Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، در آبان ماه امسال ۲۰ هزار و ۴۲۹ فقره گزارش و شکایت مردمی پیرامون کالا و خدمات از طریق ستاد خبری مستقر در سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها دریافت شده است.

بر این اساس ۲۰ هزار و ۱۸۳ فقره از شکایت‌های دریافتی معادل ۹۹ درصد قابل پیگیری و ۲۴۶ فقره دیگر معادل یک درصد غیر قابل پیگیری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجموعه شکایات رسیدگی شده تعداد ۵ هزار و ۱۱۸ فقره معادل ۲۵ درصد منجر به تنظیم برگ گزارش بازرسی و ۷ هزار و ۳۲۸ فقره معادل ۳۶ درصد منجر به عدم احراز تخلف و ۷ هزار و ۹۸۳ فقره دیگر معادل ۳۹ درصد به علت انجام کارشناسی در حال پیگیری می‌باشد.

همچنین از این تعداد شکایات ۱۸ هزار و ۱۴۶ فقره معادل ۸۹ درصد مربوط به کالا و ۲ هزار و ۲۸۳ فقره معادل ۱۱ درصد مربوط به خدمات بوده است.

بیشترین شکایت‌های دریافتی در بخش کالا مربوط به انواع نان و روغن مایع و در بخش خدمات مربوط به نرخ تعمیر خودروهای سبک و رستوران‌های غذاخوری است.

شایان ذکر است که بیشترین شکایات بر اساس نوع تخلف مربوط به گران فروشی و تقلب است.

همچنین در ارتباط با نحوه دریافت شکایات در مجموع ۱۴ هزار و ۵۷۱ فقره معادل ۷۱ درصد به صورت تلفنی، ۳۰ هزار و ۳۴ فقره معادل ۱۵ درصد به صورت حضوری و ۲ هزار و ۸۲۴ فقره معادل ۱۴ درصد کتبی بوده است.

گفتنی است، در آبان ماه امسال تعداد ۲۰ هزار و ۴۲۹ شکایت دریافت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد کاهش داشته است، به طوری که استان‌های تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و البرز با افزایش تعداد شکایات و استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان‌جنوبی و اصفهان با کاهش شکایات مواجه بودند. تعداد شکایات دریافتی در بازه زمانی آبان ماه ۱۳۹۸ نیز ۲۱ هزار و ۸۷۲ فقره بوده است.

افزایش ۵ درصدی سهم شکایات بررسی شده

شایان ذکر است که سهم شکایات بررسی شده (متخلف غیر متخلف) از کل شکایات قابل پیگیری در آبان ماه به میزان ۶۱ درصد بوده که نسبت به مهر ماه سال جاری ۵ درصد افزایش داشته است.

ضمناً بر اساس تدابیر اتخاذ شده، از مجموعه شکایات رسیدگی شده که منجر به تخلف شدند ۵۴۲ فقره با برآورد ارزش ۳۲ میلیارد و ۲۶۵ میلیون و ۷۷۴ ریال منجر به مصالحه و جلب رضایت شاکیان شده و از تشکیل و ارجاع پرونده به ادارات کل تعزیرات و دیگر محاکم قضائی اجتناب شده است.

کد خبر 5086344

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صمت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان شکایت گرانفروشی لایحه بودجه ۱۴۰۰ ویروس کرونا قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی شاخص کل بورس اوپک بانک مرکزی ایران قیمت مرغ نهاده های دامی قیمت نفت بازار سهام قیمت یورو پالایشی یکم قیمت طلا فقره معادل آبان ماه ۲۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • شکایت شرکت نقل‌وانتقالاتی از پورتو برای پول انتقال طارمی