Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز پیشنهاداتی را درباره ماده ۶ طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در مورد زمان توقف اجرای پروتکل الحاقی مطرح کردند.

علیرضا زاکانی پیشنهادی درباره زمان توقف پروتکل الحاقی مطرح کرد و گفت ما به تصمیم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پایبند هستیم اما فرصت دوماهه را یک فرصت اضافی می‌دانیم و بهتر است زمان توقف پروتکل الحاقی از دو ماه به یک ماه کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نکته مهم دیگر آن است که کلیه نظارت‌های فراتر از پادمان، از جمله پروتکل الحاقی باید یک ماه پس از تصویب این قانون در مجلس متوقف شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اظهار داشت: فرصت یک ماهه برای توقف پروتکل الحاقی این امکان را به ما می‌دهد تا بتوانیم در رفع تحریم‌ها و مشکلات بانکی و نفتی راستی آزمایی کنیم و در واقع در این مقطع می‌توان طرف مقابل را راستی آزمایی کرد.

در ادامه جلسه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد زاکانی مبنی بر تعیین زمان توقف پروتکل الحاقی از دو ماه به یک ماه موافقت کردند.

در ماده ۶ طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها آمده بود؛ دولت موظف است در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای ۱+۴ در قبال ایران و عادی نشدن روابط کامل بانکی و عدم رفع موانع صادرات و فروش نفت ایران، دو ماه پس از تصویب این قانون، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی ماده ۶ طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران پیشنهاداتی را مطرح کردند.

وحید جلال زاده پیشنهاد داد به منظور الزام دولت به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی باید این موضوع بلافاصله پس از تصویب قانون اجرایی شود.

سیدغنی نظری در مخالفت با این پیشنهاد، گفت: ما باید دو ماه برای توقف اجرای پروتکل الحاقی به دولت فرصت دهیم چرا که قطعا دولت بلافاصله اقدام به این کار نمی کند اما اگر دو ماه فرصت دهیم دیگر آنان بهانه ای برای اجرای قانون نخواهند داشت.

همچنین ابوالفضل عمویی در مورد این پیشنهاد، اظهار داشت: در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پیشنهادات متعددی درباره زمان توقف اجرای پروتکل الحاقی ارائه شده است.

وی تاکید کرد: برای این موضوع مهم لازم است از مجلس صدای واحدی بلند شود و نباید به گونه ای تصمیم گرفته شود که این مصوبه به شورای نگهبان برود و مجددا به مجلس بازگردد و نظر کمیسیون آن است که دو ماه برای توقف اجرای پروتکل الحاقی به دولت فرصت داده شود.

در ادامه وکلای ملت با پیشنهاد وحید جلال زاده عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای الزام  دولت به خروج فوری از پروتکل الحاقی مخالفت کردند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس لغو تحریم ها اجرای پروتکل الحاقی مجلس پروتکل الحاقی لغو تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود،گفت: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند.

وی افزود: تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

آیینی  با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • موافقت مجلس با جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی در بودجه ۱۴۰۳
  • مجلس با جدول اعتبارات «طرح‌های عمرانی» موافقت کرد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به توزیع اعتبارات نیرو‌های مسلح
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک