Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرمنطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: شیوع کرونا باعث اتمام ذخایر داروهای "ایدز" در برخی کشورها شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر احمد المنظری، مدیرمنطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در پیامی به مناسبت روز جهانی ایدز، موضوع منطقه‌‌ای روز جهانی ایدز 2020 را "تاب آوری خدمات اچ آی وی" عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این پیام آمده است: «امروز روز جهانی ایدز سال 2020 است که قرار بود سال مهمی برای دستیابی به اهداف جهانی 90-90-90 باشد. هدف این بود که اطمینان حاصل شود که تا سال 2020، از کسانی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند، 90 درصد وضعیت خود را می‌‌دانند، از افرادی که ابتلایشان به اچ آی وی تشخیص داده شده 90 درصد درمان بگیرند و از کسانی که تحت درمان بودند، 90 درصد در بدنشان تکثیر ویروس سرکوب شود.

در حالی که ما از این اهداف جهانی عقب بودیم، عالم‌‌گیری کووید-19 آمد که باعث ایجاد اختلال گسترده در خدمات و تهدید به پسرفت بسیاری از دستاوردهای بهداشتی و حوزه‌‌های دیگر توسعه شد.

در حالی‌‌که کشورها برای پاسخ دادن به کووید19 با دشواری کار کرده‌‌اند، خدمات ضروری بهداشتی دیگر از جمله پیشگیری، تشخیص و درمان اچ آی وی گزند دیده‌‌اند. یک گروه مدل‌‌سازی که سازمان جهانی بهداشت و UNAIDS تشکیل دادند، تخمین زده است که نابسامانی 6 ماهه در درمان ضدویروسی می‌‌تواند منجر به بیش از 500 هزار مرگ و میر افزوده از ناخوشی‌‌های مرتبط با ایدز در جنوب صحرای آفریقا در سالهای 2020 تا 2021 شود.

در منطقه ما، کووید-19 در یک زمان حساس برای همه‌‌گیری اچ آی وی آمد. تخمین زده می شود، 420 هزار نفر دچار اچ آی وی باشند و همه‌‌گیری در مقیاسی بی‌‌سابقه در حال دگرگونی است. 44 هزار ابتلای جدید به اچ آی وی فقط در سال 2019 در منطقه ما رخ داده است، یعنی 47 درصد افزایش در مقایسه با سال پایه 2010. فقط یک سوم از کسانی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند، در منطقه تشخیص داده شده است و تنها 24درصد از آنها به درمان ضد ویروس دسترسی دارند.

این وضعیت دشوار با همه گیری کووید19 بیشتر شده است. بسیاری از کشورها اختلال در خدمات را گزارش کرده‌‌اند. با قرق کردن شهرها، دسترسی افرادی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند، به مراکز بهداشتی، دستیابی نیروهای سیار به جمعیت‌‌های کلیدی و خدمت‌‌رسانی مراکز هم به کووید-19 و هم به مشکلات دیگر، دشوار شد. ذخایر داروهای ضد ویروسی در برخی از کشورها به دلیل اختلال در حمل و نقل هوایی و کاهش جهانی در تولید داروها به پایان رسید؛ علاوه بر این، خدمات اچ آی وی، یا به دلیل سوق دادن نیروها به پاسخ به همه گیری کووید-19 یا متأسفانه ابتلا به آن، نیروی کار کم آوردند. این امر باعث شده است که بسیاری از کسانی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند، بیش از گذشته داروهای نجات دهنده زندگی خود و خدمات را به هنگام دریافت نکنند. اما عالم گیری کووید-19همچنین فرصتی را برای معرفی نوآوری‌‌هایی مانند توزیع چند ماهه داروها، توزیع آنها با پیک، گروه‌‌های پشتیبانی مجازی و مشاوره با بیماران فراهم کرده است.

همکاری با جامعه مدنی در تضمین تداوم تعامل با مشتریان، عرضه خدمات و پشتیبانی از پای‌‌بندی آنها به درمان در این زمان دشوار مهم بوده است. به نمایندگی از سازمان جهانی بهداشت، اجازه دهید از این فرصت بهره برده و به سازمان‌‌های جامعه مدنی به خاطر نقش دیرینه آنها در توانمندسازی کسانی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند و کار بنیادین آنها در این روزگار بی‌‌پیشینه درود فرستم.

با همه این کامیابی‌‌ها که گفته شد، چالش‌‌ها و نابسامانی‌‌ها، نبود تاب‌‌آوری را از جمله در برنامه‌‌های اچ آی وی در نظام‌‌های سلامت ما نشان داده‌‌اند. کووید-19 آخرین بیماری عالم گیر نخواهد بود و ما باید از آن درس بگیریم تا در آینده آمادگی بیشتری داشته باشیم.

به همین دلیل، موضوع منطقه‌‌ای ما برای روز جهانی ایدز 2020 «تاب آوری خدمات اچ آی وی» است. هدف ما این است که به کشورها کمک کنیم تا خدمات بهداشتی اچ آی وی قوی‌‌تر، شبکه‌‌ای تر و یکپارچه تری بسازند که هنگام رویارویی با بحران ها، نیرومند بمانند. امسال همه ما باید به صدای کسانی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند و بازخورد ایشان درباره خدماتی که در این شرایط اضطراری دریافت کرده‌‌اند، گوش کنیم.

