Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت آبی پوشان گفت آنچه در این سه هفته از استقلال می‌توان برداشت کرد این است که هنوز آنطور که باید و شاید خلا علی کریمی در این تیم پر نشده است.

از هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر استقلال و پیکان در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران به مصاف هم می‌روند که این دیدار برای هر دو تیم مهم و دارای اهمیت بالایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری و به نقل از مهر، مهدی پاشازاده، پیشکسوت استقلال در خصوص این بازی اظهار داشت:

همانطور که قبل از بازی با فولاد اشاره شد که فولاد محکی جدی برای استقلال در این فصل است، حالا هم می‌گویم پیکان هم می‌تواند یک محک جدی دیگر باشد. چرا که پیروزی برابر مس و ماشین با اینکه امتیازات با ارزشی در ابتدای فصل به حساب این تیم ریخت، اما عیار واقعی آن را نشان نمی‌دهد و تنها کمک به راه انداختن تیم در ابتدای فصل دارد.

کاپیتان پیشین آبی پوشان بیان داشت:

پیکان مقابل استقلال تیمی سختگیر است به خصوص که قرار است مهدی تارتار هدایت آن را بر عهده داشته باشد. تدابیر و استراتژی پیکان در این بازی قابل پیش بینی است و نیمکت استقلال باید برای ایجاد شکاف در روزنه‌های دفاعی پیکان تدابیر خاصی داشته باشد.

پاشازاده در خصوص دیدارهای گذشته این تیم گفت:

مهم‌ترین نکته‌ای که در ۳ بازی گذشته به چشم آمد این بود که هنوز خلا علی کریمی پر نشده و تیم فاقد یک مغز متفکر در میانه میدان است. همچنین تا قبل از ورود داریوش شجاعیان از حرکات ترکیبی و پاس‌های خلاقانه رو به دروازه خبری نبود. بعد از آنکه شجاعیان وارد زمین شد به جز خود او، چند بازیکن دیگر هم پاس‌های کلیدی دادند و روند رو به جلوی تیم بهتر شد.

مدافع پیشین آبی پوشان تاکید کرد:

خط دفاعی استقلال هنوز آنطور که باید و شاید محک نخورده است. البته دروازه آنها در اهواز دو بار باز شد که نمی‌توان آن بازی را ملاک قرار داد. همانطور که نمی‌توان بازی مقابل مس و ماشین سازی را هم ملاک قرار داد. این تیم تا اینجا در ۳ بازی ۲ گل خورده که یکی از آنها هم از روی نقطه پنالتی بوده است. برای قضاوت کردن روی خط دفاعی باید بیشتر صبر کرد و بازی‌های بیشتری دید. هرچند که تا همینجا هم می‌توان گفت آبی پوشان در فازهای دفاعی باید هوشیاری بیشتری به خرج دهند.

وی در خاتمه گفت:

امیدوارم حتی اگر شده به صورت اقتصادی و تنها با یک گل، اما باز هم استقلال را در این بازی پیروز ببینیم چون امتیازات ابتدای فصل بسیار مهم است و ارزش خود را در پایان فصل نشان خواهد داد.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: آبی پوشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مکان بازی پیکان - استقلال تغییر می‌کند!
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • توصیه بازیکن باتجربه پیکان به هم‌بازیان جوانش
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • میثم تیموری: محرم نویدکیا جنتلمن است
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • چالش عجیب برای عنایتی قبل از سفر به قزوین
  • نساجی با یک بازیکن جدید برابر ذوب آهن
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • ببینید | خلاصه بازی مس رفسنجان ۱ (۵) - پیکان ۱ (۴)