Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - گزارش پژوهشی " ضرورت تدوین بیمه سیل به منظور مواجهه با شرایط محتمل تغییر اقلیم" در چارچوب سلسله گزارش‌های مربوط به مواجهه صنعت بیمه با پدیده تغییر اقلیم تهیه شده و در اولین گزارش از این مجموعه، نقشه راه صنعت بیمه مرتبط با سیلاب به عنوان یکی از مهمترین مخاطرات طبیعی از دریچه "بیمه سیل" ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، با افزایش وقایع حدی، خسارات مرتبط با مخاطرات طبیعی مهمترین تهدید پیش روی صنعت بیمه به شمار می‌رود و از سوی دیگر روند روزافزون وقایع حدی، موجب استقبال بیشتر از محصولات بیمه‌ای شده و فرصتی برای صنعت بیمه جهت افزایش ضریب نفوذ این صنعت ایجاد می‌کند. لذا آگاهی از شرایط گذشته مخاطرات طبیعی و تأثیرات محتمل تغییر اقلیم بر این مخاطرات تا انتهای قرن اخیر، اولین و مهم‌ترین گام برای صنعت بیمه جهت شناخت بهتر نسبت به تهدیدات ناشی از تغییر اقلیم است.
در این راستا درک بهتر از خسارت‌های پیش رو، برنامه‌ریزی بخش‌های خصوصی، بخش دولتی و مردم جهت آگاهی از این موضوع و افزایش فرهنگ بیمه با گسترش نفوذ بیمه در کشور، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در گزارش حاضر با بهره‌گیری از رویکردهای مبتنی بر روش تحقیق کمی و کیفی و بهره‌گیری از رویکرد تحلیل سه سطحی، ضرورت تدوین بیمه سیل در مواجهه با شرایط محتمل تغییر اقلیم به عنوان یک ضرورت ملی و تأثیرگذار بر آینده کشور، مورد بررسی قرار گرفته است:
در سطح اول با رویکرد مبتنی بر روش تحقیق کیفی، ضرورت توجه به سیلاب از منظر تجارب بین‌المللی بررسی شده است. در این بخش ضمن تبیین خسارات سیلاب‌های اخیر ایران، عوامل موثر بر افزایش ریسک سیلاب و محدوده ریسک و اثرات تغییر اقلیم، به تأثیر تغییر اقلیم بر شدت و فراوانی وقوع سیلاب و نقش بیمه در کاهش ریسک سیلاب پرداخته شده است.
سطح دوم تحلیل با رویکرد مبتنی بر روش تحقیق کمی، به بررسی تأثیر تغییر اقلیم بر سیل‌خیزی مناطق مختلف ایران در دوره‌های آتی اختصاص دارد که نتایج آن حاکی از تشدید شرایط سیل‌خیزی در دوره آتی به‌ویژه در مناطق جنوب شرق و شرق کشور تحت تأثیر تغییر اقلیم است.
در بخش سوم نیز با روش تحقیق کیفی و تحلیل محتوای اسناد مکتوب، آخرین وضعیت سیلاب‌ها در ایران مورد بررسی قرار گرفته است. در این بخش ضمن اشاره به چالش‌های صنعت بیمه کشور در مواجهه با سوانح طبیعی به‌ویژه سیلاب و فرصت‌‌های صنعت بیمه در آینده، به ارائه راهکارهای پیشنهادی برای رفع چالش‌های بیمه سیلاب پرداخته شده است.
در نهایت با تلفیق سه بخش مذبور، تحلیل جامعی جهت تبیین مسئله و ضرورت تدوین بیمه سیل در ایران جهت برنامه‌محور شدن و توجه اختصاصی به هریک از مخاطرات طبیعی ذیل صندوق بیمه همگانی سوانح طبیعی ارائه گردیده است که گامی مؤثر در راستای آغاز بیمه سیل خواهد بود و درصورت موفقیت می‌تواند به سایر مخاطرات طبیعی نیز تعمیم داده شود.
علاقه‌مندان جهت دسترسی به متن کامل این گزارش می توانند به نشانی http://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4946/Articles/view/14643/1240/ مراجعه نمایند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مخاطرات طبیعی تغییر اقلیم صنعت بیمه روش تحقیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند

نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سازه‌های آبخیزداری در حوزه شهری بیرجند، مهرشهر، مرک و دیگر مناطق وجود دارد و هم اکنون اجرای عملیات آبخیزداری در حوزه باقران در مرحله یک و ۲ را داریم.

او افزود: در پی بارندگی‌های اخیر نیز ۲ میلیون متر مکعب کنترل سیلاب در سازه‌های آبخیزاری بیرجند داشته ایم.

نصرآبادی بیان کرد: در حوزه منابع طبیعی نیز به طور کلی از ۱۵ میلیون هکتار اراضی در استان ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی است و در حوزه‌های مدیریتی و پیشگیری، اجرایی و مقابله با متخلفین فعالیت‌های زیادی صورت می‌گیرد که هم استانی‌ها می‌توانند موارد تخلف را از طریق شماره‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ اعلام کنند.

بیشتر بخوانید

بستر رودخانه ۸ روستا لایروبی و آزادسازی شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: به طور مثال قطع درخت و گونه‌های گیاهی حتی اگر در باغ شخصی باشد مطلقاً ممنوع است و می‌بایست با مجوز انجام شود.

ماجرای کلیپ پخش شده با عنوان کوهخواری در جاده بند امیرشاه بیرجند چه بود؟

نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: چند روز پیش ویدئویی در فضای مجازی با عنوان کوهخواری در بند امیرشاه بیرجند توسط برخی از کانال‌ها و رسانه‌ها بدون صحت سنجی منتشر شد.

او افزود: عنوان کوهخواری صحت ندارد؛ جاده بند امیرشاه به سمت مزار کوه چندین سال است که دچار ریزش کوه شده و محدوده ریزش شناسایی شده به همین دلیل از حدود ۶ ماه قبل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این جاده جهت ایمنی مسیر تردد در حال انجام کار است.

نصرآبادی بیان کرد: این اقدام برای حذف قسمتی که ریزش کوه دارد و کم کردن از حادثه خیزی آن‌ قسمت در حال انجام است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین اقدامات بالادستی که در آنجا صورت گرفته در اراضی شخصی و در قالب طرح مصوب دولتی گردشگری و کاملا قانونی است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه اردن: نتانیاهو صلح نمی‌خواهد
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه