Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی آشتاب ،مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه لرستان با اشاره به ادامه پرداخت تسهیلات کرونا به کسب و کار‌های آسیب دیده بیان کرد:با همت و تلاش همه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل استان تعداد ۲۹ هزار و ۴۵۳ پرونده برای حفظ اشتغال با ظرفیت ۳۶ هزار و ۵۶۴ نفر و با اعتباری معادل۲۹۲ میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی شده است که تاکنون تعداد ۲۰ هزار و ۵۰۳ پرونده با اشتغال ۲۴ هزار و ۴۸ نفر با اعتبار ۱۸۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به واحد‌ها و کسب کار‌های متضرر شده از کرونا پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان لرستان توجه به حفظ و ایجاد اشتغال پایدار، توسعه و رونق تولید و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها را از دیگر برنامه‌های دولت عنوان کرد و افزود:در این زمینه نیز این اداره کل با همکاری و تعامل با دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل تاکنون مبلغ ۲۳۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت به تعداد یک هزار و ۲۶۰ طرح اقتصادی با ایحاد ۵ هزار و ۱۳۳ فرصت شغلی به طرح‌ها و بنگاه‌های اقتصادی روستایی و عشایری پرداخت نماید.
آشتاب در ادامه با اشاره به مشوق‌های دولت برای حمایت از کار و تولید کشور با هدف تحرک بخشیدن به بازار کار و حمایت از کارآفرینان تصریح کرد: سهم طرح معافیت بیمه‌ای کارفرمایان استان لرستان در سال ۹۹ تعداد ۴۲۰ نفر بوده که با تلاش همکاران و استقبال کارفرمایان تاکنون تعداد ۴۹۰ نفر در بنگاه‌های اقتصادی استان لرستان مشغول به کار شده اند.
او به طرح یارانه دستمزد و پرداخت حداقل۳۰ درصد از حقوق و دستمزد به کارگران از طرف دولت در صورت جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی در واحد‌های اقتصادی اشاره کرد و اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل اجرایی این بخشنامه، تعداد ۵۳۷ نفر سهم اشتغال کارگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی استان در سالجاری بوده که تاکنون تعداد ۵۱۵ نفر در واحد‌های اقتصادی و تعاونی مشغول به کار شده اند.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در پایان به طرح کاروزی در استان اشاره کرد و گفت: طرح اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و آموزش مستقیم در دوره کارورزی در بنگاه‌های اقتصادی استان نیز امسال ادامه داشته و تاکنون تعداد ۴۶۸ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی جویای کار توسط کاریابان جذب شده اند.

انتهای پیام/ب

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تسهیلات کرونا کسب و کار تاکنون تعداد استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!