Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،روز گذشته همزمان با روز مجلس فاطمه محمدبیگی دبیر کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز با همراهی  شهریاری ریاست کمیسیون بهداشت و درمان، نامدار رییس دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) ضمن دیدار با نمکی وزیر بهداشت و درمان پیگیر بهبود زیرساخت‌های لازم برای حوزه بهداشت و درمان استان قزوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات این دیدار از زبان فاطمه محمدبیگی:

روز گذشته دیداری با وزیر محترم بهداشت بعد از مدت‌ها پیگیری داشتیم که خوشبختانه دست آوردهای بسیار خوبی را برای استان قزوین به همراه داشت.

در جلسات متعددی که در شش ماه گذشته از عمر مجلس با دکتر نوبخت، وزیر بهداشت ‌و درمان و معاونان وی، بنده، مسئولان استان و مجمع نمایندگان استان پیگیر موضوعات مختلف از جمله بیمارستان مهم و کلیدی ۷۰۰ تختخوابی قزوین بودیم.

الحمدلله شاهد پیشرفت خوبی در موضوع بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی بودیم به گونه‌ای که بودجه این بیمارستان و دولتی شد و ردیف بودجه ملی دریافت کرد با این حال ارتقاء این طرح بسیار مهم بود که در این حوزه هنوز جای کار بسیار است.

تغییر  پیمانکار بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی برای سرعت دادن به روند ساخت این پروژه کلیدی استان بسیار مهم است، لذا مذاکرات مختلفی برای این موضوع انجام شد و روز گذشته وزیر بهداشت و درمان قول داد که ظرف یک هفته تکلیف این پروژه مشخص شود.

با توجه به اعلام آمادگی کامل قرارگاه خاتم الانبیا (ص) مقدمات ورود قرارگاه به عنوان پیمانکار جدید در حال انجام است و وزیر بهداشت و درمان نیز قول مساعد داد تا از طریق یافتن منابع مالی ویژه و یا تهاتر این پروژه را به قرارگاه خاتم‌الانبیا بسپارند. 

ضرورت دارد استاندار محترم قزوین به این مسئله ورود جدی بکنند چرا که هزینه این پروژه عظیم هنگفت است و ما نیازمند یک اجماع در تامین منابع ساختاری برای ساخت این پروژه هستیم و تنها منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی نمی تواند کفاف این موضوع را دهد و باید استانداری قزوین باید با اقدام ویژه خود در این خصوص در راستای هماهنگی لازم با سازمان برنامه و بودجه و یا اداره کل راه و شهرسازی استان  داشته باشد تا منابعی را برای این منظور لحاظ کنند. بی شک با همراهی و اجماع ملی و استانی می توان شاهد به نتیجه رسیدن این پروژه در ۳ سال آینده بود.

پیگیری تخصیص۱۸۰  نیروی کامل برای بیمارستان رحیمیان از جمله موارد مورد تاکید در این دیدار بود. تاکنون جذب ۱۱۱ نفر از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت تایید شده اما در خواست ما و توافقی که داشتیم جذب ۱۸۰ نفر بود لذا از وزارت بهداشت و درمان خواهان آن بودیم که به طور کامل مجوزهای استخدام پیمانی در این حوزه به دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین داده شود. خوشبختانه موافقت ضمنی وزیر بهداشت و درمان را در این حوزه دریافت کردیم.

 در این جلسه نامه جمعی از نیروهای قراردادی دانشگاه علوم پزشکی استان به دکتر نمکی تقدیم شد تا موضوع تبدیل وضعیت آنها لحاظ شود که وزیر بهداشت دستور پیگیری و اقدام را صادر کردند.

 کمبود تجهیزات پزشکی، آی سی یو و اکسیژن ساز مورد نیاز برای بیمارستان‌های استان از دیگر موارد مورد تاکید بنده در این جلسه بود.

متاسفانه شهرستان البرز با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت تنها یک بیمارستان دارد که با ۵۰ تخت اهدایی جوابگوی نیاز منطقه نیست. دکتر نمکی نسبت به موضوع اشراف لازم را داشت و اذعان داشت که این منطقه در حوزه بهداشت و درمان با مظلومیت روبرو است و باید هر چه سریعتر تامین نیرو برای آن انجام شود.

 پیگیری بحث ایجاد دانشکده داروسازی و دانشگاه جامع طب مکمل را بار دیگر با وزیر محترم بهداشت و درمان در میان گذاشتیم، ضمن اعلام موافقت ایشان در حال پیگیری مراحل بعدی هستیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: استان قزوین نماینده وزیر بهداشت وزیر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ۷۰۰ تختخوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن