Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از آماده باش ۲۳ پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر استان برای اجرای طرح ملی امداد و نجات زمستانی در سالجاری خبر داد.

امیر جعفرزاده در خصوص جزییات اجرای طرح ملی امداد و نجات زمستانی استان در سالجاری گفت: این طرح به مدت سه ماه از ۲۰ آذرماه به صورت شبانه روز توسط ۲۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و موقت بین شهری، کوهستانی، واکنش سریع و امداد هوایی اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در قالب این طرح ۱۱ هزار و ۶۳۴ نفر به روز نجاتگر، امدادگر تخصصی و عوامل امدادی به همراه  یک هزار ۱۷۰ دستگاه به روز خودروی نجات، ۱۶۲۰ دستگاه به روز خودروی امدادی به همراه ۱۸۰۰ دستگاه به روز آمبولانس به کار گیری می شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از بکارگیری ۴۵ فروند روز بالگرد در طرح ملی امداد و نجات زمستانی در استان خبر داد و اظهارکرد: امدادرسانی در تصادفات جاده ای، رهاسازی خودروهای گرفتار شده در برف و کولاک، آموزش و کمک به بستن زنجیر چرخ در جاده های برفی، انجام امداد و کمک های اولیه سرپایی، خدمات اسکان اضطراری برای در راه ماندگان در پایگاههای جاده ای و توزیع اقلام زیستی و غذایی از جمله خدماتی است که جمعیت هلال احمر در طرح زمستانی ارائه می کند.

به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان، جعفرزاده با اشاره به توزیع تجهیزات امدادی و اقلام غذایی جهت تقویت و تجهیز پایگاه ها و انبارهای امدادی در سطح شهرستانهای استان در قالب طرح ملی امداد ونجات زمستانی در استان افزود: ۱۲قلم اقلام غذایی و۳۳قلم تجهیزات امدادی به ارزش ریالی بیش از ۱۵میلیارد ریال شامل برنج، حبوبات، خرما، کنسرو، بیسکویت و تجهیزات سیلاب، کوهستان و جاده بمنظور استفاده در طرح امداد و نجات زمستانی بین پایگاههای استان توزیع می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی امداد و نجات زمستانی جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی طرح ملی امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن گفت: پایگاه گدار کبک و پایگاه نگین جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن ۱۴ اردیبهشت و به دنبال فعالیت سامانه بارشی در استان روز پرکاری را داشتند.
کیانی افزود: تیم عملیاتی گدار کبک در ساعت ۱۵:۳۰ پس از کسب خبری مبنی بر گرفتار شدن یک خانواده در حوالی چشمه زینل بلافاصله به منطقه اعزام شده و خانواده گرفتار در گل و لای را به مکان امن انتقال داد.
وی ادامه داد: تیم پایگاه نگین در ساعت ۲۰:۳۰ برای کمک به خانواده ای گرفتار به دشت کوثر حوالی گردنه حلوایی اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن گفت: در ساعت ۲۱:۱۸ تیم گدار کبک برای کمک به دو خانواده عشایری گرفتار در سیلاب به منطقه شمس آباد اعزام شد.
کیانی افزود: تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن تا پایان ۱۴ اردیبهشت ماه به ۱۶ نفر امداد رسانی کردند.
وی ادامه داد: در این عملیات ها ۳ دستگاه آمبولانس، به همراه ۱۰ نفر نجاتگر حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: ۱۷ استان در ۵ روز گذشته دچار سیل و آبگرفتی شد
  • جزییات جدید از واژگونی مینی بوس در روستای امیرهنده
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی