی می‌شوند. آمار دقیق از تعداد مبتلایان به این اختلال وجود ندارد، چرا که اغلب با دیگر بیماری‌ها و اختلالات جنسی مانند سردی و بی میلی جنسی یا نوسان طبیعی در میل جنسی در اثر استرس‌های زندگی روزمره اشتباه گرفته می‌شود. به علاوه، حرف زدن در مورد مسائل جنسی برای بسیاری از افراد دشوار است، از این رو تعداد کمی برای برطرف کردن اختلال خود به مشاور، درمانگر جنسی و پزشک مراجعه می‌کنند.   تشخیص اختلال بیزاری جنسی:
تشخیص اختلال بیزاری جنسی معمولا زمانی انجام می‌شود که فرد یا همسرش درباره مشکل و نارضایتی خود از رابطه با پزشک یا روان درمانگر صحبت می‌کنند. اولین گام انجام معاینات و آزمایشات تشخیصی برای حذف علل پزشکی زمینه ساز اختلال است. عدم ابتلا به بیماری‌های مسری جنسی، بدشکلی جسمی، تمیز نبودن همسر و ابتلا به واژینیسموس از مواردی است که می‌توانند باعث پرهیز از رابطه جنسی شوند.

بر اساس توصیفات راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی، فرد مبتلا به اختلال بیزاری جنسی نه تنها از هر گونه ارتباطی جنسی با همسر خود پرهیز می‌کند، بلکه احساسی منفی نسبت به این رابطه و حتی احتمال انجام آن دارد. بسیاری از دیگر اختلالات جنسی دارای علائم و نشانه‌هایی هستند که تشخیص اختلال بیزاری جنسی را دشوار می‌کند.

یکی از اختلالاتی که بسیار شبیه به بیزاری جنسی است، اختلال برانگیختگی جنسی زنانه است که به ناتوانی مداوم زن برای حفظ یا رسیدن به پاسخ روان شدن واژن در طول فعالیت جنسی اطلاق می‌شود. فقدان روان سازی مشکلی جسمی است که می‌تواند علتی فیزیکی یا روانی داشته باشد. زنانی که دچار این مشکل هستند، رابطه جنسی دردناکی را تجربه می‌کنند و در نتیجه این تجربه دردناک از رابطه جنسی خودداری می‌کنند. این اختلال به سادگی با بیزاری جنسی اشتباه گرفته می‌شود، زیرا هر دو به صورت مشکل در علاقه و میل به رابطه جنسی خود را نشان می‌دهند.   درمان اختلال بیزاری جنسی:
ضروری است که علت زمینه ساز و نشانه‌های بیماری بررسی شوند. درمان می‌تواند از طریق روش‌های مشاوره آنلاین یا درمان‌های جنسی حضوری انجام شود. روان درمانی، زوج درمانی و درمان‌های حساسیت زدایی از روش‌های رایج برای درمان این اختلال است. روان درمانی زمانی موفق است که بیمار متعهد به شرکت در جلسات درمانی باشد. زوج درمانی می‌تواند به زوج در حل تعارضات بین فردی دخیل در اختلال کمک کند. دارو‌هایی نیز ممکن است برای درمان برخی علائم، به خصوص علائم مربوط به حمله پانیک مورد استفاده قرار گیرد.         منبع:ساعدنیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رابطه جنسی پارسی خبر میل جنسی سکس اختلالات جنسی رابطه جنسی بی میلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا

هفته نامه اشپیگل با استناد به اظهارات فرمانده یونانی عملیات اتحادیه اروپا در دریای سرخ گزارش داد که این ماموریت با توجه به کمبود تجهیزات دیگر نمی‌تواند به تعهدات خود عمل کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ماموریت اتحادیه اروپا "Aspides" برای به زعم خود محافظت از کشتی های تجاری در دریای سرخ در برابر حملات یمنی ها چندی پیش راه اندازی شد، اما اکنون خطر کمبودها و مشکلاتی برای ادامه و تکمیل این عملیات شکل گرفته است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، پس از خروج ناو آلمانی «هسن»، مأموریت «آسپید» اتحادیه اروپا در دریای سرخ در معرض خطر کمبودها و تنگناهایی در حفاظت از کشتی‌های تجاری در دریای سرخ قرار گرفته است. به گزارش هفته نامه "اشپیگل"، واسیلیوس گریپاریس، فرمانده یونانی این مأموریت، هفته گذشته در یک نشست محرمانه در بروکسل هشدار داد که این عملیات برای ماه های آینده تنها سه ناوچه در دسترس خواهد داشت.

گریپاریس هشدار داد که با این تعداد کشتی دیگر نمی تواند ماموریت محافظت از کشتی ها در برابر حملات از یمن را انجام دهد. وی تاکید کرد که به طور خاص، تنها می‌تواند روزانه حداکثر چهار کشتی تجاری را از طریق تنگه باب المندب در سواحل یمن اسکورت کند. این فرمانده در مقابل دیپلمات‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستار این شد که برای انجام این مأموریت به حداقل 10 کشتی جنگی و پشتیبانی هوایی از یک پهپاد یا یک هواپیمای گشت دریایی نیاز دارد.

ناوچه آلمانی "هسن" در 20 آوریل به ماموریت خود در دریای سرخ پایان داد. بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان اعلام کرد که از ابتدای ماه اوت با ناو «هامبورگ» در مأموریت اتحادیه اروپا در دریای سرخ شرکت خواهد کرد.

به گزارش هفته نامه «اشپیگل»، گریپاریس در این نشست به بررسی این ماموریت اتحادیه اروپا در دریای سرخ پرداخت. بر این اساس، کشتی‌های جنگی مستقر از اواسط فوریه 96 کشتی تجاری را از طریق دریای سرخ همراهی کرده‌اند و 12 پهپاد و یک موشک که توسط یمنی ها شلیک شده بود خنثی شدند. این فرمانده هشدار داد که خطر حملات از طرف یمن همچنان حاد است. در 29 آوریل، یمنی ها برای اولین بار موفق شدند با انبوهی از پهپادها بر پدافند هوایی این ماموریت غلبه کنند و به یک کشتی تجاری آسیب بزنند.

دیپلمات های اروپایی همچنین درباره گسترش این ماموریت اتحادیه اروپا گفتگو کردند. آلمان پیشنهاد کرده است که از کشتی‌های جنگی اتحادیه اروپا در دریای سرخ همچنین در آینده برای جلوگیری از قاچاق اسلحه به یمن استفاده شود.

به این ترتیب حدود سه ماه پس آغاز مأموریت اتحادیه اروپا کشتی های جنگی کافی برای محافظت از کشتی‌های تجاری در دریای سرخ وجود ندارد.

با این حال، بعید است که فرمانده این عملیات کشتی های اضافی دریافت کند. علی‌رغم درخواست فوری فرمانده، تنها بلژیک و هلند تاکنون اعلام کرده‌اند که ممکن است کشتی‌های جنگی را برای محافظت از کشتی‌های تجاری در ماه‌های آینده به این عملیات اختصاص دهند.

نیروی دریایی آمریکا چندی پیش عقب‌نشینی ناو هواپیمابر یوس‌اس‌اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو‌اس‌اس گریولی را از دریای سرخ به شرق دریای مدیترانه اعلام کرد.

سایت USNI News وابسته به نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: ناو آمریکایی، منطقه فرماندهی مرکزی آمریکا را بدون مجموعه ناو هواپیمابر ضربتی یا گروه آبی خاکی برای اولین بار از ماه اکتبر ترک کرده است.

عقب‌نشینی این کشتی‌های جنگی آمریکا در پی ادامه عملیات نیروهای مسلح یمن علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی اعلام شده است.

ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسلقرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبریزی از تکرار این بازی متنفر است!
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • (ویدیو) در ترکیه به طور متوسط هر مرد با ۱۵ زن شریک جنسی است و بعضی تا ۵۰ زن
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...