Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان کشورمان از تولید نخستین داروی دامپزشکی گیاهی ضد کوکسیدیوز طیور با نام کوکسی میسین باریج در این شرکت خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سارا حجازی، قائم مقام یک شرکت دانش بنیان درباره تولید داروی دامپزشکی گیاهی ضد کوکسیدیوز طیور با نام کوکسی میسین باریج گفت: محققان این شرکت در راستای حمایت از تولید داخلی و جلوگیری خروج ارز از کشور این داروی گیاهی مورد استفاده طیور را روانه بازار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کوکسی میسین باریج از گیاه درمنه خزری یا گواندواش با نام علمی ( Artemisia annua L) از خانواده کاسنی‌ و جنس درمنه ساخته شده است.

حجازی با اشاره به اینکه داروهای ضد کوکسیدیوز محدودیت‌هایی را برای استفاده طیور ایجاد می‌کند، اظهار داشت: کوکسی میسین باریج هیچ‌گونه محدودیتی ندارد، برای انواع طیور قابل استفاده است و هیچ‌گونه عوارضی در گوشت و تخم مرغ برای انسان ایجاد نمی‌کند.

دامپزشک مرکز تحقیقات این شرکت نیز در این زمینه گفت: داروهای ضدکوکسیدیوز بطور معمول مقاومت دارویی ایجاد می‌کنند و نمی‌توان در دوره بعدی برای گله طیور از آن استفاده کرد در حالی که مرغدار می‌تواند کوکسی میسین باریج را در دوره‌های متوالی و در هنگام بروز بیماری استفاده کند.

فاطمه عندلیب افزود: بیشتر داروهای ضدکوکسیدیوز موجود در بازار با آنتی‌بیوتیک‌ها و سایر ضد کوکسیدیوزها تداخل دارویی دارد و در صورت استفاده همزمان می‌تواند باعث ایجاد مسمومیت در سطح گله ‌شود در صورتی که کوکسی میسین باریج هیچ‌گونه محدودیت و منع مصرف ندارد.

وی تصریح کرد: در تحقیقات انجام شده نیز مشخص شد کوکسی میسین باریج® موجب افزایش سطح سیستم ایمنی سلولی و سطح همورال نیز می‌شود.

این مسئول فنی با اشاره به اینکه در میان بیماری های انگلی طیور کوکسیدیوز یکی از مهم‌ترین‌ بیماری‌ها محسوب می شود و می‌تواند خسارت زیادی به پرورش دهندگان طیور واردکند، گفت: کوکسی میسین باریج® بطور کامل  گیاهی است و برای پیشگیری و کنترل کوکسیدیوز طیور ناشی از گونه‌های مختلف ایمریا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عندلیب یادآور شد: گیاه درمنه خزری در شمال ایران وجود دارد، در فصل پاییز برداشت می‌شود و دارای خاصیت اووسیت کشی بالابب است که به همین علت موجب کاهش شمار اووسیت ها و در نتیجه افزایش وزن گله، بهبود وضعیت فیزیولوژیکی گله و کاهش چشمگیر شمار تلفات گله می‌شود.

وی در خصوص مکانیسم درمان این داروی گیاهی توضیح داد: آرتمیزینین (Artemisinin) ماده موثره این داروی گیاهی دامپزشکی است که باعث افزایش فعالیت آندوپراکسیدازی سلول می شود که به نوبه خود موجب افزایش رادیکال های آزاد در سطح عامل ایجاد کننده بیماری است.

وی یادآورشد: رادیکال های آزاد در القای استرس اکسیداتیو موثر بوده و موجب آلکیله کردن پروتئین ها در تک یاخته شده و در نهایت موجب جلوگیری از رشد و تکثیر آن می‌شود.

جمع‌آوری 480لاشه پرنده از تالاب "میقان" اراک/ شیوع آنفلوآنزای پرندگان در واحدهای صنعتی و طیور روستایی صحت ندارد34 هزار فقره گواهی حمل بهداشتی دام و طیور در آذربایجان‌ غربی صادر شد8 پیشنهاد برای حل مشکلات بازار خوراک دام و طیور

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گیاهان دارویی علم و تکنولوژی گیاهان دارویی علم و تکنولوژی داروی گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است