Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا در نخستین مصاحبه تلویزیونی از زمان برگزاری انتخابات جنجالی نوامبر بار دیگر ادعاهای خود درباره تقلب گسترده در این انتخابات را تکرار کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفت: هیچ چیزی من را متقاعد نخواهد کرد تا از اعتقادم درباره پیروزی در انتخابات نوامبر دست بردارم، حتی اگر شکایت‌های من با شکست روبرو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس این گزارش، ترامپ در حالی بارها مدعی شده است که جو بایدن نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا با تقلب گسترده در انتخابات نوامبر پیروز شده است که مقام‌های قضایی گفته‌اند ستاد انتخاباتی و وکلای ترامپ اسناد و شواهد معتبری را برای اثبات این ادعا ارائه نکرده‌اند.

ترامپ در فکر آغاز رقابت انتخاباتی 2024 همزمان با مراسم تحلیف بایدنفیچ: بایدن نمی‌تواند نظم جهانی دوران پیشاترامپ را احیا کند/ موانع مهم بهبود روابط آمریکا با ایران

 

ترامپ در ادامه افزود: این مساله مانند این نیست که شما بخواهید نظر من را تغییر بدهید. به عبارت دیگر، نظر من در ظرف 6 ماه تغییر نخواهد کرد. یک تقلب و کلاهبرداری بزرگ در اینجا به وقوع پیوسته است.

ترامپ در این مصاحبه تلفنی 45 دقیقه‌ای نظام قضایی آمریکا را نیز به خاطر رد شکایت‌های مطرح شده علیه نتایج انتخابات در ایالت‌های مختلف، زیر سئوال برد. وی همچنین از مقام‌های ارشد اف‌بی‌آی به خاطر عدم بررسی ادعاهایش درباره تقلب گسترده در انتخابات انتقاد کرده است.

رئیس جمهور آمریکا هم چنین با انتقاد از وزارت دادگستری گفت که اثری از وزارت دادگستری آمریکا در روند بررسی شکایت‌های انتخاباتی نبوده است.

ترامپ بار دیگر با رد قبول شکست در انتخابات ریاست جمهوری افزود: امیدوارم پرونده به دیوان عالی آمریکا برود.

اظهارات ترامپ چند روز پس از آن است که یک قاضی در پنسیلوانیا شکایت ستاد انتخاباتی ترامپ برای عدم تایید نتایج انتخابات در این ایالت را رد کرده است.

وی در پاسخ به این سئوال که "چگونه قصد دارید ادعاهای خود را ثابت کنید؟"، گفت: می‌خواهم از 125 درصد انرژی ام برای انجام این کار استفاده کنم. شما به یک قاضی نیاز دارید که مایل به رسیدگی به این پرونده باشد. شما به یک دیوان عالی نیاز دارید که مایل باشد یک تصمیم بزرگ بگیرد.

برخی رسانه‌های خبری اعلام کرده‌اند که جو بایدن نامزد دموکرات ریاست جمهوری موفق به کسب 306 رای الکترال شده که این رقم بالاتر از 270 رای الکترال لازم برای راهیابی به کاخ سفید است.

دونالد ترامپ نیز که پیش از این در پیامی توئیتری تأکید کرده است که به هیچ وجه امکان ندارد جو بایدن 80 میلیون رأی کسب کرده باشد، این بار در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: بایدن فقط زمانی می‌تواند به عنوان رئیس‌جمهور وارد کاخ سفید شود که بتواند ثابت کنند آرای مضحک 80 میلیونی‌اش با تقلب و اقدامات غیرقانونی به دست نیامده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • احترام به قانون، اصل رقابت انتخاباتی است