Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@00:59:38 GMT

ناگفته هاي دستمال توالت!

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۴۱۵۰

ناگفته هاي دستمال توالت!

 صداي ايران-رعایت بهداشت فردی از بروز بیماری ها پیشگیری می کند. بسیاری از افراد روش صحیح بهداشت فردی را نمی دانند و در برخی موارد این موضوع زمینه ای برای ورود باکتری و میکروب به بدن فرد را فراهم می کند. یکی از موارد رعایت بهداشت فردی استفاده از دستمال توالت می باشد. عدم استفاده درست از دستمال توالت باعث بروز بیماری های دستگاه تناسلی مخصوصا در زنان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفونت های قارچی یکی از شایع ترین بیماری های عفونی در زنان می باشد که در برخی موارد از حساسیت بیش از حد فرد به بهداشت ناحیه تناسلی ناشی می شود. عواملی در ایجاد این عفونت نقش دارند از جمله استفاده زیاد از مواد شوینده مانند صابون، مایع ، ژلهای خوشبو کننده ، دستمال های طرح دار و معطر می باشد. درست است که استفاده از دستمال توالت مزایای بسیار دارد، اما اگر نحوه‌ی صحیح استفاده و نکات مهمی درباره‌ی دستمال را در نظر نگیریم، می‌تواند مشکل‌آفرین باشد.
حتما شما هم بارها از متخصصان شنیده اید که باید برای پیشگیری از ابتلا به عفونت های قارچی در ناحیه تناسلی، خودتان را پس از رفتن به دستشویی، خوب خشک کنید تا محیط گرم و مرطوبی برای رشد قارچ ها در این ناحیه به وجود نیاید اما باید نظر گرفت که ناحیه تناسلی، جزو حساس ترین مناطق پوستی است که می تواند به سرعت و شدت با هر نوع محرک خارجی مانند دستمال کاغذی، تحریک شود. متاسفانه، بسیاری از خانم ها به صورت وسواس گونه ای عادت به خشک کردن ناحیه تناسلی خود بعد از رفتن به دستشویی دارند که این مسئله می تواند مشکلات پوستی مختلفی را در ناحیه تناسلی آنها ایجاد کند.
از دستمال توالت استفاده کنیم یا نه؟
در جواب این سوال باید گفت که خشک کردن ناحیه تناسلی برای جلوگیری از ایجاد قارچ بسیار مفید است، اما چگونگی این کار مهم است. ناحیه تناسلی جزو حساس‌ترین مناطق پوست است و می‌تواند به راحتی با هرنوع محرک خارجی مانند مواد شوینده عطری یا دستمال کاغذی تحریک شود. روزنامه خراسان در این‌باره نوشت: متاسفانه بسیاری از ما هنگام خرید دستمال توالت فقط به ظاهر زیبا یا عطر خوش آن توجه می‌کنیم، در حالی‌که مهم‌ترین مشکل این است که مواد و ترکیب‌های موجود در دستمال‌های کاغذی، جزو مواد آلرژن است به خصوص اگر از نوع عطری باشد که این حساسیت زایی چندین برابر می‌شود. البته قابل ذکر است این حساسیت‌ها و مشکلات بیشتر در خانم‌ها رخ می‌دهد.
یک تذکر مهم که پزشکان بسیار بر روی آن تاکید دارند، منع خرید دستمال‌ توالت به‌صورت فله‌ای می‌باشد. دستمال‌های توالت را حتما از مکان‌ و برندهای شناخته‌ی مورد تایید خریداری کنید. زیرا دستمال‌های فله‌ای مشخص نیست در کجا بسته‌ندی می‌شوند و از سلامت آن‌ها هیچ اطلاعی در دسترس نیست. به‌همین خاطر می‌تواند به‌دلیل بهداشتی نبودن باعث ایجاد مشکل شود.
چه نوع دستمالی را انتخاب کنیم؟
بیشتر دستمال‌های کاغذی در برگیرنده فرمالدئید و مواد تشکیل دهنده فعال هستند و برخی از دستمال‌های کاغذی معمولا آلوئه ورا، لوسیون، الکل، فسفات، کلر، پروکسید، عطر، رنگ و دیگر مواد را هم در خود دارند که همه این افزودنی‌ها می‌تواند باعث ایجاد یک واکنش آلرژیک در پوست شود و نواحی مربوطه را تحریک کند و یا حتی باعث مشکلات دیگری شود.
بنابراین بعد از این‌که متوجه شدید تحریک و حساسیت پوستی شما به دلیل استفاده از دستمال کاغذی است، مصرف آن را متوقف کنید و به سراغ دستمال‌های کاغذی بروید که مطمئن هستید مواد افزودنی زیادی به آن‌ها اضافه نشده است. توجه به این نکته ضروری است که دستمال‌های کاغذی نازک‌تر و بدون بو، به احتمال زیاد مواد افزودنی زیادی ندارند. اگر بهترین نوع از دستمال کاغذی را پیدا کنید، قطعا از شر خارش، سوزش و حساسیت پوست خلاص خواهید شد.
چه مشکلاتی ممکن است رخ دهد؟
متاسفانه برخی از خانم‌ها عادت دارند که تمام قسمت‌های ناحیه تناسلی، مخصوصا داخل ناحیه و مخاط‌ها را به‌شدت با دستمال کاغذی خشک کنند که این رفتار، بیشتر به رفتاری وسواس‌گونه شبیه است تا بهداشتی. تماس مداوم دستمال کاغذی با مخاط ناحیه تناسلی به‌مرور زمان باعث ایجاد ضایعاتی شبیه به زگیل تناسلی خواهد شد. پُرز‌های دستمال توالت نیز در صورت کشیدن زیاد بر روی اندام تناسلی باقی می‌ماند و می‌تواند باعث بروز مشکل شود.
جالب است بدانیم استفاده از دستمال‌ توالت رنگی و معطر بسیار مضر است و می‌تواند باعث بروز مشکلاتی شود.   مانند:
عفونت مجاری ادراری: استفاده از دستمال‌های توالت رنگی و معطر باعث تحریک ناحیه واژن در خانم‌ها می‌شود که ممکن است به عفونت‌های مجاری ادراری بینجامد. دیگر مواد به کار رفته در دستمال توالت نیز ممکن است باعث تحریک پوستی، خارش یا حتی بروز واکنش‌های حساسیتی شود. الکل، فسفات، کلر، پروکسید‌ها و ویژگی‌های آنتی‌باکتریال و نیز فرمالدئید و عوامل فعال جزو مواد خطرناک به شمار می‌روند.
سرطان گردن رحم: این نوع دستمال توالت تأثیر مستقیم روی سیستم تناسلی زنان دارد و استفاده از خطر بروز سرطان گردن دهانه رحم را افزایش می‌دهد.
مشکلات مقعدی: دستمال‌های توالت معطر و رنگی همچنین ممکن است موجب التهاب و خارش در ناحیه مقعد شود. از سوی دیگر، رنگی که در این دستمال‌ها به کار رفته مانع از تشخیص وجود احتمالی خون در ادرار یا مدفوع می‌شود. از آنجایی که وجود خون در مدفوع از علائم شایع سرطان روده بزرگ محسوب می‌شود، استفاده از این نوع دستمال‌ها می‌تواند رنگ خون را پنهان کند و فرد آن را با رنگ دستمال اشتباه بگیرد بنابراین تشخیص بیماری به تأخیر می‌افتد.
عفونت‌های قارچی: محققان ارتباط قوی را بین استفاده از دستمال‌های توالت رنگی و بروز عفونت‌های قارچی کشف کرده‌اند و متخصص زنان در مواجهه با مبتلایان به عفونت‌های قارچی در ابتدا در مورد استفاده از این نوع دستمال‌ها سوال می‌کنند.
استفاده از جایگزین مناسب
وقتی دستمال کاغذی برایتان یک آلرژن محسوب می‌شود، می‌توانید از جایگزین دستمال‌کاغذی برای خشک کردن ناحیه تناسلی استفاده کنید. استفاده از حوله‌های سفید و نخی مناسب است. شما می‌توانید خودتان را در منزل با این حوله‌ها خشک کنید و شب به شب آن‌ها را برای استفاده روز بعد، بشویید. استفاده از حوله یک‌بار مصرف، تنظیف یا گاز‌های استریل مناسب است.
حذف لباس زیر نامناسب
گاهی برخی از ما به‌دلیل استفاده از لباس‌های زیر پلاستیکی یا نامناسب، دچار مشکل می‌شویم. در این صورت می‌توان با حذف این لباس‌ها و استفاده از لباس زیر نخی که جاذب رطوبت است مشکل را برطرف کرد.
نحوه استفاده صحیح از دستمال
انتخاب دستمال توالت مناسب یا جایگزین آن یک مسئله است و نحوه استفاده از آن هم مسئله‌ای دیگر و به همان اندازه با اهمیت. متاسفانه برخی افراد عادت دارند که تمام محل مورد نظر را به شدت و با فشار، با دستمال کاغذی خشک کنند، در حالی که این کار نه تنها توجیه علمی و بهداشتی ندارد بلکه باعث ایجاد ضایعاتی در این قسمت خواهد شد که پاپیلوماتوز نامیده می‌شود.
این ضایعات به صورت دانه‌هایی ریز بروز می‌کند و اغلب بدون درد، سوزش یا خارش است، اما امکان انتقال آن به همسر یا در صورت زایمان طبیعی، خطر انتقال آن به نوزاد وجود خواهد داشت. در بسیاری از موارد پاپیلوماتوز در صورت قطع استفاده از دستمال کاغذی برای خشک کردن ناحیه تناسلی، کم‌کم از بین می‌رود.
۱. برای خشک کردن ناحیه تناسلی بعد از شست وشوی ناحیه تنها قسمت‌های خارجی ناحیه تناسلی و کنار پا‌های خود را خشک کنید.
۲. هر نوع دستمالی باید روی این قسمت‌های حساس، فقط گذاشته و برداشته شود. کشیدن دستمال روی ناحیه باعث ایجاد تحریک و حساسیت خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دستمال توالت مضرات حساسيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود

تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هشتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۶۷ هزار و ۹۱۹ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۳۹ هزار و ۴۶۰ مجوز است.

به گزارش ایسنا، در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان‌های مذکور به ترتیب ۱۲.۹ درصد، ۱۲.۹ درصد، ۱۰.۹ درصد و ۹ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

در هر یک از این استان‌ها به ترتیب ۲۲ هزار و ۷۵۱ مجوز، ۳۲ هزار و ۵۲۸ مجوز، ۱۰ هزار و ۳۳۵ مجوز و ۶ هزار ۹۴۸ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان‌های خوزستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

طبق اعلام مرکز بهبود محیط کسب‌وکار، در میان دستگاه‌ها نیز سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی در صدر جدول کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۴.۵ درصد، ۱۸.۲ درصد، ۸.۵ درصد و ۳.۸ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده‌اند.

لازم به ذکر است؛ از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست، می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | ناگفته‌های فردیون جیرانی از خدمت بزرگ عباس کیارستمی به سینما
  • کنایه سرمربی فانوس‌به‌دست به لوئیز انریکه: سکوتم پر از ناگفته‌هاست!
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • (ویدئو) آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی قدیمی؛ ۱۷ روز دیگر
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • جزییات ناگفته از سرقت بانک ملی توسط کاراگاه پرونده
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • در مستند «آقای خاص»؛فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان