Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@21:25:00 GMT

حوزه های علمیه دغدغه فرهنگی داسته باشند

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۷۱۸۱

حوزه های علمیه دغدغه فرهنگی داسته باشند

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان تهران با تأکید بر اینکه حوزه های علمیه امروز باید دغدغه فرهنگی داشته باشند، گفت: ارتباط با جوانان نکته بسیار مهمی است که روحانیت باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد تأسیس شجره طیبه بسیج صبح دوشنبه ۱۰ آذرماه با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور تعداد معدودی از مدیران و فرماندهان حوزه و پایگاه های مقاومت مدارس علمیه استان تهران در سالن جلسات غدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه این استان و به صورت ویدئو کنفرانس با حضور آیت الله کاظم صدیقی رئیس شورای هماهنگی بسیج و امام جمعه موقت تهران، حجت الاسلام صمد بهرامی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران، حجت الاسلام علی پناهی مسئول بسیج طلاب استان تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام بهرامی در این مراسم با تبریک هفته بسیج و شهادت شهید علمی محسن فخری زاده گفت: دوران طلبگی از الطاف الهی است که باید آن را شاکر بود.

وی ادامه داد: طلاب باید به وظیفه خود خوب عمل کنند، مردم امروز از آنها توقع طلبگی دارند.

این مقام مسئول وجود انقلاب اسلامی را دلیل رونق منابر دانست و افزود: طلاب باید از فرصت های طلایی این انقلاب به خوبی استفاده کنند.

 بهرامی با تأکید بر اینکه حوزه های علمیه امروز باید دغدغه فرهنگی داشته باشند، تصریح کرد: ارتباط با جوانان نکته بسیار مهمی است که روحانیت باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند. امروز در حوزه های فکر و اندیشه، اخلاق و معاشرت باید با جوانان هم اندیشی کرد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران در پایان بیان کرد: البته نباید از خودمان غافل شویم، باید به فکر خودسازی هم بود.

صحبت از مذاکره یعنی پایمال کردن خون شهدا کردن است 

همچنین حجت الاسلام محمد هادی رحیمی صادق نائب رئیس شورای هماهنگی بسیج طلاب و مدیر حوزه علمیه های استان تهران در این مراسم با تبریک هفته بسیج و تسلیت شهادت دانشمند شهید محسن فخری زاده، گفت: این شهید بزرگوار با شهادت خود اثبات کرد مذاکره با ایادی کفر برطرف کننده مشکلات جامعه نیست.

وی ادامه داد: طبق آیات قرآن دشمن همیشه زیر حرفش می زند، امروز صحبت از مذاکره یعنی پایمال کردن خون شهدایمان می باشد.

استاد حوزه با تأکید بر لزوم پاسخ دندان شکن به عاملین حادثه ترور شهید هسته ای، تصریح کرد: لازم است تا از محافظت این سرمایه های عظیم علمی محافظت بیشتر شود.

وی بیان کرد: امروز برخی از سنگرها عوض شده و انجام بسیاری از امور از حضوری به مجازی تغییر یافته هدف ثابت است و نباید میدان را خالی کرد.

مدیر حوزه علمیه های استان تهران اضافه کرد: مدارس علمیه تعطیلی ندارند، بلکه فعالیتشان دو چندان هم شده است و همچنان به فعالیت خود از راه دور ادامه می دهند.

رحیمی صادق با بیان اینکه هر طلبه باید یک بسیجی باشد، اظهار داشت: امروز وحدت خوبی بین مرکز مدیریت حوزه ها و بسیج طلاب استان تهران برقرار است، از نگاه ما بسیج همه مدارس علمیه باید فعال باشند.

براساس این گزارش در پایان مراسم از سه مدیر نمونه بسیجی و جهادی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حوزه هاي علميه حوزه های علمیه استان تهران حجت الاسلام داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد