Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: مراسم تشییع پیکر مطهر دانشمند شهید محسن فخری‌زاده صبح امروز (دوشنبه) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور مقامات کشوری و لشکری در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح برگزار شد.

در این مراسم خانواده شهید فخری زاده، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و جمعی دیگر از مسئولین لشکری و کشوری حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سید ضیاء الدین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع بر پیکر شهید نماز اقامه کرد.

وزیر دفاع: هیچ جنایت و تروری را بی پاسخ نمی‌گذاریم/ امر فرمانده معظم کل قوا عملی خواهد شد

امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح صبح امروز (دوشنبه) در مراسم تشییع پیکر مطهر دانشمند شهید محسن فخری زاده با بیان اینکه ما امروز با شخصیتی وداع می‌کنیم که از نوجوانی با خدای خود پیمان راسخ ادای حق بست و بر این پیمان پای فشرد و استقامت کرد و امروز به این پیمان وفا کرد و به شرف شهادت رسید، گفت: این شرف و آبرو و توفیق را به روح بلند این شهید عزیز که عاشق شهادت بود صمیمانه تبریک عرض می‌گویم؛ فقدان او برای همه ما جانکاه است و این فقدان را به همه ملت ایران و جامعه علمی، دفاعی و هسته‌ای کشور تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود:اگر دشمنان رذیلانه دست به این جنایت نزده بودند و خون شهید عزیز ما که یک شخصیت مخلص و گمنام بود ریخته نشده بود، چه بسا در گمنامی از دنیا می‌رفت، اما امروز شهید عزیز ما که دیروز فقط الگوی جوانان و شاگردان و همکاران خود بود، به همه جهان معرفی شد و از امروز او یک شخصیت جهانی است و همه کسانی که پا در راه مبارزه می‌گذارند یک الگوی دیگر بنام شهید فخری زاده دارند و می‌توانند در علم، تلاش، اخلاص و زندگی و ... به او تأسی کنند.

وزیر دفاع با تاکید بر اینکه دشمنان بدانند این اولین شکست آن‌ها است و اگر او را کشتند تا نامش از بین برود، نام او بلندآوازه شد، ادامه داد: شکست دوم دشمن در آنجاست که می‌خواست بگوید شهید عزیز ما در مسیری قدم بر می‌داشت که به نفع ملت ایران نبود و با رمز و کلمه هسته‌ای تلاش کرد این حرف را بگوید و شهید عزیز ما را بعنوان بنیانگذار برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران معرفی کرد، غافل از اینکه این جمله باعث افتخار ملت ایران، وزارت دفاع و نیرو‌های مسلح است.

امیر حاتمی ادامه داد: مگر نه اینکه بزرگترین تهدید علیه بشریت همین سلاح‌های هسته‌ای است که شما آن‌ها را انباشته کرده اید؟ این‌ها برای چیست؟ برای دکور در منازل شماست؟ ملت ما بصیر و هوشمند است و می‌داند بزرگترین تهدید علیه بشریت همین سلاح‌های شماست.

وی گفت: شکست سوم شما این بود که فکر کردید اگر چنین کاری کردید، راهی را می‌بندید، انسجامی را می‌شکنید. در این چند روز دیدید که چگونه ملت ما اظهار ارادت به شهیدشان کردند و انسجامشان را بالاتر بردند. در کنار پیکر شهید عزیزمان پیمان می‌بندیم که منسجم‌تر خواهیم شد و عزممان برای ادامه راه تو جزم‌تر خواهد شد و راه اعتلای کشور را با سرعت و قوت بیشتر ادامه خواهیم داد.

وزیر دفاع با اشاره به ادعا‌های چهل ساله دشمن درباره استفاده از گزینه نظامی علیه ملت ایران، عنوان کرد: با دشمنی مواجهیم که چهل سال گفت گزینه نظامی روی میز است، اما جرات و فرصت استفاده از آن را پیدا نکرد و آخر با سرافکندگی این گزینه را زیر میز برد که به دلیل ایثار رزمندگان و تلاش دانشمندان ما بود، آن‌ها باید بدانند که این پیشرفت و قدرتمندشدن ادامه پیدا خواهد کرد.

امیر حاتمی ادامه داد: تلاش بزرگی را که شهید عزیز ما انجام می‌دادند و کار‌های گسترده‌ای که عمدتا در حوزه‌های بدیع و نوظهور و برترساز است، امروز می‌گوییم که این راه با قوت ادامه خواهد یافت. دیروز در جلسه بودجه دولت گام اول را برداشتیم و در حالی که بودجه سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع برای سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرده بود، دیروز تصمیم گرفتیم که آن را دو برابر کنیم. این مسئولیت همکاران، شاگردان و همراهان شهید فخری زاده را سنگین‌تر می‌کند.

وزیر دفاع تاکید کرد: دشمن می‌داند و من هم بعنوان یک سرباز به او می‌گویم، هیچ جنایتی، هیچ تروری و هیچ کار احمقانه‌ای در نزد ملت ایران بی پاسخ نخواهد ماند و حتما جنایتکاران را تا انتها تعقیب خواهیم کرد و امر فرماندهی معظم کل قوا اجرا خواهد شد.

وی در پایان گفت: ملت‌ها و دولت‌هایی در این حادثه احساس مسئولیت کرده و نسبت به ترور ابراز انزجار کردند، از همه آن‌ها صمیمانه تشکمر می‌کنم، اما دولت‌ها و نهاد‌های بین المللی که مماشات کردند بدانند که با این کار تروریست‌ها را وقیح‌تر می‌کند و اگر در این نظرات دوگانه خود بمانید، ترور روزی دامان شما را خواهد گرفت.

ادامه دارد...

منبع: فردا

کلیدواژه: شهید فخری زاده سرلشکر سلامی مراسم تشییع پیکر امیر حاتمی شهید فخری زاده شهید عزیز ما وزارت دفاع وزیر دفاع ملت ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۵۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد

فولادی اظهار کرد: پیکر پاک شهید "محمدشفیع فیضی‌زاده" از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید گرانقدر در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق در آن سوی مرز مهران تفحص شده است.

فولادی یادآور شد: این شهید سال ۱۳۶۲ و در عملیات والفجر سه به درج رفیع شهادت نائل آمد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام ادامه داد: پیکر این شهید در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت.

وی تاکید کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

فولادی یادآور شد: مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود.

پیکر پاک و مطهر شهید والامقام "محمدشفیع فیضی زاده" از شهدای ایلام بعد از ۴۱ سال غربت و دوری تفحص شد.

این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود.

شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

سال ۱۴۰۰ هویت ۲ تن از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • تشییع و خاکسپاری پدر شهید والامقام عباس چاه کبوتری در گرگان
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • تفحص پیکر پاک شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» پس از ۴۱ سال
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر بسکتبالیست نوجوان قزوینی تشییع شد
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم