Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@04:30:43 GMT

روزانه ۴۰۰ تن زباله در شهر همدان تولید می شود

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۴۳۷۶

روزانه ۴۰۰ تن زباله در شهر همدان تولید می شود

یوسفی گفت: شیرابه موجب انتقال بسیاری از بیماری‌های پوستی، اگزما، بیماری‌های تنفسی و باکتریایی شده و معضلات بهداشتی فراوانی را فراهم می‌آورد.

گزارش خبرگزاری شبستان از همدان: با بالا رفتن دمای هوا و وجود حشرات در فضا، یکی از مواردی که به چشم می‌خورد، جمع شدن حشرات در دور زباله‌ها، بر اثر شیرابه راهی شده از آنها است، علاوه بر این، این فضا اضافه بر اینکه منظر زشتی را ایجاد می‌کند، باعث ایجاد بوی نامطبوع نیز می‌شود که هر شهروندی یا هر مسافری با دیدن این منظره آزرده خاطر می‌شود، مدیریت شهری همدان اقدامات بسیاری را در راستای پاک سازی محیط شهر، جمع‌آوری زباله‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انجام می‌دهد، اما یک سری مسائل نیازمند کمک و مشارکت شهروندان است، که از آن جمله می‌توان به نحوه جمع‌آوری زباله اشاره داشت، از سویی دیگر هر ساله هزینه‌های بسیاری برای تعویض کف مخازن زباله صورت می‌گیرد، چرا که بر اثر شیرابه‌ای که از زباله جاری شده، از بین می‌رود، اینجاست که نقش شهروندان مهم می‌شود.

نفوذ شیرابه‌های حاصل از زباله به بخش‌های پایین دست، آب را آلوده کرده و به گیاهان آسیب می‌رسانند. بخش عظیمی از زباله‌ها در طبیعت نیز توسط خود مردم با حضور و تفریح در طبیعت رها می‌شود. با ظلمی که به طبیعت می‌کنیم، دشمنانه به همه چیز آسیب می‌رسانیم. حفظ محیط زیست وظیفه همگان است، در غیراین صورت، برای نسل آینده پاسخی نداریم. ما آشتی با خود، دیگران و محیط زیست را فراموش‌کرده ایم، حفظ طبیعت و محیط زیست موضوع مهمی است که همه بایستی به آن توجه کنند.

ما در کشوری زندگی می‌کنیم که فرهنگ گردشگری در آن شکل گرفته، بنابراین آشتی با طبیعت نیز بایستی مورد توجه قرار گیرد. حدود 60 تا 70 درصد زباله‌ها‌تر هستند و پس از جمع آوری و تلنبار شدن از آنها شیرابه بد بو تولید می‌شود.

عزیز یوسفی افزود: این مجموعه با وجود مشکلات پیش رو به‌ خصوص در بعد مالی توانسته وظایف خود را به درستی انجام دهد که این مهم مقدور نبود جز با همت و خرد جمعی.

وی در ادامه با اشاره به سایت دفن زباله همدان آن را ظرفیتی بزرگ و استراتژیک برای شهر عنوان کرد و گفت: این سایت با مساحت 30 هزار مترمربع راه اندازی شده است.

وی اظهار کرد: این حوضچه‌ها با حجم 45 ميليون ليتر شيرآبه با 140 هزار متر مکعب خاکبرداری و با استفاده از فن‌آوري نوين از نوع لايه‌هاي جي سي ال و لاينر رسي غیرقابل نفوذ درحال ساخت است که اکنون عملیات اجرایی مراحل پایانی آن در دست اجراست.

وی با اشاره به رعایت اصول فنی، زیرساختی، بهداشتی در این محوطه از ایجاد تاسیسات به‌روز در آن خبر داد و ابراز کرد: در حد بضاعت مجموعه، ساماندهی و اقدامات خوبی در سایت دفن زباله انجام شده است.

معاون امور زيربنايي و حمل ونقل شهري شهرداري همدان ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا تدابیری برای زیرمجموعه خود و زباله‌گردها انجام شده است حمل و دفن زباله‌ها با تمهیدات ویژه و حساسیت بیشتری انجام می‌شود ضمن اینکه کارگران این مجموعه ضمن دریافت اقلام بهداشتی به وسایل ایمنی تجهیز شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با وجودی که هزینه قابل توجهی برای این موضوع صرف شده است اما در صورت لزوم باز هم به منظور هزینه در این حوزه ابایی نداریم چراکه سلامت زیرمجموعه برای ما از هر چیزی ارزشمندتر است.

یوسفی ابراز داشت: مسائل اقتصادی گرچه موجب بروز برخی مشکلات شده اما در موضوع مدیریت مصرف و در حوزه دفع پسماندهای شهری، کاهش زباله‌ها را به دنبال داشته است.

وی با بیان اینکه دفع صحیح شیرآبه یکی از اصلی‌ترین مراحل مدیریت صحیح سایت‌های دفن پسماند است، گفت: این حوضچه‌ها برای کنترل، هدایت، جمع‌آوری و مدیریت دفع صحیح شیرآبه تولیدی پسماند‌ها و برای پیشگیری از آلودگی منابع خاکی و آب‌های زیرزمینی حریم سایت دفن پسماند‌های شهر همدان ساخته شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه شیرابه‌های تولیدی یک تهدید زیست محیطی به حساب می‌آیند، یاد آور شد: باتوجه به اینکه درصد بالایی از زباله‌های شهری، شیرآبه هستند درحال حاضر حوضچه‌های جدید جهت کنترل شیرابه احداث و برنامه‌ریزی برای افزایش دقت در دفن زباله‌های عفونی و خانگی است.

یوسفی در رابطه با چگونگی دفع شیرابه پسماندهای شهری خاطرنشان کرد: شیرابه‌ها معمولاً در محل دفن زباله ایجاد می‌شود و تا چندی پیش برای از بین بردن آن نیز با جمع‌آوری در یک سطح باید تبخیر می‌شد و این موضوع صدمات زیادی را به محیط زیست وارد می‌کرد.

وی با بیان اینکه ساخت این حوضچه در راستای نگهداری صحیح از محیط زیست است، عنوان کرد: نقشه ساخت این حوضچه بر اساس طرح مشاور بوده و مکانیزه است.

یوسفی ادامه داد: شیرابه یکی از منابع اصلی آلاینده در مراکز دفن پسماند است و نفوذ شیرابه در خاک علاوه بر آلوده ساختن آب‌های زیر زمینی، اثرات نامطلوب زیادی بر محیط زیست بر جای می‌گذارد ضمن اینکه حین انتقال و جمع آوری پسماند ریزش شیرابه موجب انتقال بسیاری از بیماری‌های پوستی، اگزما،  بیماری‌های تنفسی و باکتریایی شده و  معضلات بهداشتی فراوانی را فراهم می‌آورد.

معاون امور زيربنايي و حمل ونقل شهري شهرداري همدان با بیان اینکه یکی از مشکلات، تولید شیرابه از زباله‌ها است، گفت: شیرابه‌های تولیدی باعث از بین رفتن کف مخازن زباله می‌شود و هر ساله باید هزینه‌های زیادی را برای تعویض کف مخزن‌ها متحمل شویم.

وی خواستار همکاری و مشارکت شهروندان در تفکیک زباله شد و ابراز داشت: باید بدانید لیوان آب، نوشابه، آبمیوه‌ای را که می‌خورید ته آن را خالی کنید و بعد به سطل زباله بریزید، و شیرابه‌ها حتی می‌توانند آسیب‌های فیزیکی زیادی به کارگران حمل زباله وارد کنند.

 

گزارش: سمیرا قادری

 

 

 

 

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیرابه های زباله شهرداری همدان تولید زباله محیط زیست شیرابه ها دفن زباله زباله ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور ربانی‌مهر معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان، شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان در این نشست گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تأمین، تولید و توزیع کالاهای اساسی کمک کنند.

اسدالله ربانی‌مهر افزود: بازار مرغ همدان در وضعیت ثبات قیمت است و قیمت مرغ در همدان ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل است و بیش از مصرف، مرغ تولید می‌شود و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در اکثر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

وی یادآور شد: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توزیع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

کد خبر 6098417

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس