Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت پاموک تابان کفی‌های کفش آنتی‌باکتریالی تولید و به بازار عرضه می‌کند که مانع از بوی بد پا شده و از رشد باکتری‌ها در کفش و جوراب جلوگیری می‌کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، قلب دوم بدن در قسمت ساق پا تا پاشنه قرار دارد، می‌توان گفت که عضلات پا قلب دوم انسان است؛ بنابراین محافظت از پا اهمیت زیادی بر سلامت انسان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حدود ۷۵ درصد از افراد در طول زندگی خود دچار مشکلات پا می‌شوند که با استفاده از ادوات ارتوپدی می‌توان این مشکلات را حل کرد. یکی از روش‌های محافظت از پا، استفاده از کفی‌های طبی و مناسب است. در حال حاضر فناوری نانو در این حوزه دستاورد‌هایی دارد.

شرکت پاموک تابان کفی‌های آنتی‌باکتریالی تولید و به بازار عرضه کرده است که در آن از فناوری نانو استفاده شده است. این کفی‌ها به‌ دلیل بهره‌مندی از نانومواد دارای خواص ضدمیکروبی هستند. در طراحی کفی کفش عوامل مختلفی همچون اندازه، حالت انحنای کف پا، قابلیت جذب ضربه، قابلیت کنترل رطوبت و مقابله با بو و باکتری در نظر گرفته می‌شود.   هنگامی که پا عرق می‌کند باکتری رشد کرده و جایی که باکتری رشد کند بوی نامطبوع را نیز به همراه خواهد داشت. همچنین با ایجاد انواع بیماری‌ها و زخم‌ها در ناحیه پا، رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در این ناحیه افزایش می‌یابد. بر این اساس تولید کفی کفش آنتی‌باکتریال که بتواند انواع باکتری‌ها و قارچ‌ها را کاهش دهد مورد توجه قرار گرفته است.

برای تولید این کفی‌ها از فناوری پلاسما استفاده می‌شود، پس از خروج کفی از دستگاه پلاسما، نانومواد به صورت اسپری روی سطح کفی قرار داده می‌شود که پس از خشک شدن در دمای بالا، نانومواد روی سطح کفی تثبیت می‌شوند.

کفی‌های آنتی‌باکتریال تولید شده توسط پاموک تابان علاوه بر مزیت‌های بهداشتی گفته شده، یعنی ضدباکتری، ضدقارچ و برطرف‌کننده بو‌های نامطبوع پا و کفش، از نظر کاربرد نیز از نمونه‌های معمولی بسیار راحت‌تر است و برای انواع کفش‌های چرم و اسپرت قابل استفاده است.

براساس اطلاعات منتشر شده، این کفی‌های آنتی‌باکتریال، مانع از تعرق و بوی بد پا شده و در عین حال ضدحساسیت نیز هستند. استفاده از این نوع کفی‌ها مانع از ایجاد و رشد انواع باکتری در جوراب، کفش و پا می‌شود.

ایجاد خاصیت آنتی باکتریال با استفاده از نانوذرات نقره در ساخت کفی کفش، مانع از ایجاد و رشد باکتری و قارچ می‌شود. اثر ضد باکتریایی نقره به صورت چشمگیری در بعد نانومتری افزایش می‌یابد، به طوری‌که قادر به از بین بردن بیش از ۶۵۰ نوع باکتری است. این محصول مطابق با استاندارد ملی شماره INSO ۲۱۱۴۵ حاوی نانوذرات است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو کفی کفش آنتی باکتریال آنتی باکتریال کفی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد