Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی خبرگزاری فارس، جمعی از دانشگاهیان و فعالین سیاسی و فرهنگی در پی شهادت شهید فخری زاده طی بیانیه‌ای اعلام کردند: پیشنهاد می‌شود نمایندگان مجلس یازدهم با یک اقدام انقلابی و فوری طبق معاهده برجام و قانون مجلس شورای اسلامی هرگونه بازرسی‌های پروتکلی «اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» و فراپروتکلی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را منع نماید و دولت را صرفاً موظف به همکاری در حد بازرسی‌های پادمانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این بیانیه به شرح زیر است:

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا. 

عصر جمعه، ایران عزیز در غم از دست دادن یکی از مفاخر علمی خود به سوگ نشست. شهید محسن فخری‌زاده به دلیل نقش کم نظیر که در پیشرفت صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای و قدرت دفاعی کشور داشت، به خاری در چشم دشمنان پیشرفت ملت ایران تبدیل شده بود.

این دانشمند شهید در سال جاری نیز به کمک بخش سلامت برای مبارزه با کرونا شتافت. شهادت پاداشی بود که خداوند متعال به یک عمر تلاش علمی مجاهدانه و خالصانه شهید فخری‌زاده داد؛ اما ملت ایران با این ترور ناجوانمردانه از خدمات این شهید بزرگوار محروم ماند. همچنین امنیت کشور با این این حرکت تروریستی در افکار عمومی جهان خدشه‌دار شد. 

متأسفانه پس از ترور شهید فخری‌زاده، برخی رسانه ها و چهره های سیاسی به فضاسازی برای نشان دادن هزینه‌زا بودن انتقام خون این دانشمند شهید می‌پردازند؛ در حالیکه هیچ نشانه مثبتی از رئیس‌جمهور منتخب آمریکا و مشاورینش برای تغییر رفتار دولت آمریکا با ایران مشاهده نمی شود. چهار شهید هسته‌ای در دوران دولت اوبامای دموکرات ترور شدند و سیاست آمریکا در برابر ملت ایران وابسته به تغییر دولت‌ها نمی‌باشد.

انتظار است که اقدامات متقابل و شدیدی از سوی دستگاه‌های مختلف انجام شود تا از اقدامات مشابه در آینده پیشگیری شود. انشاءالله دستگاه‌های امنیتی و نظامی در زمان مناسب با عاملین و آمران این حرکت تروریستی برخورد سختی خواهند کرد، اما سازمان‌های بین‌المللی همچون آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت‌های همسو با آمران این حرکات تروریستی، باید بفهمند که سکوت و همراهی آنان نیز بدون هزینه نخواهد بود.

طبق ماده 36 معاهده برجام در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکند ایران می‌تواند بخشی یا کل تعهدات خود را لغو نماید. همچنین طبق بند سوم «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» مجلس شورای اسلامی در زمان تصویب برجام در تاریخ 21 مهرماه 1394، دولت موظف است اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران را انجام دهد و همکاری داوطلبانه را را متوقف نماید.

پیشنهاد می‌شود نمایندگان مجلس یازدهم که توسط رهبرمعظم انقلاب (حفظه‌الله) تعبیر نمایندگان یک مجلس انقلابی را یدک می‌کشند با یک اقدام انقلابی و فوری طبق معاهده برجام و قانون مجلس شورای اسلامی هرگونه بازرسی‌های پروتکلی «اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» و فراپروتکلی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را منع نماید و دولت را صرفاً موظف به همکاری در حد بازرسی‌های پادمانی کند.

دکتر صمد مؤمن‌بالله (استاد دانشگاه و معاون وزارت ارتباطات و اطلاعات در دولت نهم ودهم)
امیر سرتیپ حسین ایران‌نژاد (فرمانده اسبق تیپ 37 زرهی ارتش و حافظ و قاری قرآن)
دکتر مهرداد خواجه‌ای (متخصص قلب و عروق)
دکتر جابر مظفری‌زاده (استاد دانشگاه)
دکتر مهران سرمدی‌پور (استاد دانشگاه فرهنگیان)
دکتر محمد وحیدی (استاد دانشگاه فرهنگیان)
دکتر سید عقیل حسینی (استاد دانشگاه و اقتصاددانان)
خانم دکتر آنا نعمت‌اللهی (پزشک و فعال اجتماعی و فرهنگی استان فارس)
دکتر حسین زندی (کارشناس اقتصادی)
دکتر پهلوان شریف (استاد دانشگاه امام حسین علیه‌السلام)
دکتر محمد شریف‌زارعی (استاد دانشگاه کاشان)
دکتر غلامحسن اسکندری (استاد دانشگاه جهرم)
دکتر محمدرضا زمانیان (استاد دانشگاه)
دکتر لیلا غفاریان (استاد دانشگاه)
دکتر مهدی بهرادامین (کارشناس اقتصادی)
علیرضا شادباش (فعال فرهنگی و دبیر تشکل‌های ولایت‌مدار استان فارس)
صادق دانش‌دوست (دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی شیراز)
مهدی نعمت‌اللهی (دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی استان فارس)
محمدحسین صالحی (حوزوی سطح خارج و مسئول اسبق بسیج دانشگاه علامه محدث نوری)
علیرضا سرحدی (حوزوی و فعال فرهنگی و سیاسی)
علیرضا بیاتانی (حوزوی و فعال فرهنگی)
عباس بیات (مدیراقتصادی و فعال فرهنگی)
برزو مرادی (وکیل دادگستری و فعال فرهنگی و سیاسی)
محمد‌مهدی میرزایی (حقوقدان و فعال اجتماعی)
احسان همتی شلمزاری (کارشناس اقتصادی و مالی)
محمدرضا دهقانی (فعال اقتصادی و فرهنگی)
محمد عبادی‌فر (فعال اجتماعی و کارشناس حوزه هواشناسی)
حسن عراقی (فعال اجتماعی و کارشناس حوزه هواشناسی)
مجتبی حیدری (فعال سیاسی و فرهنگی)
علی محمدرضایی (فعال اجتماعی و کارشناس حوزه هواشناسی)
مجتبی پناهی (کارشناس اقتصادی و دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیراز)
علیرضا رعنایی (کارشناس اقتصادی و دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیراز)
مهدی مقدسی (فعال فرهنگی و دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه شیراز)
حسن توکلی (کارشناس اقتصادی و دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیراز)

شیرزاد فارس, [29.11.20 04:26]
[Forwarded from سعید فتحی سارانی]
سعید فتحی سارانی (کارشناس اقتصادی و دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه شیراز)
خانم زهرا مهدوی (دختر شهید نادر مهدوی و فعال فرهنگی و اجتماعی)
خانم فاطمه منافی (دبیر آموزش و پرورش و فعال فرهنگی و سیاسی استان فارس)
خانم سیده فاطمه رضوی‌زادگان (حوزوی و فعال فرهنگی و سیاسی استان فارس)
خانم سپیده ذوالانواری شیرازی (کارشناس اقتصادی)
مهرزاد جانبازی (دبیر آموزش و پرورش و فعال اجتماعی)
محمد صادقی (فعال رسانه‌ای و اجتماعی)
اسماعیل سلطانی (فعال فرهنگی و سیاسی)
محمد راهپیما (فعال فرهنگی و سیاسی)
مهدی خسروی (فعال فرهنگی)
سید مجتبی منصوری ( فعال اجتماعی)
نادر مهرآور (فعال سیاسی و فرهنگی)
محمدرضا جعفری اصل (فعال فرهنگی)
ابراهیم یزدی (فعال فرهنگی)
محمد حسن‌پور (فعال فرهنگی)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی اتمی شهید مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس آژانس بین المللی انرژی اتمی فعال فرهنگی و سیاسی فعال اجتماعی استاد دانشگاه استان فارس فخری زاده ملت ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط‌عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علی‌اصغر شالبافیان با بیان این خبر گفت: در سال گذشته پیرو تصویب آئین‌نامه نرخ تعرفه گاز مصرفی صنایع و خدمات توسط هیأت وزیران، نرخ بهای گاز مصرفی تأسیسات گردشگری به میزان یک چهارم نرخ صنعت کاهش یافت.

وی افزود: با توجه به مصوبه دولت، نرخ مصوب از نیمه دوم سال گذشته برای تأسیسات گردشگری اعمال شد و با طرح ادله قانونی و پذیرش آن توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری و اهتمام وزیر محترم، نرخ مصوب یک چهارم برای نیمه نخست سال گذشته نیز تعمیم یافت و مقرر شد قبوض مشترکین تأسیسات گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی اعلام شده، تعدیل شود. از این رو هزینه بهای گاز تأسیسات گردشگری برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ با تعرفه یک چهارم محاسبه می‌شود و این موضوع با اصلاح قبوض، حمایت از فعالین بخش خصوصی را در پی خواهد داشت.

شالبافیان تصریح کرد: با عنایت به مصوبه ارزشمند دولت در ماده ۹ آئین نامه جز ۲ و۳ ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم موضوع تصویب نامه روز ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۲ هیات وزیران، دستگاه‌های متولی حوزه آب، دفع فاضلاب و انرژی مکلف شدند نسبت به تدوین تعرفه ویژه بخش گردشگری اقدام نمایند. با اهتمام صورت گرفته، تعرفه ویژه تأسیسات گردشگری در زمینه گاز، برق و سوخت شناورها تصویب گردید و ذینفعان مربوطه از آن بهره‌مند شدند. تعرفه آب و فاضلاب نیز در شرف تدوین است.

معاون گردشگری در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات و تعرفه‌های انرژی است. سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف اقدام می‌کنند و یکی از ملزومات و مؤلفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در زمینه انرژی است.

شالبافیان در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مصرف بهینه انرژی در تأسیسات گردشگری گفت: رویکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همواره حمایتی بوده و بر پشتیبانی و مساعدت حداکثری از فعالان حوزه گردشگری تاکید دارد.

اقدامات مذکور در حالیست که با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال گذشته، نرخ برق تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی دارای پروانه بهره‌برداری از این وزارتخانه، در تمام فصول به میزان ۱۳۲ تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد که این نرخ در میان تعرفه‌های بخش صنعت، پایین‌ترین نرخ به شمار می‌آید.

کد خبر 6091307 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد