Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالعزیز فقهی رئیس سازمان انتقال خون خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه تاکنون هیچ واکسن و یا روش درمانی قطعی برای مقابله با ویروس کرونا کشف نشده است و در حال حاضر با روش‌هایی نظیر پلاسمادرمانی بسیاری از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از مرگ حتمی نجات یافته اند، گفت: در بدن افراد بهبودیافته از بیماری کرونا، آنتی‌بادی وجود دارد که اشخاص با اهدای پلاسمای خون خود می‌توانند جان افراد مبتلا به این بیماری در شرایط حاد را نجات دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بهبودیافتگان کرونا بعد از مراجعه به مراکز اهدای پلاسمای سازمان انتقال خون، به اتاق پزشک راهنمایی می‌شوند و پس از معاینه چنانچه واجد شرایط باشند، یک نمونه خون از آنان گرفته می‌شود که بر روی آن، تمام آزمایش‌های غربالگری شامل آزمایش بیماری‌های هپاتیت B و C، سفلیس و ایدز انجام وعلاوه بر این میزان پادتن خون آنان هم تعیین می‌شود و در محیطی بهداشتی و پس از استریل کردن دست، خون گرفته شده و پلاسما از آن جدا گردیده و بقیه اجزای آن از طریق همان رگ به بدن اهدا کننده باز می‌گردد که عارضه‌ای برای او ندارد.

فقهی بیان کرد: اهداکنندگان با سن ۶۰_۱۸ سال که شرایط عمومی اهدای خون را دارند می‌توانند به مراکز انتقال خون مراجعه کنند و اگر کسی ۲ هفته از بهبود علائم بالینی او درمورد ابتلا به بیماری کرونا گذشته باشد، چه بستری بوده و چه در منزل مورد مراقبت قرار گرفته، مشروط بر اینکه تست پی سی آر (PCR) منفی کرونا داشته باشد، می‌تواند پلاسما اهدا کند.

رئیس سازمان انتقال خون خوزستان اظهار داشت: کسانی که ۲۸ روز از بهبود علائم بالینی آنها گذشته  و افرادی که  در منزل مورد مراقبت بوده و بهبود یافته اند، آخرین روزی که فرد به یاد می‌آورد که بهبود یافته، ملاک قرار می‌گیرد که در این شرایط  فرد به تست نیاز ندارد و می‌تواند اهدای خون انجام دهد که در این صورت از بیماران می‌خواهیم به جای اهدای خون، پلاسما اهدا کنند.

این مقام مسئول مصرف نکردن مایعات الکلی و پرهیز از خوردن تخم مرغ و غذا‌های چرب ، ۲۴ ساعت قبل از اهدا را ضروری عنوان و تصریح کرد: ۱۵ دقیقه استراحت، استفاده از نوشیدنی و خوراکی‌ها، خودداری از مصرف سیگار حداقل یک ساعت پس از اهدا، دست نزدن به پوشش روی محل سوزن و حمل نکردن بار سنگین  تا ۴ ساعت از اقداماتی است که باید پس از اهدای پلاسما صورت پذیرد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بهبودیافتگان کرونا اهدای پلاسما انتقال خون انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دادستان فسا گفت:جشن گلریزان در حمایت از معلولان مرکز نگهداری امیرالمومنین فسا برگزار  و به همت خیران فسایی بیش از ۳۰۰ میلیون تومان به این مرکز اهدا شد.

هوشمندی افزود: یک خیر فسایی، قطعه زمینی به این مرکز اهدا کرده است که به زودی با همکاری خیران و شهرداری این شهرستان ساخت آن آغاز می‌شود.

در این مرکز شبانه روزی، ۴۰ معلول ذهنی پسر بالای ۱۴ سال نگهدای می‌شوند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • کمک مرکز نیکوکاری در یزد به آزادی زندانیان
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان
  • فیلم/شمسایی قهرمانی آسیا را به «شهید غیرت» اهدا کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت