Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ۸۰ درصد جمعیت استان در شهر‌های وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند، گفت: شهرستان‌های کرمانشاه، هرسین، کنگاور، سنقر، صحنه و جوانرود در وضعیت قرمز ابتلاء به کرونا قرار دارند و شهر‌های اسلام آباد، گیلانغرب، پاوه و ثلاث باباجانی نیز در وضعیت زرد هستند. هوشنگ بازوند در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت مهار کرونا در استان کرمانشاه اظهارداشت: طرح شهید سلیمانی و یا محله محور مبارزه با کرونا، در کرمانشاه به‌عنوان اولین استان کشور آغاز شد که مسئولیت آن با سپاه نبی اکرم(ص)  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه سرکشی به منازل و بیماریابی در طرح شهید سپهبد سلیمانی از دو هفته قبل در استان کرومانشاه آغاز شده است، عنوان کرد: در این طرح نیروهای سپاه و بسیج به محلات می‌روند و به مردم توصیه‌های بهداشتی در خصوص بیماری کرونا را متذکر می‌شوند و بیمارانی که وضعیت مالی مناسبی ندارند را به کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر معرفی می‌کنند.    استاندار کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح گسترده  قرنطینه غیر خانگی در این استان تصریح کرد: در جریان اجرای طرح شهید سلیمانی اگر قرنطینه خانگی برای کسی سخت باشد، آنها را در مهمانسرا‌های ارتش، سپاه و میراث فرهنگی اسکان می‌دهیم تا وضعیت جسمانی‌شان بهبود یابد که خوشبختانه این اقدام، نتیجه خوبی داده است.   بازوند تصریح کرد:  ۱۴ قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در شهرستان های کرمانشاه  در حال خدمات رسانی هستند که مسئول قرارگاه  استان خود استاندار و جانشین او هم فرمانده سپاه و معاون اجرایی‌اش نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان است. در شهرستان‌ها هم فرماندار‌ها به عنوان فرمانده قرارگاه و فرمانده سپاه نیز به عنوان جانشین و نماینده دانشگاه علوم پزشکی و یا رئیس شبکه بهداشت شهرستان نیز به عنوان جانشین مشغول به کار هستند.
وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی در سطح استان، خودرو‌های قرارگاه‌های عملیاتی ستاد مقابله با کرونا را تامین کرده‌اند و کمک‌های مالی برای قرارگاه از منابع مالی استان است، با اعتبارات خود استان در حال اجرای این طرح هستیم.
استاندار کرمانشاه بیان داشت: شهرستان‌های کرمانشاه، هرسین، کنگاور، سنقر، صحنه و جوانرود در وضعیت قرمز ابتلاء به کرونا قرار دارند و شهر‌های اسلام آباد، گیلانغرب، پاوه و ثلاث باباجانی نیز در وضعیت زرد هستند.   وی با بیان اینکه وضعیت شهر‌های قرمز و نارنجی هر هفته تغییر می‌کند، گفت: از نظر جمعیتی ۸۰ درصد جمعیت استان کرمانشاه در شهر‌های قرمز و ۱۸ درصد در شهر‌های نارنجی و ۲ درصد در شهر‌های زرد کرونایی  سکونت دارند.  بیشتر بخوانید:  ۱۲ دستگاه اجرایی هرمزگان اخطار کرونایی گرفتند

انتهای پیام/ 

برچسب ها: هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه استاندار کرمانشاه وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس سهامدارانش را قرمز پوش کرد!

به گزارش ورزش سه، بلاخره در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت انتظارها به پایان رسید و درنهایت، پس از کش و قوس های فراوان،  فرآیند خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال فارغ از کیفیت آن، با معامله شدن ۸۵ درصد از سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بازار پایه فرابورس خاتمه یافت. 

براین اساس، ۸۵ درصد سهام پرسپولیس معادل حدود ۳۲۰۰ میلیارد تومان به کنسرسیومی از بانک های غیردولتی متشکل از بانک های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین و ۸۵ درصد سهام استقلال معادل حدود ۲۷۹۳ میلیارد تومان به کنسرسیومی از هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۴ زیرمجموعه اش، پتروشیمی پارس، پتروشیمی بوعلی، پتروشیمی شهید تندگویان و پتروشیمی بندر امام فروخته شد تا سرخابی های پایتخت مشکل مالکیتی برای دریافت مجوز حرفه ای جهت حضور در فصل آینده رقابت های باشگاهی آسیا نداشته باشند.

در کنسرسیوم متشکل از ۶ بانک غیر دولتی سهام دار پرسپولیس، بانک شهر بعنوان رهبر این کنسرسیوم ۳۰ درصد، بانک های ملت و تجارت ۲۰ درصد و بانک های صادرات، اقتصاد نوین و رفاه هرکدام ۵ درصد سهام پرسپولیس را خریداری کردند. در آن سو، کنسرسیوم متشکل از هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۴ زیرمجموعه اش هستند که هلدینگ خلیج فارس ۵ درصد و هرکدام از ۴ زیرمجموعه اش ۲۰ درصد سهام استقلال را خریداری نمودند.

حالا با گذشت یک روز از این اتفاق و معامله شدن ۸۵ درصد سهام سرخابی ها، در این مقاله، قصد داریم که تغییرات قیمت سهام هرکدام از خریداران سرخابی های پایتخت را در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت در بازار بورس تهران بررسی نماییم و ببینیم که به اصطلاح، واکنش قیمت سهام این شرکت ها به خرید پرسپولیس و استقلال چه بوده است.

پیش از اینکه وارد بحث شویم، بایستی بگوییم که از کنسرسیوم پرسپولیس، بانک رفاه و از کنسرسیوم استقلال، شرکت پتروشیمی بندر امام در بورس تهران معامله نمی شوند و درنتیجه در این مقاله، بررسی می شوند.

بررسی تغییرات قیمت سهام خریداران پرسپولیس در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت

از ۶ بانک غیردولتی سهامدار پرسپولیس، بانک های شهر، ملت، تجارت، صادرات و اقتصاد نوین به ترتیب با نمادهای وشهر، وبملت، وتجارت، وبصادر، ونوین معامله می شوند و همانطور که گفتیم بانک رفاه در بازار بورس تهران معامله نمی شود. در ادامه، تغییرات قیمتی هرکدام از این نمادها را در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت بررسی می نماییم. برای این بررسی، تغییرات قیمت های پایانی هرکدام از این نمادها را درنظر می گیریم، یعنی بعنوان مثال قیمت پایانی سهام بانک شهر در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با قیمت پایانی سهام این بانک در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت مقایسه می کنیم و درصد کاهش یا افزایش این قیمت را به شما نشان می دهیم.

بانک شهر (وشهر)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک شهر در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۲.۷۴ درصدی مواجه شده است.

بانک ملت (وبملت)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک ملت در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۱.۳۹ درصدی مواجه شده است.

بانک تجارت (وتجارت)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک تجارت در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۱.۶۲ درصدی مواجه شده است.

بانک صادرات (وبصادر)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک صادرات در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۰.۴۶ درصدی مواجه شده است.

بانک اقتصاد نوین (ونوین)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام بانک اقتصاد نوین در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با کاهش ۰.۰۹ درصدی مواجه شده است.

نکته مهم: همانطور که می بینید هرچقدر میزان درصد سهام این بانک ها در پرسپولیس بیشتر بوده است، بازار واکنش منفی بیشتری به این بانک ها داشته اند و قیمت سهامشان کاهش بیشتری داشته است. بعنوان مثال، بانک شهر، بعنوان رهبر کنسرسیوم، با ۳۰ درصد سهام پرسپولیس افت ۲.۷۴ درصدی را در قیمت سهام خود در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت تجربه کرده، درحالی که این کاهش قیمت برای بانک اقتصاد نوین که دارنده 5 درصد سهام پرسپولیس است، ۰.۰۹ درصد بوده است.

بررسی تغییرات قیمت سهام خریداران استقلال در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت

سهامداران جدید استقلال یعنی هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ۳ زیر مجموعه اش، پتروشیمی پارس، پتروشیمی بوعلی و پتروشیمی شهید تندگویان به ترتیب با نمادهای فارس، پارس، بوعلی و شگویا معامله می شوند و همانطور که گفتیم پتروشیمی بندر امام در بازار بورس تهران معامله نمی شود. در ادامه، تغییرات قیمتی هرکدام از این نمادها را در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت بررسی می نماییم. برای این بررسی، تغییرات قیمت های پایانی هرکدام از این نمادها را درنظر می گیریم، یعنی بعنوان مثال قیمت پایانی سهام پتروشیمی بوعلی در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با قیمت پایانی سهام این پتروشیمی در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت مقایسه می کنیم و درصد کاهش یا افزایش این قیمت را به شما نشان می دهیم.

صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام صنایع پتروشیمی خلیج فارس در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با افزایش ۰.۱۲ درصدی مواجه شده است.

پتروشیمی پارس (پارس)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام پتروشیمی پارس در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با افزایش ۰.۱۹ درصدی مواجه شده است.

پتروشیمی بوعلی (بوعلی)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام پتروشیمی بوعلی در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت با افزایش ۰.۷۹ درصدی مواجه شده است.

پتروشیمی شهید تندگویان (شگویا)

همانطور که در تصویر زیر می بینید، قیمت پایانی سهام پتروشیمی شهید تندگویان در روز سه شنبه ۵ اردیبهشت با کاهش ۱.۶ درصدی مواجه شده است.

جمع بندی: حالا این سوال مطرح است که چرا واکنش بازار به سهامداران پرسپولیس منفی بوده درحالی که غالب سهامداران استقلال با افزایش قیمت مواجه شده اند. این سوال پاسخ های مختلفی می تواند داشته باشد، یکی از دلایل آن خبرهایی است که درخصوص افزایش نرخ دلار نیما به گوش می رسد که طبیعتا این افزایش نرخ دلار نیما به نفع پتروشیمی ها خواهد شد و درنتیجه دور از انتظار نیست که قیمت آن ها با افزایش روبرو شود.

نکته بعدی می تواند این باشد که نماد فارس یک نماد شاخص ساز در بازار بورس است و در کمتر مواقعی پیش می آید که کاهش قیمت را تجربه کند. 

نکته سوم که برای هواداران فوتبال شاید مهمتر باشد وضعیت مالی سهامداران استقلال است که میزان هزینه ای که باشگاه استقلال به این پتروشیمی ها تحمیل خواهد کرد، درمقایسه با درآمدشان رقم چندانی نخواهد بود و درنتیجه، خبر خرید سهام استقلال آنها را دچار افت قیمت نمی کند.

در نقطه مقابل، بانک ها سهامدار پرسپولیس هستند که مجموعه سودشان از مجموع سود کنسرسیوم سهامداران استقلال کمتر است و سودی هم که بانک ها می سازند بخشی از آن مربوط به سود تسعیر ارز است که سود باکیفیتی نیست. درنتیجه، می توان نتیجه گرفت که سهامداران پرسپولیس در مقابل سهامداران استقلال از لحاظ مالی ضعیف تر هستند و فعلا دربی خصوصی سازی را استقلالی ها برنده شده اند.

دیگر خبرها

  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • پرسپولیس سهامدارانش را قرمز پوش کرد!
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت