Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رضا قاسمی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان  اظهار کرد: گفت: برای رفع  مشکلات روستاهایی که فاقد هرگونه تأسیسات و یا دچار تنش آبی هستند مطالعات آبرسانی به 930 روستای دیگر در قالب 13 مجتمع آبرسانی تکمیل و آماده اجراست.  

وی تصریح کرد: از 18 مجتمع آبرسانی شرکت آبفای استان  3 مجتمع تکمیل و به بهره برداری کامل رسیده است و در حال حاضر 15 مجتمع آبرسانی با تعداد 1999 روستا در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قاسمی افزود: علاوه بر آن برای رفع  مشکلات روستاهایی که فاقد تأسیسات  و یا دچار تنش آبی هستند مطالعات آبرسانی به 930 روستای دیگر در قالب 13 مجتمع آبرسانی تکمیل که برای اجرای آن نیاز به اعتباری معادل 900 میلیارد تومان بر اساس برآوردهای اولیه دارد و در مرحله پیشنهاد برای تأمین اعتبار است.

وی عنوان کرد: با تکمیل عملیات این طرح آبرسانی شاخص بهره مندی از آب شرب در سطح روستاهای استان ۴/۵ درصد ارتقا خواهد یافت.

انتهای پیام/3139 

منبع: فارس

کلیدواژه: تنش آبی سیستان و بلوچستان روستا آب مجتمع آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی از وصل شدن آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

گفتنی است، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد.

کد خبر 6088776 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • (تصاویر) روستای پزم تیاب سیستان و بلوچستان بعد از سیل
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود