Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نظارت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پیاده‌سازی قوانین و مصوبات موجود در مجلس می‌تواند همچون داروی شفابخشی در کام ناکارآمدی مجریان قانون و مسئولان باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حدود 7 ماه است که از زمان شروع به کار مجلس یازدهم که از آن به عنوان مجلس انقلابی یاد می‌شود و باید انقلابی عمل کند، گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مجلسی که باید مظهر عزت ملی و اقتدار نظام اسلامی و حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی باشد، مجلسی که باید شأن خود را به عنوان راس امور احیا کرده و برای کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی روزافزون، ریل‌گذاری کند.

محرومیت استان چهارمحال و بختیاری برکسی پوشیده نیست و بارها و بارها از رسانه‌های مختلف مشکلات استان منتشر شده اما چه کسی باید برای رفع این مشکلات ومحرومیت‌زدایی تلاش کند. بهارستان‌نشینان یکی از متولیان در امر توسعه و رفع مشکلات و محرومیت‌ها هستند. مردم این استان 4 نماینده را راهی بهارستان کردند  تا گره‌ای از مشکلات باز کنند و گامی در جهت توسعه استان بردارند.

مردم استانی چون چهارمحال و بختیاری که در تمامی زمینه‌ها دارای مشکل هستند و از داشتن راه‌آهن و مترو هم محروم هستند، نیاز دارند تا نمایندگانشان برای آن‌ها اقداماتی انجام دهند و در برابر لابی‌گری‌ها ایستاده و از حقشان دفاع کنند اما بعضا دولت برای رفع مشکلات مردم طرح‌ها و پیشنهادات نمایندگان خانه ملت را نمی‌پذیرد و متاسفانه برخی دولت‌ها در ایران به جای آنکه نظر مساعد بهارنشینان را با عملکرد خالی از ضعف در اجرای قوانین و مدیریت بهینه منابع، پاکدستی در امانتداری بیت‌المال و کارآمدی بدهند، عمدتاً با دخالت دادن نمایندگان و پذیرش پیشنهادهای آن‌ها در انتصاب مدیران بخصوص مدیران میانی و پایینی «آش شله قلمکاری» می‌پزند که خود از نتیجه آن بعضاً بیزار و مردم سرخورده از حمایت این یکی یا دیگری می‌شوند، بنابراین حضور نمایندگان آگاه، فعال و قدرتمند، نظارت آن‌ها در پیاده‌سازی قوانین و مصوبات موجود در مجلس می‌تواند همچون داروی شفابخشی در کام ناکارآمدی مجریان قانون و مسئولان باشد.

براساس این رویکرد در استان بعضاً شاهد انتصاب‌های گوناگون از حیث توانمندی، تفکر سیاسی و رنگین کمانی از تنوع ویژگی مدیران هستیم چراکه برخی از مدیران حضورشان در جایگاه مدیریتی بابت وجه المسامحه نمایندگان با مدیران ارشد دستگاه‌ها و وزرا است.

البته این وضع گاهی کارکرد مفید نیز دارد چرا که در برخی موارد مدیران ارشد یک دستگاه خود به دنبال انتصاب فردی ناتوان در مدیریت یک دستگاه بوده که با مقاومت یک نماینده یا مجمع نمایندگان شاهد عدم آن انتصاب بوده‌ایم.

اما در بحث اشتغال، اشتغال که یک شاخص کلان اقتصاد است یعنی وضعیت اشتغالزایی یا بیکاری در هر منطقه متاثر از وضعیت سیاست‌های کلان اقتصادی کشور از جمله سرمایه‌گذاری خارجی و تحریم‌های اقتصادی است.

رئیس مجلس: شهید مدرس لحظه‌ای با استبداد و استعمار سازش نکرد/ شهید ‌مدرس هیچ‌گاه فریب مکرو تزویر فریب‌کاران را نخورداصلاح قانون انتخابات مجلس/نامزدهای با محکومیت انتخاباتی امکان ثبت‌نام ندارندگزارش تسنیم از کارنامه مجلس یازدهم در 6 ماه اول/ برنامه پارلمان برای اقتصاد و فرهنگ

اصلاح ساختار اقتصادی کشور مسئله اصلی است که سیاستگذاران از جمله نمایندگان مجلس به خصوص در کمیسیون اقتصادی با تصویب طرح‌های سازنده، درمانگر بیماری مزمن اقتصادی کشور شوند. همچنین استان ما تقریباً از مهم‌ترین عامل اقتصادی کشور یعنی نفت و صنایع مرتبط با آن تاکنون هیچ بهره‌ای نداشته که می‌طلبد نمایندگان ما رایزنی‌هایی در این خصوص داشته باشند.

همچنین فراهم کردن زیرساخت‌ها از جمله حمل و نقل ارزان ریلی، تسهیلات ارزی و ریالی حمایت از صنایع موجود و توسعه شهرک‌های صنعتی و ایجاد جاذبه سرمایه‌گذار داخلی و خارجی در کاهش بیکاری از عوامل اساسی و زمینه ساز است. به عنوان نمونه یکی از موانع سرمایه گذاری در صنعت استان به خصوص در شهرک‌های صنعتی مسئله آب مورد نیاز صنایع بوده که یا ناکافی است یا هزینه تامین آب برای صنایع بالا بوده که باعث افزایش قیمت تمام شده محصول و کاهش رغبت سرمایه گذار در استان می‌شود.

حال آنکه استان ما با برخورداری از منابع آب سطحی بسیار خوب با انجام طرح‌های تامین کننده آب صنایع و کشاورزی می‌تواند شاهد توسعه اقتصادی قابل توجه داشته باشد.

در ادامه به سراغ شهروندان رفتیم تا نظراتشان را در مورد عملکرد 7 ماهه نمایندگان بپرسیم.

سعید خلیلی یک جوان فارغ التحصیل مقطع ارشد در گفت وگو با تسنیم می‌گوید: جوانانی مثل من انتظار داشتیم که در راستای ایجاد اشتغال نمایندگان‌مان اقدامات موثری را انجام دهند چرا که جوانان به ناچار برای کار به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند در صورتی که می‌توان از ظرفیت جوانان به ویژه جوانان تحصیل کرده در استان استفاده کرد.

وی گفت: گرانی یکی دیگر از معضلاتی بود که انتظار داشتیم با شروع به کار مجلس انقلابی شاهد تغییر و تحولات در این حوزه باشیم اما تغییر احساس نشد هرچند بخشی از این مشکلات هم مربوط به دولت است و دولت باید همراهی لازم را با نمایندگان مجلس داشته باشد که در این خصوص انتقاد بیشتر به دولت وارد است.

نورالله مرادی پیرمرد بازنشسته در گفت وگو با تسنیم می‌گوید: با توجه به اینکه بعضا فساد در دستگاه‌ها دیده می‌شود می‌طلبد نمایندگان ورود کنند و همراه و همگام با دستگاه قضا طرح‌های مصوب کنند که دیگر شاهد فساد نباشیم و کار به درستی در ادارات انجام شود امیدواریم تا پایان مجلس یازدهم این برنامه اتفاق بیفتد.

وی گفت: بنظرم تاکنون نمایندگان خوب کار کردند و در بحث آب دفاع کردند که این موضوع همراهی سایر مسئولان هم نیاز دارد تا بتواند به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.

سهراب غیبی یکی دیگر از شهروندان به تسنیم می‌گوید: ما کشاورز هستیم و انتظار داریم در بحث حمایت از حق‌آبه کشاورزان و صادرات محصولات کشاورزی و خرید محصولات به قیمت منصفانه طرح‌های در مجلس تصویب شود.

وی گفت: لابی‌گری‌ها در مجلس سبب شده تا حق‌آبه ما بعضا نادیده گرفته شود اما الان که یک نماینده ما در کمیسیون کشاورزی است باید ار حق ما به خوبی دفاع کند.

شهلا همتیان یکی‌دیگر از شهروندان نیز می‌گوید: انتظار داشتیم 4 نماینده ما در بحث توسعه استان همگام باشند و این اتفاق بحمدالله تاکنون رخ داده و در اخباری که رصد می‌کنیم متوجه این موضوع هستیم که نمایندگان برای اجرای طرح بن ـ بروجن به اجماع رسیدند و این طرح در اولویت قرار داده شده که اگر این طرح اجرا شود  بخشی از مشکلات آبی استان حل خواهد شد و این بهترین عملکرد نمایندگان در این مدت بوده است.

از بطن سخنان مردم آنچه برآمده این بوده که عملکرد مطلوب بوده اما تا پایان کار مجلس یازدهم امید داریم که انتظارات مردم برآورده و دولت هم همراهی با نمایندگان را در رأس امور قرار دهد.

انتهای پیام/7540/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصادی کشور مجلس یازدهم طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد

به گزارش خبرآنلاین ،محمد کاظم منزوی افزود: برقراری یک پرواز از استانی به استان دیگر پیگیری‌های زیادی می‌طلبد.

وی در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: استاندار چهارمحال و بختیاری پیگیر برقراری سه پرواز شامل شهرکرد - عسلویه و شهرکرد - مشهد و بالعکس و حداقل یک پرواز به خارج از کشور(عتبات عالیات و عمره) مورد نظر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آخرین پیگیری‌های انجام شده تاکنون پرواز شهرکرد - عسلویه و بالعکس از فرودگاه شهرکرد برقرار شده است.

وی با تاکید براینکه استقبال مردم از برقراری این پرواز می‌تواند موجب ادامه پرواز شهرکرد - عسلویه باشد افزود: نباید به دلیل استقبال نکردن مردم این پرواز (شهرکرد - عسلویه ) غیراقتصادی تلقی شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده و در راستای پاسخ به درخواست قشر زحمت کش استان و با حمایت و پیگیری استاندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پرواز شهرکرد - عسلویه و بالعکس از روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه از فرودگاه شهرکرد از سر گرفته می‌شود.

خدایار باقری هارونی افزود: در این ارتباط ساعت ورود پرواز شهرکرد - عسلویه ۹:۱۵ و ساعت خروج آن نیز ۹:۴۵ است.

وی اظهار داشت: پرواز شهرکرد - عسلویه به وسیله یک فروند هواپیمای فوکر ۱۰۰ مربوط به شرکت هواپیمایی آسمان از فرودگاه شهرکرد انجام می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: امید می‌رود با استقبال خوب مردم زمینه افزایش پروازهای بعدی از فرودگاه شهرکرد مهیا شود.

باقری هارونی شرکت‌های هواپیمایی فعال در چهارمحال و بختیاری را شامل آسمان و ماهان عنوان کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898908

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس
  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • افتتاح ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری