Web Analytics Made Easy - Statcounter

رستوران‌ها، تجارت‌خانه ها و شرکت های تحویل کالا باید از این پس میزان مصرف کیسه های پلاستیکی یکبار مصرف خود را به دولت چین گزارش دهند و بر اساس دستور وزارت صنعت چین در برنامه بازچرخش پلاستیک عضو شوند.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، وزارت تجارت چین روز دوشنبه بیانیه ای صادر کرده که بر اساس آن در کل کشور خرده فروش‌ها مجبور به گزارش میزان مصرف پلاستیک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این الزام بخشی از برنامه بازچرخش پلاستیک در چین است.

آلودگی پلاستیک تبدیل شده است به یکی از بزرگ ترین چالش های چینی‌ها و در این کشور مقادیر بسیار زیادی پلاستیک در سال در زمین دفن می شود یا اینکه در رودخانه ها انباشه شده است.

از سویی افزایش میزان غذاهای بیرون در چین بر این مشکلات افزوده است.

در ماه سپتامبر وزارت صنعت چین اعلام کرده بود که احتمالا در شهرهای بزرگ این کشور استفاده از کیسه های پلاستیکی یکبار مصرف و ظروف خوراکی یکبار مصرف تا پایان سال ممنوع خواهد شد.

رییس انجمن پلاستیک چین می گوید این ممنوعیت فقط بخش قابل مشاهده این چالش را در بر می گیرد و فقط بخشی از تلاش های دولت برای مقابله با آلودگی پلاستیک است.

از ماه سپتامبر در چین استفاده از پلاستیک برای گرم نگه داشتن گیاهان در سرما هم ممنوع شده است. کشاورزان چینی سالانه حدود 1.5 میلیون تن پلاستیک مصرف می کنند و بعد آنها را در طبیعت رها می کنند.

در ماه سپتامبر اتفاق دیگری هم در چین افتاده است و آن قانون جدید زباله های جامد است که بر اساس آن کسانی که این قانون را بشکنند جریمه ده برابری باید پرداخت کنند.

در سال 2019 چین به تنهایی 63 میلیون تن پلاستیک تولید کرد اما میزان بازچرخش این پلاستیک ها فقط 30 درصد بود.

در این کشور سالانه 20 میلیون تن کیسه پلاستیکی یکبار مصرف تولید می شود که در طبیعیت قابل تجزیه نیست. از این بین 3 میلیون تن آن مربوط به کیسه های خرید است.

 

 

برچسب هاچین زباله پلاستیکی کیسه پلاستیک

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: چین زباله پلاستیکی کیسه پلاستیک آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو یکبار مصرف میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند