Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوع ویروس کرونا در ماه‌های اخیر و اعمال قرنطینه خانگی، باعث شده است مدت زمان بیشتری را در خانه سپری کنیم و همین امر باعث می‌شود نیاز بیشتری به توجه به لزوم انجام ورزش در خانه داشته باشیم.

ورزشکاران حرفه‌ای و مبتدی با توجه به ورزش‌های خانگی می‌توانند به ارتقاء سطح سلامت و ایمنی بدن خود کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزش در ارتقاء سلامتی و در مقابله با بیماری‌ها و به خصوص تقویت بعد جسمانی و روحی برای مقابله با یک بیماری جدید و ناشناخته مانند ویروس کرونا، موثر است.

تثبیت فرهنگ ورزش در خانه و نهادینه کردن این فرهنگ بین خانواده‌ها بسیار مهم است و باید به عنوان یک تجربه جدید مورد مطالعه قرار گیرد و باید برای تداوم آن تلاش کرد.

یک کارشناش ارشد تربیت بدنی می‌گوید: ورزش یکی از اموری است که تقریبا گروه‌های زیادی از مردم به اشکال گوناگون به آن روی آورده اند؛ زیرا ورزش هم بر روی سلامت جسم و هم روحیه فرد بسیار تاثیرگذار است.

این روز‌ها که جوامع درگیر شیوع ویروس منحوس کرونا شده اند، بسیاری از مشاغل و حرفه‌ها تعطیل شده و همین امر زمینه ناراحتی جسمی و روحس افراد را فراهم آورده است. از آن جمله می‌توان به افرادی اشاره کرد که پیگیر فعالیت‌های مستمر ورزشی بوده اند و برای سلامتی خود ارزش زیادی قائل هستند.

امروزه با توجه به شرایط بحرانی که وجود دارد باید طرز فکر خود را تغییر داده و تجربه دیگری را در این روزها، برای خود به ارمغان بیاوریم.

تمرین در باشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی یکی از مثبت‌ترین تجربه‌های زندگی افراد به شمار می‌آید، اما باید خاطر نشان کرد که با این شرایط بحرانی نباید ریسک کرد و تحت هر شرایطی هم که شده تمرین را در سالن‌های ورزشی یا باشگاه‌ها انجام داد.

در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، حتما لازم نیست به سالن‌های ورزشی یا باشگاه‌ها برویم؛ می‌توانیم تمرینات ورزشی را در بهترین حالت در منزل انجام دهیم.

اگر افراد در این شرایط، طرز فکر خود را تغییر دهند؛ در این صورت می‌توانند با دید مثبت تری به موضوع نگاه کنند و حتی به راحتی به فواید ورزش کردن در خانه پی ببرند که از آن جمله عبارت اند از: صرفه جویی در وقت، پایین آمدن هزینه‌های مالی، رعایت بهداشت فردی، حضور نداشتن در اجتماع و در نتیجه پایین آمدن ریسک ابتلا به ویروس کرونا، ایجاد محیطی دوستانه با ورزش کردن در کنار خانواده، علاقه‌مند شدن سایر افراد خانواده و روی آوردن آن‌ها به ورزش و تعیین نکردن وقت خاصی برای ورزش کردن خلاف رفتن به مراکز ورزشی که باید سر ساعت مقرر در محل حضور یابند.

با ورزش در خانه به راحتی می‌توانیم زودتر یا دیرتر شروع به تمرین کنیم، یاد بگیریم که با کمترین امکانات ورزشی حتی با نبود آن‌ها با انجام حرکات ورزشی، می‌توانیم به بدن خود سلامتی را هدیه دهیم. با این شیوه حتی نیاز به داشتن مربی به صورت فیزیکی نیست؛ افراد به راحتی می‌توانند با استفاده از فیلم‌های اموزشی و ورزشی، مربی خود باشند.

جوانان می‌توانند به راحتی با در خانه ورزش کردن یک باشگاه فوق العاده صمیمی را به خانه خود بیاورند تا در نتیجه به حفظ سلامتی و شادابی بدن خود و خانواده کمک قابل توجهی کنند.

مقامات بهداشتی و بسیاری از متخصصان حوزه پزشکی، مرتب بر این موضوع تاکید می‌کنند که تا پیدا شدن راه حل قطعی مانند کشف واکسن کووید ۱۹ برای ریشه کن شدن این بیماری، باید با کرونا زندگی کرد و ظاهرا این سیاست با تجربه جدید ورزش در خانه همچنان گره خواهد خورد به طوری که دیگر باید بپذیریم همان طور که افراد لازم است با کووید ۱۹ به زندگی روزمره خود ادامه دهند، باید ایده ورزش در خانه را نیز در زندگی روزانه خودشان عملی کنند. حتی درصورت بازگشایی باشگاه‌های ورزشی این موضوع بیشتر از همه برای قشری از جامعه از جمله سالمندان که توان حضور در اماکن و باشگاه‌های ورزشی را ندارند، بیشتر کاربرد خواهد داشت؛ بنابراین، ورزش در خانه را در روز‌های قرنطینه جدی بگیریم و با این سپر به جنگ مهمان ناخوانده این روز‌ها برویم.

بیشتر بخوانید

آموزش گام به گام ورزش‌های آپارتمانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی ورزش خانه قرنطینه خانگی ورزش در خانه ویروس کرونا ورزش کردن باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • رکورد شکنی ورزشکار کردستانی
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • بانوی ورزش ایران: جایزه ای که از مردم بگیری چیز دیگری است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • خانه ای با دکوراسیون ورزشی! (عکس)