Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:48:58 GMT

ابتلای چهار برابری اقلیت های آمریکا به کووید ۱۹

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۹۱۴۷

ابتلای چهار برابری اقلیت های آمریکا به کووید ۱۹

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، روزنامه فرانسوی «اوئست فرانس» نوشت: در میان فهرست افرادی که در ایالات متحده بیشترین آسیب را از همه گیری کووید ۱۹ متحمل شده اند، اگرچه نام کارکنان و ساکنان خانه های سالمندان به چشم می خورد (با بیش از ۱۰۱ هزار کشته)؛ اما اقلیت های آمریکایی از جمله سیاهپوستان، لاتین تبارها و یا هندی ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بیش از سفیدپوستان جامعه آمریکا به دلیل اوضاع نابسامان اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی به این همه گیری مبتلا می شوند.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده وردمیترز؛ ایالات متحده با بیش از ۱۳ میلیون مبتلا به ویروس کرونا و بیش از ۲۷۴ هزار مرگ و میرهای ناشی از آن؛ رتبه نخست در میان کشورهای جهان را به خود اختصاص داده است.

 رسانه های آمریکایی به هشدارهای مقامات ارشد بهداشت و درمان در آمریکا ازجمله  دکتر آنتونی فائوچی رئیس مرکز جلوگیری و مهار بیماری ها (سی دی سی) مبنی بر وخیم تر شدن شیوع بیماری در هفته ها و ماه های آینده در این کشور پرداخته اند؛ هشدار  نسبت به عواقب نادیده گرفته شدن پروتکل های بهداشتی و سفر میلیون ها شهروند آمریکایی در تعطیلات اخیر به مناسبت روز شکر گزاری است که می تواند باعث جهش ناگهانی در آمار شیوع و میزان مرگ و میر شود.

به گفته مقامات بهداشتی آمریکا، عواقب کرونایی سفرهای زیادی که در تعطیلات روز شکرگزاری انجام می شود، در آستانه جشن سال نو میلادی بروز پیدا خواهد کرد و کریسمس امسال، آمریکا شاهد جهش قابل توجه در میزان شیوع این بیماری خواهد بود.

روزنامه فرانسوی «اوئست فرانس»  افزود: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، یک سیاهپوست آمریکایی ۲.۶ برابر بیشتر از یک سفیدپوست به کووید ۱۹ مبتلا می شود؛ برای لاتین تبارها و هندی ها، این خطر به ۲.۸  برابر می رسد. از جمله دلایل آن می توان به مواردی از قبیل نا امنی و نابرابری های اجتماعی، عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی به دلیل محل سکونت بیش از حد شلوغ، عدم برخورداری از پوشش بیمه درمانی و عدم دسترسی عادلانه به امکانات بهداشتی- درمانی اشاره کرد.

این رسانه فرانسوی به نقل از «لیزا کوپر» مدیر مرکز جان هاپکینز در امور برابری در حوزه سلامت، در این رابطه تصریح کرد: در مورد پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ اطلاعات زیادی کسب کرده ایم اما مشکل این است که این افراد به دارو دسترسی ندارند یا از بیماری های زمینه ای تشدید کننده کووید ۱۹ مانند دیابت، فشار خون بالا، چاقی، اختلالات قلبی عروقی رنج می برند.

روزنامه فرانسوی «اوئست فرانس»   هشدار داد: یک سیاه پوست، یک هندی و یا یک لاتین تبار، چهار برابر بیشتر از یک سفیدپوست در بیمارستان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ بستری می شوند و پس از بهبودی نسبی و ترخیص از بیمارستان، باز دچار مشکلات فزاینده ای به لحاظ وضعیت سلامتی و اقتصادی می شوند.

هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز ۶۳میلیون نفر عبور کرده که از این تعداد نیز بیش از یک میلیون و ۴۷۰هزار نفر جان باخته اند.

برچسب‌ها جامعه سیاه پوستان آمریکا ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه سیاه پوستان آمریکا ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا جامعه سیاه پوستان آمریکا ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک