Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@05:32:28 GMT

اصلاح مسیر رودخانه ها در اولویت قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۰۹۸۸

اصلاح مسیر رودخانه ها در اولویت قرار گرفت

فرماندار شیروان گفت: امسال اصلاح مسیر رودخانه ها در اولویت قرار گرفت.

«امین رضا مرآتی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: امسال اولویت اقدامات عمرانی شهرستان برای جلوگیری از هرگونه خسارت در مواقع بحرانی و حوادث طبیعی، اصلاح مسیرهایی از رودخانه ها است که به راه ها و ساختمان ها منتهی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار شیروان بیان کرد: در جلسات متعددی که در چندماه گذشته با حضور دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران شهرستان برگزار شده، تمام مسیل‌های آب و رودخانه ها اصلاح و سعی شده است تا ادارات آب منطقه ای و راهداری در مواقع بحران در این نقاط حضوری مستمر داشته باشند.

 

مرآتی با بیان اینکه در این خصوص دهیاران و بخشداران باید همکای لازم را با دستگاه های خدمات رسان داشته باشند، عنوان کرد: تاکنون کار ایمن سازی راه ها توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای و لایروبی و اصلاح رودخانه ها نیز توسط آب منطقه ای انجام شده است.

 

وی بیان کرد: به منظور کاهش میزان آسیب بارندگی و سیلاب‌های فصلی به حوزه زیربنایی شهرستان، نقاط حادثه‌خیز و مقاطع برخورد رودخانه‌های منطقه با راه‌ها و ابنیه شناسایی شده است.

 

وی تصریح کرد: شهرستان شیروان هزار و ۶۵ کیلومتر رودخانه، مسیل و آبراه وجود دارد که از این میزان ۳۳۹ کیلومتر مسیل های مهم و حساسی است که یا آب دارند و یا در حوزه مسکونی قرار دارد.

 

نماینده عالی دولت در شیروان ادامه داد: همچنین بر اساس سند مدیریت بحران، همه دستگاه ها باید برای کاهش آسیب های حوادث پای کار باشند، بخش های مختلف و نقاط آسیب پذیر شناسایی شده و دستگاه ها مرتبط همیشه در آماده باش باشند.

 

مرآتی ضمن اشاره به اهمیت پیشگیری از خسارات حوادث طبیعی، بیان کرد: بخشی از بودجه امسال شهرستان برای اصلاح راه های در معرض سیلاب و شناسایی نقاط آسیب‌زا رودخانه‌ها خواهد بود چرا که با برنامه ریزی و اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت بحران، در سه سال گذشته خسارات ناشی از حوادث خصوصا در محل های سکونتگاهی شهرستان بسیار پایین آمده است.

 

وی اظهار داشت: امسال هم تلاش بر این است با هشدارهای به موقع در فصل سرما و بارندگی، آمادگی نیروهای شهرستان حفظ شده و کمترین آسیب ها در حوزه راه و زیرساختی به بار آید.

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: رودخانه شیروان ساماندهی رودخانه ها دستگاه ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان بر لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حمید احسانی در سومین جلسه ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت که به ریاست مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به هشدارهای هواشناسی مبنی بر وقوع سیلاب، دستگاه‌های اجرایی استان سمنان مربوطه باید اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری این استان را در اولویت برنامه‌های کاری خود قرار دهند.

وی افزود: همچنین باید نقاط حادثه‌خیز ناشی از سیلاب در استان سمنان با در نظر گرفتن اولویت، به مراجع ذیصلاح و دستگاه مربوطه اطلاع‌رسانی شود تا اقدام لازم را انجام دهند.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با بیان اینکه اصلاح سازه‌های تقاطعی به تخلیه ایمن سیلاب کمک می‌کند گفت: باید این سازه‌های خطرآفرین شناسایی و اقدام لازم برای عبور ایمن سیلاب در اسرع وقت انجام شود.

احسانی همچنین با اشاره به بارندگی در بیشتر نقاط استان سمنان و احتمال وقوع سیل در این استان، بر ضرورت آماده باش مدیران ستادی و تمام اعضای ستاد مدیریت سیلاب و کمیته شرایط اضطراری شرکت تأکید و خاطرنشان کرد: باید وضعیت بارندگی هر یک از شهرستان‌ها تا پایان خروج جبهه بارشی از استان سمنان به طور مستمر اطلاع رسانی شود.

وی از مدیران امور منابع آب شهرستان‌ها و متصدیان ایستگاه‌های هواشناسی و هیدرومتری خواست تا با کارکنان دفتر مطالعات پایه شرکت برای اعلام هشدار سیلاب ایستگاه‌ها تا اطلاع ثانوی ارتباط مداوم داشته باشند و گروه‌های گشت و بازرسی منابع آب سطحی ضمن آمادگی لازم نسبت به محدوده کاری خود در تمامی رودخانه‌ها و مسیرهای استان حضور فعال داشته باشند.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان بر ضرورت هماهنگی لازم با شرکت آب‌ و فاضلاب این استان به منظور ذخیره‌سازی حداکثری در مخازن ذخیره آب در زمان وقوع سیلاب‌های احتمالی تأکید کرد و گفت: باید با اداره امور عشایری استان سمنان مکاتبات لازم برای اطلاع‌رسانی درباره هشدارهای سازمان هواشناسی و وقوع سیلاب‌های احتمالی در مناطق ییلاقی انجام شود تا خسارت‌های ناشی از سیلاب احتمالی برای عشایر استان سمنان به حداقل برسد.

احسانی با اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی برای استان سمنان در ساعات و روزهای آینده گفت: مردم هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند و از توقف در بستر و حاشیه‌های رودخانه‌های مستعد سیلاب خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: "خودداری از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌های حاشیه و بستر رودخانه‌ها، عدم حضور مسافران و گردشگران در مناطق پست و بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مناطق ساحلی، عدم عبور از سازه‌های تقاطعی و پل‌های رودخانه‌های سیلابی، آمادگی حداکثری تمامی دستگاه‌های اجرایی خدماتی و امدادی و تجهیز گروه‌های عملیاتی، پاکسازی و بازگشایی کامل مجاری آبی رودخانه‌ها و سازه‌های تقاطعی به ویژه مراکز جمعیتی و تخلیه اماکن و مراکز جمعیتی در معرض و مسیر سیلاب" بسیار ضروری است.

 سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان تأکید کرد: نیاز است مردم و دستگاه‌های اجرایی به علت صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی احزاب است توصیه‌ها را در استان سمنان در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • آسیب دیدن سعید آقاخانی در سریال «نون خ»
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • باید، حول محور وحدت از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان