Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید کریمی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد با اشاره به اینکه مشاغل ورزشی جزو اولین گروهی بودند که تعطیل شدند، گفت: با توجه به گذشت ۱۰ ماه از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مشاغل ورزشی خسارات فراوانی را به این حوزه وارد کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری افزود: در استان ما ۵۲۴ باشگاه ورزشی خصوصی، ۱۶۵ سالن ورزشی زیر نظر اداره ورزش و جوانان و ۱۴۵ سالن ورزشی زیر نظر سایر ادارات استان وجود دارد که مجموع خسارت وارد شده به سالن‌های ورزشی خصوصی و تحت نظر ما تاکنون نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش 70 درصدی بیمه‌شدگان ورزشی

وی خاطرنشان کرد: در کنار این خسارات بیکار شدن نزدیک به ۴ هزار مربی و شاغل در حوزه ورزش نیز از دیگر خسارت‌ها به شمار می‌رود؛ هم‌چنین ۷۰ درصد میزان بیمه شدگان ورزشی کاهش یافته است که این آمار در سال گذشته نزدیک ۴۸ هزار بیمه شده بود که به طور رسمی ورزش می‌کردند و امسال با وجود کرونا به زیر ۱۰ هزار بیمه شده ورزشی رسیده است.

کریمی اظهار داشت: آمار مدال‌آوری ورزشکاران در سال ۹۹ به زیر ۲۰۰ مدال رسیده است که در سال ۹۸ نزدیک به یک هزار و ۴۰۰ مدال بوده است و نشان‌دهنده آسیب جدی کرونا به ورزش است که شاید طی ۵ سال آینده هم جبران نشود‌.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه اکثر باشگاه‌های ورزشی متضرر یا ورشکسته شده‌اند، افزود: برای باشگاه‌داران از طرف دولت تسهیلاتی در نظر گرفته شده بود ولی با توجه به تعطیلی ۱۰ ماهه باشگاه‌ها تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی کفاف هزینه‌های باشگاه‌ها را نمی‌دهد.

وی اذعان داشت: از بزرگترین آسیب‌هایی که مربیان ورزشی دیدند بیمه نشدن مربیان توسط باشگاه‌ها بود یعنی اندوخته‌ای برای مربیان ذخیره نکردند چراکه اگر بیمه بودند در دوران بیکاری بیمه بیکاری دریافت می‌کردند هم‌چنین تسهیلاتی که در صورت داشتن بیمه می‌توانستند دریافت کنند را هم از دست داده‌اند؛ از ۵۲۴ باشگاه خصوصی استان تنها ۱۰ باشگاه مربیان خود را بیمه کردند.

کریمی توضیح داد: با وجود کرونا صنعت گردشگری ورزشی استان نیز به شدت دچار آسیب شد به طوری که در سال گذشته نزدیک ۵۰ مورد میزبانی تیم‌های ملی و رویدادهای ملی را داشتیم که بسیار درآمدزا بودند؛ حضور یک ورزشکار در استان با هزینه اسکان و متفرقه شاید روزانه یک میلیون تومان به اقتصاد استان کمک‌ می‌کرد که متاسفانه امسال تمام عواید میزبانی‌ها از دست رفت.

مدیر کل ورزش و جوانان استان با اشاره به کاهش تحرک افراد، عنوان کرد: بر اساس آخرین آمار ورزشی در سال گذشته بیش از ۳۵ درصد مردم دچار کم تحرکی و تنبلی بوده‌اند که این آمار در دوران کرونا افزایش داشته‌ است و نشان‌دهنده پساکرونای سخت برای ورزش استان و کشور می‌باشد.

وی ادامه داد: هم‌چنین بر اساس آمار سال گذشته آموزش و پرورش ۲۵ درصد دانش‌آموزان تنبلی داشته‌اند که امروزه به بالای ۵۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/ ۶۸۰۳۲/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا ورزش پسا کرونا خسارت حمید کریمی ورشکستگی ورزش و جوانان استان ورزش و جوانان باشگاه ها سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