شنیدن ماجرا از زبان آنها مهم است. با دانستن تجربیات آنها می‌‌توانیم یاد بگیریم که چگونه یک خدمت می‌‌تواند به خوبی با کاربرانش سازگار شود. هر کس حق دارد که از بالاترین استانداردهای بهداشتی بهره مند باشد و مشغله اضطرار نباید ما را از حفظ خدمات بهداشتی ضروری برای کسانی که به آنها نیاز دارند، بازدارند.

لازم است دست در دست هم کار کنیم تا خدمات ما حتی در زمان‌‌های بحران، استوار و بی وقفه باشد، تا بتوانیم به پوشش همگانی سلامت و پایان ایدز دست یابیم.

من از کشورهای عضو می‌‌خواهم که به کارهایی که تاکنون موفق بوده ادامه دهند، درس بیاموزند و نظام سلامت را تاب آورتر بسازند. تعهد سازمان جهانی بهداشت را به پشتیبانی از تلاش‌‌های کشورهای عضو، سازمان‌‌های جامعه مدنی و کسانی که با اچ آی وی زندگی می‌‌کنند، برای حفظ خدمات بهداشتی ضروری و تقویت نظام‌‌های سلامت در راستای افزایش تاب آوری اعلام می‌‌کنم.

ویروس "ایدز" در کدام مایعات بدن وجود دارد؟/ عمده‌ترین راه‌‌ انتقال در ایرانامکان جلوگیری از ابتلای نوزاد مادران باردار مبتلا به ایدز وجود داردبا این 3 اصل خود را در برابر ابتلا به "ایدز" واکسینه کنید/ عدم شناسایی یک‌سوم بیماران مبتلا به ایدز در کشور

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایدز وزارت بهداشت بهداشت و درمان ایدز وزارت بهداشت بهداشت و درمان سازمان جهانی بهداشت روز جهانی ایدز گیری کووید کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید

امتداد - میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دور جدید بازدید میدانی از وضعیت پروژه‌های عمرانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال 1403، به همراه جمعی از معاونین و مدیران این سازمان ضمن بازدید از پروژه احداث بیمارستان جدید شهید فیاض‌بخش تهران، در جلسه‌ای مشترک با عوامل اجرایی این پروژه، بر ضرورت اتمام آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بهره‌برداری از این مرکز درمانی جهت ارائه خدمت به بیمه‌شدگان تأکید کرد و گفت: امانت‌داری شقوق مختلف دارد که یکی از آن‌ها همین مسئولیت‌پذیری نسبت به اموالی است که در اختیار ما قرار داده شده و از این باب وظیفه داریم پروژه‌های عمرانی خصوصاً در حوزه درمان را که برخی از آن‌ها مثل همین پروژه بیمارستان شهید فیاض‌بخش از دوره‌های قبل نیمه‌تمام باقی مانده؛ در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، موسوی در جریان این بازدید در نشستی با حضور مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان تهران، رئیس بیمارستان شهید فیاض‌بخش تهران و عوامل اجرایی پروژه احداث ساختمان جدید این بیمارستان، ضمن تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران این پروژه، خواستار تکمیل و بهره‌برداری از آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد و اظهار داشت: سال ۱۴۰۳ در هدف‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی، سالی است که همه پروژه‌های عمرانی حوزه درمانی ما باید به اتمام برسد و این از اولویت‌های قطعی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید است.

وی در مورد وضعیت احداث پروژه بیمارستان فیاض‌بخش افزود: این پروژه به مراحل پایانی رسیده و به‌زودی آماده ارائه خدمت به ملت شریف ایران خصوصاً بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی خواهد بود؛ هرچند انتظار می‌رفت برخی از پروژه‌ها در زمان کوتاه‌تری به اتمام برسند. اما به هر حال طی ماه‌های آینده پروژه بیمارستان جدید فیاض‌بخش با همت شما عزیزان به اتمام رسیده و تجهیز خواهد شد تا بیمه‌شدگان عزیز بتوانند از خدمات گسترده و به‌روز این مرکز بزرگ درمانی استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: ان‌شاءالله ظرف کوتاه‌ترین زمان ممکن فرآیند تکمیل و بهره‌برداری شامل آخرین اقدامات ساختمانی، تجهیز بیمارستان و استقرار نیروی انسانی بخش‌های مختلف انجام خواهد شد و ظرفیت خدمت‌رسانی یکی از بزرگترین مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در اختیار بیمه‌شدگان عزیز قرار خواهد گرفت. این وظیفه ما است که در فرآیند انجام پروژه‌های عمرانی حق مردم را رعایت کنیم و امانت‌دار خوبی برای آن‌ها باشیم؛ چه این اموال، امانت مردم در دست ما است و در دنیا و آخرت باید نسبت به این امانت پاسخگو باشیم.
بر اساس این گزارش در جریان این بازدید، عوامل اجرایی پروژه احداث بیمارستان ۵۵۰ تخت‌خوابی شهید فیاض‌بخش تهران، ضمن ارائه گزارش‌هایی درباره بخش‌های مختلف این پروژه از جمله روند تأمین زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز درمانی، از پیشرفت این پروژه خبر داده و نسبت به تکمیل آن ظرف ماه‌های آینده ابراز امیدواری کردند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری