Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت مهندسین شیمیایی و رنگ‌سازی نیلی فام ری رنگ‌های نانویی برای استفاده در بدنه لوکوموتیو تولید می‌کند که خاصیت جاذب صوت (در محدوده فرکانس هزار هزتر) و حرارت دارد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت مهندسین شیمیایی و رنگ‌سازی نیلی فام ری رنگ‌های نانویی برای استفاده در بدنه لوکوموتیو تولید می‌کند که خاصیت جاذب صوت (در محدوده فرکانس هزار هزتر) و حرارت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت تاکنون با شرکت واگن پارس، شرکت واگن‌سازی تهران، گروه صنعتی پلور سبز و توسعه صنایع ریلی ایرانیان (ایریکو) همکاری داشته است.

شرکت مهندسین شیمیایی و رنگ سازی نیلی فام انواع مختلف رنگ‌ها را تولید و به بازار عرضه می‌کند. تا کنون محصولات مختلف این شرکت به کشور‌هایی نظیر استرالیا، لبنان و عراق صادر شده است. براساس اطلاعات منتشر شده توسط این شرکت، محصولات شرکت مهندسین شیمیایی و رنگ سازی نیلی فام تاکنون توسط قریب به ۹۰۰ مشتری استفاده شده است.

یکی از روش‌های جلوگیری از اتلاف انرژی و در نتیجه کاهش هزینه‌ها، استفاده از عایق‌کاری سطوح مختلف ساختمانی و تجهیزات است. از طرفی به منظور جلوگیری از مزاحمت توسط صدا‌های ایجاد شده در اتاق‌های کناری یا فوقانی ساختمان‌ها و سازه‌های صنعتی، همچنین در کشتی، قطار وخودرو، ممانعت از انتقال صدا در طراحی و ساخت اهمیت زیادی دارد.

رنگ‌های عایق صدا به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با ضخامت بسیار کم اعمال می‌شوند، اما قدرت سرکوب کردن دامنه وسیعی از ارتعاشات را دارند. مزیت دیگر این نوع پوشش‌ها ضخامت و دانستیه کم پوشش است که موجب می‌شود بار مرده کمتری بر سازه اعمال شده و فضای کمتری را اشغال کند. این موضوع در صنایع کشتی‌سازی و سازه‌های دریایی عامل بسیار مهمی به حساب می‌آید.

از آنجایی که این پوشش از جنس رزینی الاستومری است نقش حفاظتی نیز ایفا می‌کند و از فلزات در مقابل شرایط جوی محافظت می‌کند. امروزه با توسعه نانوپوشش عایق حرارتی، می‌توان بهبود ممانعت از اتلاف انرژی را تا حد قابل قبولی به دست آورد. از طرفی ممانعت همزمان از عبور صوت از مزایای این پوشش‌ها است که به علت حضور ذرات نانو در ساختار پوشش این ویژگی به ‌وجود آمده است. نانوذرات موجود در پوشش‌های نانویی، با جذب بخشی از طیف‌های تابش و بازتابش نور خورشید، همچنین انحراف صوت، نقش عایق را به خوبی ایفا می‌کنند.

از مزیت‌های این محصول می‌توان به «محصول از رزین آکریلیکی بر پایه آب به همراه فیلر‌های معدنی متخلخل و مواد آلومینیوم‌دار ساخته شده است، دوستدار طبیعت و غیرسمی، مقاوم در برابر حرارت و صوت (ضریب میرائی بالا)، اشتعال پذیری کم و مقاوم در برابر رطوبت، ضخامت کم، چسبندگی مناسب به سطوح فولاد کربنی و فولاد زنگ نزن و آلومینیم آندایز شده، ارزان، اجرای آسان، خشک شدن سریع اشاره کرد.
شرکت مهندسی نیلی فام ری با بیش از ۱۰ سال تجربه در تولید و اجرای رنگ‌های صنعتی ساختمانی و پوشش‌های نانو افق نگاه خویش را معطوف به دستیابی به بازار‌های بین‌المللی و رقابت با محصولات مشابه برون‌مرزی کرده است.   کارخانه این شرکت واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد، از سال ۱۳۸۵ اقدام به تولید نانوپوشش‌هایی با خواص منحصر به‌فرد کرده است که در این میان محصولات Nano fam SH، Nano fam WP، Nano fam SC و Nano fam TI به تولید انبوه رسیده است.   NanoFam SC یک پوشش خود تمیز شونده‌ی شفاف است که با بهره‌گیری از خاصیت فوتوکاتالیستی تیتانیم و نیز فناوری نانو طراحی و عرضه شده است. در حضور نور، این فوتوکاتالیست قادر به تجزیه آلاینده‌های محیطی خواهد بود. علاوه بر آن، به‌ دلیل عدم چسبندگی این مواد بر روی سطح، باقیمانده آلاینده‌ها نیز به راحتی و به وسیله بارش باران از روی سطح زدوده می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: لوکوموتیو فناوری نانو نانو ذرات پوشش ها رنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه