Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسن آقاجانی امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تایید کمبود داروهای بیماران پیوندی در روزهای گذشته افزود: خوشبختانه ماده اولیه اصلی این داروها برای رفع نیاز سه ماهه بازار تامین شده و در اختیار شرکت زهراوی به عنوان شرکت تخصصی تولیدکننده داروهای پیوندی در کشور قرار گرفته است. 

وی اظهار کرد: بنا بر گفت و گویی که با مدیرعامل شرکت داروسازی زهراوی داشتم، کارکنان پرتلاش این شرکت به صورت شبانه روزی در حال تولید دارو برای رفع نیاز دارویی بیماران پیوندی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: البته کمبود داروی بیماران پیوندی موضوعی سراسری است، زیرا این قبیل داروها به صورت متمرکز از تهران و متناسب با جمعیت استان ها و تعداد بیماران پیوندی آنها سهمیه بندی می شود.  

مدیر داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: ما نیز در سطح استان برای مدیریت عادلانه و درست داروهای بیماران پیوندی، توسط تعداد انگشت شماری داروخانه آنها را توزیع می کنیم.

وی گفت: برای این منظور ۵ داروخانه در تبریز  و نیز یک داروخانه در هریک از شهرهای بزرگ آذربایجان شرقی از قبیل میانه، مراغه، بناب مرند، و اهر کار توزیع این داروهای خاص را انجام می دهند.

وی با بیان اینکه کمبود داروهای مورد نیاز بیماران پیوندی به صورت مقطعی ایجاد می شود، از بروز مشکلاتی در زمینه تامین و انتقال ارز به عنوان یکی از دلایل این پیشامد یاد کرد.

آقاجانی یادآوری کرد: البته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به کمبود داروهای بیماران پیوندی، در روزهای اخیر اقدام به واردات یک پارتی از این داروها برای رفع نیاز مردم کرده است و امیدواریم که با ورود تولیدات شرکت داروسازی زهراوی تبریز به بازار، نیاز بیماران به این داروها تا سه ماه آینده رفع شود. 

به گزارش ایرنا، شرکت داروسازی زهراوی در سال ۱۳۶۵ تأسیس شد و با راه اندازی کارخانه‌ای به وسعت ۱۲۰ هزار مترمربع و زیر بنای ۲۸ هزار مترمربعی در نزدیکی تبریز و در حوزه استحفاظی شهرستان بستان آباد در سال ۱۳۷۰ به بهره برداری رسید؛ این شرکت هم اکنون بیش از ۱۲۰ محصول در اشکال مختلف دارویی تولید می کند.

شرکت داروسازی «زهراوی» همچنین به عنوان شرکت پیشگام در تولید داروهای مکمل در ایران و داروهای کپسول نرم، ضمن تولید داروهای مکمل در مسیر تکمیل سبد داروهای جدید بیماران نفرولوژی –دیالیزی و پیوند اعضا و تولید داروهای بیوتکنولوژی و محصولات دارویی فوق تخصص و ارزشمند گام بر می دارد، به نحوی که بسیاری از پروژه‌های مطالعاتی این شرکت داروهایی ست که برای نخستین بار در کشور تولید می‌شود.

شرکت داروسازی زهراوی، تولید کننده داروهای کپسول نرم در ایران و خاورمیانه و نیز بزرگ‌ترین تولید کننده داروهای ژل در منطقه می‌باشد، ضمن اینکه ۶۰ درصد داروهای بیماران «ام اس» ایران را تولید می‌کند.

سایت تولید داروهای بیوتکنولوژی شرکت داروسازی زهراوی تبریز با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد ریالی ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ با حضور وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهره برداری رسید و نخستین محصول دارویی آن «فیل گراستیم» برای استفاده بیماران سرطانی است.

با بهره برداری از خط تولید فیل گراستیم» در داخل کشور سالانه حداقل ۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی می شود.

شرکت داروسازی زهراوی همچنین به عنوان دومین شرکت تولید کننده «کوپامر» در جهان توانست در اوایل سال ۱۳۹۳ انحصار رژیم صهیونیستی در تولید این داروی ویژه بیماران «ام. اس» را بشکند.

محصولات شرکت داروسازی زهراوی به ۲۰ کشور جهان از جنوب شرق آسیا، آفریقا و کشورهای همسایه ایران صادر می شود، ضمن اینکه داروهای «سل سیت»، «ایمینورال»، «کوگرافت»، «کوپامر» و «رواکرتان» اقلام یارانه ای و استراتژیک تولیدی در این شرکت هستند.

شرکت داروسازی زهراوی ۲۲ خرداد پارسال، تفاهم نامه ای ۲۰۰ میلیارد ریالی با شرکت داروسازی معتبر «روشه» سوییس برای تولید ۲ داروی ضدسرطان قوی با نام های تجاری «زلودا» و «ای پی آی» منعقد کرد که نشان دهنده قابلیت های این شرکت در حوزه تعاملات بین المللی است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز اختصاصی ایرنا سازمان غذا و دارو بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز اختصاصی ایرنا سازمان غذا و دارو بهداشت و سلامت آذربایجان شرقی تبریز اختصاصی ایرنا سازمان غذا و دارو بهداشت و سلامت اخبار کنکور داروهای بیماران پیوندی شرکت داروسازی زهراوی تولید داروهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، همو دیالیز، دیالیز صفاقی، بال پروانه‌ای، پیوند، سرطان، اختلالات مزمن روان، اوتیسم و ام اس بابت خدمات دندانپزشکی از مزایای صندوق تا سقف معینی در سال بهره مند می‌شوند.

وی افزود: کاهش تولد بیمار تالاسمی ماژور در برخی سال‌ها به صفر رسیده و بیمه سلامت در این مسیر نقش مؤثری در تأمین منابع برای تشخیص بیماری داشته است.

ناصحی گفت: بیمه سلامت در درمان، تأمین دارو و برخی جراحی‌ها نگاه ویژه به بیماران تالاسمی داشته است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیماران تالاسمی که به داروهای تولید داخل حساسیت داشته باشند با تجویز پزشک معتمد می‌توانند از پوشش بیمه‌ای داروهای خارجی بهرمند شوند.

کد خبر 6098869 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور