Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، امید طهماسبی زاده مدیر جهاد کشاورزی مشهد در بازدید از کارخانه های خوراک دام  گفت: با واگذاری مواد اولیه به کارخانه های خوراک دام، حداقل ۳۰ درصد ارزش افزوده حاصل می‌شود.

او افزود: تمام تلاش ما در کمیته فنی خوراک دام، کمک به افزایش تولید نهاده‌های دامی و برطرف کردن نیاز دامداران و مرغداران به منظور تامین مواد پروتئینی مورد نیاز مردم در بازار مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بیشتر بخوانید هزینه کمرشکن نهاده‌ها و خوراک دام/خرید شیر و گوشت از دامداران با قیمت ارزان!
مدیر جهاد کشاورزی مشهد مهم ترین هدف بازدید‌های میدانی از کارخانه های خوراک دام را شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان و همچنین کیفیت سنجی کارخانه ها با آنالیز نهاده‌های تولیدی عنوان کرد و ادامه داد: نشست‌های تخصصی کارشناسان با مدیران واحد‌های تولیدی، علاوه بر کمک به رفع موانع تولید، نقش بسزایی در حمایت از واحد‌های تولیدی، دامداری‌ها و مرغداری‌ها با حفظ و ایجاد اشتغال‌های سالم و پایدار در جهت افزایش تولید دارد.

طهماسبی زاده با اشاره به نقش موثر کارخانه های تولید خوراک دام در افزایش بهره‌وری و ارتقاء صنعت دام و طیور و آبزی پروری بیان کرد: خوشبختانه با ایجاد بستر‌های مناسب تولید پروتئین در خراسان رضوی که از مهمترین آن‌ها می‌توان کارخانه های خوراک دام و طیور و واحد‌های متعدد پرورش گاو، گوسفند، طیور گوشتی و تخم گذار و مزارع متعدد پرورش ماهی را برشمرد جای هیچ گونه نگرانی در تامین نیاز‌های مردم وجود ندارد.

او وجود کارخانه های بسیار توانمند عضو اتحادیه کارخانه داران خوراک دام استان را یکی از مهمترین ظرفیت‌های تولیدات غذایی و بی نیازی از واردات گوشت و لبنیات دانست و تصریح کرد: نقش بهره وری مطلوب و افزایش راندمان واحد‌های تولیدی که برای تغذیه دام خود از کنسانتره‌های با کیفیت مورد تایید استفاده می‌کنند غیر قابل انکار است.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خوراک دام و طیور نهاده های دامی جهاد کشاورزی مشهد کارخانه های خوراک دام کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت

احمد بنافی در نشست با مسئولان صنعت و معدن و تجارت شهرستان دشتستان اظهار داشت: سرمایه گذاران حوزه تولیدی و صنعتی، انتظار دارند که امکانات زیربنایی سرمایه گذاری از قبیل آب، برق و گاز برای آنها تامین شود.

وی افزود: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری با تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند و ملزومات و بستر‌های لازم در سطح شهرستان را مد نظر قرار دهند.

 فرماندار دشتستان اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحد‌های صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ... در حال پیگیری و اقدام است.

بنافی با اشاره به تکمیل و راه اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگر اولویت‌های مهم حوزه تولیدی و صنعتی دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم کند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان نیز با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

علی کشتکار با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت