Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روزی از آرام شدن شرایط تهیه مرغ برای مردم می گذرد اما گویی حالا نوبت تخم مرغ است که با گرانی باری دیگر بر دوش خانواده ها بگذارد و باعث شود کابوس افزایش قیمت ها تمامی نداشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، چند صباحی است که قیمت بالای مرغ به یکی از اخبار مهم برای مردم و جامعه تبدیل شده است، تغییرات ناگهانی قیمت و کمبود این محصول در بازار، به معضلی برای مردم تبدیل شده و کسانی که زمانی با توجه به قیمت پایین تر مرغ نسبت به سایر منابع پروتئینی می توانستند از این ماده غذایی استفاده کنند حالا باید با همان هم خداحافظی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ورود دستگاه های مربوطه در حال حاضر مصوب شده که مرغ گرم در استان خراسان شمالی با قیمت کیلویی 21 هزار و 200 تومان به دست مصرف کننده برسد به اینکه این طرح چه میزان تداوم دارد، کاری نداریم اما آنچه جالب توجه است این است که به دنبال مرغ، ظاهرا تخم مرغ هم چشم و هم چشمی کرده و می خواهد با قیمت بالایش در میان مردم خودنمایی کند.

این دو قلم مواد غذایی پروتئینی با توجه به این که زمان زیادی است با گرانی گوشت قرمز به عناصر اصلی سفره های مردم تبدیل شده است، با کمبود و گرانی شان برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه دردسرهای زیادی ایجاد کرده اند.

 

متعهد شدن جهاد کشاورزی برای تامین مرغ گرم با قیمت مصوب تا انتهای آذر

حسین قاسم زاده، رئیس اتحادیه لبنیات، مرغ‌ فروشان و قصابان بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصراترک در رابطه با قیمت امروز مرغ در بازار بجنورد اظهار داشت: در حال حاضر مرغ گرم با قیمت کیلویی 21 هزار و 200 تومان به دست مصرف کننده می رسد.

وی با اشاره به اینکه به صورت متوسط روزانه 30 تن مرغ در بازار بجنورد توزیع می شود، گفت: این میزان مرغ از تولیدات مرغدارای های داخل استان خراسان شمالی است.

قاسم زاده اضافه کرد: براساس تعهدات سازمان جهاد کشاورزی استان، باتوجه به میزان جوجه ریزی در مرغداری ها، مرغ تولید استان تا پایان آذرماه با همین قیمت وجود دارد و هیچ کمبودی نخواهد بود.

 

 

رئیس اتحادیه لبنیات، مرغ‌ فروشان و قصابان بجنورد خبر داد: این در حالی است که برای تامین مرغ استان از ابتدای زمستان و واردات این محصول با قیمت آزاد، پیش بینی می شود که قیمت افت و ریزش داشته باشد نهایت تا کیلویی 24 هزار تومان در بازار عرضه شود.

وی ادامه داد: متاسفانه بعد از التهاباتی که در بازار مرغ وجود داشت، چند هفته ای می شود که قیمت تخم مرغ به یکباره حدود کیلویی پنج هزار تومانی گران شده که به یک مشکل جدید برای مردم تبدیل شده است.

 

افزایش قیمت تخم مرغ از کیلویی 13 هزار به 18 هزار تومان

یکی از توزیع کننده گان تخم مرغ در بازار بجنورد در این باره با اشاره به اینکه خراسان شمالی تمامی تخم مرغ مورد نیاز استان را از استان های دیگر تامین می کند، گفت: با آزاد شدن صادرات تخم مرغ به دستور وزارت جهاد کشاورزی و پشتیبانی امور دام و کم شدن این محصول در بازار قیمت ها به یکباره گران تر شد.

وی ادامه داد: خراسان رضوی یکی از قطب های تولید تخم مرغ در کشور است که علاوه بر تامین تخم مرغ استان های کشور، به خارج از کشور نیز صادرات دارد و صادرات مهم ترین دلیل افزایش قیمت است.

 

این توزیع کننده تخم مرغ  در بجنورد اضافه کرد: تخم مرغ دو هفته گذشته با قیمت کیلویی 12 هزار تومان به صورت عمده و مصرف کننده کیلویی 13 هزار تومان بود که اکنون توزیع کننده به قیمت کیلویی 15 هزار و 500 تومان تا 16 هزار و 500 تومان و  مصرف کننده قیمت کیلویی 17 هزار تا 18هزار تومان در بازار عرضه می شود.

وی قیمت خرید یک شانه تخم مرغ را 37 هزار تومان اعللام کرد و گفت: همچنین باتوجه به اینکه در فصل های سرد سال میزان مصرف تخم مرغ افزایش پیدا می کند، عرضه و تقاضا نامتناسب دلیل دیگری بر گرانی این محصول شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قیمت کیلویی مصرف کننده هزار تومان برای مردم تبدیل شده تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد

در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اواخر فروردین ماه امسال ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداد که براساس آن
قیمت پژوپارس با دریافت مجوز 445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است و متقاضیان می بایست برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.
 
البته با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.
نکته مهم اینجاست وزیر صنعت در واکنش به تغییر قیمت خودرو اعلام کرده است در مورد قیمت پژو پارس شورای رقابت مسئول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.
این در حالی که براساس مصوبه 54٣ شورای رقابت مبنای تنظیم قیمت خودرو، بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، مصوب هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها است که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و به وزارت صمت اعلام می‌شود.
 طبق این مصوبه تولیدکنندگان خودرو مستندات و صورت‌های مالی خود در هزینه‌های تولید را به سازمان حمایت ارائه خواهند کرد و این سازمان نیز بر اساس صورت‌های مالی دریافت شده، درخواست خودروسازان مبنی بر به روزرسانی قیمت محصولات را به دلیل تغییرات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و قیمت نهاده‌های تولید، را مورد بررسی قرار داده و در نهایت طبق چارچوب مصوبات شورای رقابت، به خودروساز اجازه افزایش قیمت محصول خود را خواهد داد.

البته توکلی سخنگوی مرکزی ملی رقابت هم در این رابطه گفته است: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت پیاز اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • ردپای آرامش در بازار‌ها