Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@03:34:18 GMT

هدف میرزا گسترش فرهنگ اسلامی و عدالت اجتماعی بود

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۵۷۷۴

هدف میرزا گسترش فرهنگ اسلامی و عدالت اجتماعی بود

محمدی از برگزاری تلویزیونی یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و ۱۵۲ شهید روحانی و طلبه گیلان خبر داد و گفت: هدف میرزا گسترش فرهنگ اسلامی و عدالت اجتماعی بود.

حجت‌الاسلام« احسان‌الله محمدی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت نقش علما در نگهداری از دین را به تعبیر روایات اسلامی نقشی مهم و تعیین کننده خواند و عنوان کرد: وضع کشورمان در زمان پایان دولت قاجار از حیث فرهنگی و اقتصادی نابسامان بود از طرفی به علت شروع جنگ جهانی دوم این شرایط به شکل وخیم‌تری پیش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

    مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی شخصیت میرزاکوچک جنگلی پا به عرصه نهاد، نخستین شاخصه وی را روحیه مذهبی و انقلابی بودنش ذکر کرد و افزود: جوان بودن و با استعداد بودن، روحانی و اندیشه‌مند بودن و احساس مسئولیت نسبت به دین، مذهب و تمام هموطنانش از جمله دیگر شاخصه‌های برتر شخصیتی میرزا بود.     وی آزاده بودن و عدم وابستگی به فرد خاص یا گروه خاصی را ویژگی دیگر میرزا کوچک جنگلی دانست و با اشاره به اینکه جنبش میرزا بر اساس پیاده کردن نظام اسلامی و دینی شکل گرفت یادآور شد: مبارزه با استبداد داخلی و خفقانی که دولت مرکزی به وجود آورده بود از دیگر اهداف نهضت میرزاکوچک جنگلی محسوب می‌شود.     دبیر یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و 152 شهید طلبه استان گیلان مبارزه با استعمار خارجی را یکی دیگر از اهداف عالیه نهضت میرزا کوچک جنگلی اعلام کرد و گفت: میرزا هیچ گونه طمعی نداشت و تمام هدفش مردم بود و این عوامل از مهم‌ترین علل مهم ماندگاری قیام میرزا کوچک جنگلی محسوب می‌شود.     مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با بیان اینکه نهضت جنگل صرفا یک نهضت نظامی نبوده و نیست اذعان کرد: هدف میرزا گسترش فرهنگ اسلامی و عدالت اجتماعی بود از طرفی در بحث فرهنگی خود میرزا اهل ذوق بود و شعر می‌گفت و نشریه‌ای فرهنگی هم در سطح رشت برای یارانش فراهم کرده بود.     محمدی ایجاد مدارس علوم دینی، انجام کارهای مختلف فرهنگی و عام‌المنفعه، اقدامات اجتماعی و نظایر آن با هدف کمک به مردم را از جمله رویکردهای میرزا کوچک جنگلی دانست و تصریح کرد: برگزاری یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و 152 شهید طلبه استان گیلان از جمله اقداماتی است که برای پاسداشت نهضت جنگل و نقش علما برنامه‌ریزی شده است.     وی تربیت، اثرگذاری، نشر فرهنگ ایثار و انتقال ارزش‌های اسلامی به جامعه و نسل جوان را از جمله اهداف برگزاری یاردواره‌های شهدا تلقی کرد و یادآور شد: بازگوکردن این مطالب برای نسل جوان و الگوسازی از این مفاهیم می‌تواند در پویا شدن جامعه اسلامی و مقابله با اهداف دشمنان در جامعه اسلامی مثمرثمر واقع شود.     دبیر یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و 152 شهید روحانی و طلبه استان گیلان دمیدن روحیه انقلابی‌گری در نسل‌های مختلف را از دیگر مزیت‌های برگزاری یادواره‌های شهدا خواند و افزود: وقتی روحیه انقلابی‌گری در جامعه وجود داشته باشد انقلاب، ارزش‌ها، نظام اسلامی و اهداف عالیه آن پیاده و ماندگار می‌شود.     مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان شیوع ویروس کرونا و برگزاری متفاوت یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و 152 شهید روحانی و طلبه استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و گفت: امسال با توجه به این شرایط و پرهیز از اجتماعات، برنامه اصلی ما پس از برگزاری جلسات مختلف، برگزاری تلویزیونی این یادواره است.     محمدی تبیین شخصیت میرزا کوچک جنگلی و زندگینامه شهدا در فضای مجازی را هم از دیگر برنامه‌های امسال یادواره نهضت جنگل و شهدای طلبه و روحانی گیلان اعلام کرد و بیان داشت: امروز از ساعت 18 عصر برنامه یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و 152 شهید روحانی و طلبه  گیلان از طریق صدا و سیمای استانی پخش می‌شود.  

وی مهمان این برنامه تلویزیونی را آیت‌الله فلاحتی اعلام کرد و با تاکید بر اینکه برگزاری یادواره‌ها در فضای مجازی و رسانه تلویزیونی  می‌تواند ابتکار و تجربه بسیار خوبی باشد خاطرنشان کرد: روحانیون و طلاب ما همیشه در سنگر جبهه و خط مقدم جنگ بودند از طرفی نقش مدیریتی و فرماندهی آنان در دوران دفاع مقدس بسیار چشمگیر است.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: نهضت جنگل میرزا کوچک خان گسترش فرهنگ اسلامی عدالت اجتماعی یادواره شهید میرزاکوچک جنگلی و 152 شهید شهید روحانی و طلبه میرزا کوچک جنگلی طلبه استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدا همراه با تشییع پیکر شهید«فیضی زاده»
  • یادواره شهدای دانش آموزی شهرستان نیر
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • برگزاری اولین یادواره شهدای زن در شهرستان هرند + فیلم
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • برگزاری یادواره شهدا در بوکان
  • برگزاری نخستین یادواره شهدای کارگر شهرضا
  • برگزاری یادواره شهدای کارگر در سمنان
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد