Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمد صفائی دلوئی با انتقاد از سیاست وزارت علوم در اجرای طرح آمایش آموزش عالی، اظهار کرد: در حال حاضر اجرای سند آمایش آموزش عالی کشور در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته که اجرای این طرح به هیچ عنوان، به نفع کشور نخواهد نبود.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز کشور در حوزه آموزش عالی به توسعه قابل قبولی رسیده است، ادامه داد: در این طرح وزارت علوم قصد دارد دانشگاه‌های مناطق محروم را تعطیل کند که این مسئله موجب محرومیت بیشتر این مناطق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، استراتژی مرکز محوری را یک استراتژی استکباری برشمرد و گفت: تمرکزگرایی صرف موجب بروز مشکلات عدیده‌ای برای خود کلانشهرها می‌شود و مسائلی که امروز تهران با آن درگیر است، شاهد مثال این قضیه است.

صفائی یادآور شد: متأسفانه وزارت علوم در سند آمایش آموزش عالی کشور دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی در توسعه آموزش عالی در مناطق مختلف کشور را تضعیف کرده است.

۵۲ درصد هتل‌های سراسر کشور در شهر مشهد واقع شده است/ ظرفیت مشهد باید زیارتی و گردشگری تعریف شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: اجرای چنین طرح‌هایی روز به روز حاشیه را ضعیف‌تر و نقاط مرکزی را پر تراکم‌تر و گرفتار مسائل تازه می‌کند، برای مثال ۵۲ درصد هتل‌های سراسر کشور فقط در شهر مشهد واقع شده است؛ بنابراین این شهر فقط باید با ظرفیت زیارتی و گردشگری تعریف شود که متأسفانه دانشگاه مادر در استان و صنایع اصلی در مشهد واقع شده است که این مسائل موجب پیدایش بحران آب در مشهد شد.

صفائی اضافه کرد: بعید می‌دانم حتی نمایندگان محترم مشهد یا کلانشهرهای دیگر نیز موافق این مدل تمرکزگرایی در کشور باشند لذا این ذهنیت و روند نیاز به اصلاح دارد.   لذا این طرح آمایش باید از کلانشهرها آغاز شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۶ حدود ۷۰ درصد کل بودجه عمرانی ملی و استانی خراسان برای پروژه انتقال آب از سد دوستی صرف شد که مشخص نیست آبرسانی به چه صورتی در مشهد صورت خواهد گرفت. این اقدامات همگی ناشی از تمرکزگرایی صرف است.

این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: البته ما موافق ادامه فعالیت برخی دانشگاه‌های خصوصی که خود مدیران وزارت علوم در تأسیس آن‌ها نقش داشتند، نیستیم. این دانشگاه‌ها که بدون هیچ دلیلی فقط با رانت ایجاد شده و نه دانشجو دارند و نه استاد ضرورتی برای ادامه فعالیت ندارند.

وی برای نمونه به برگزاری جشنواره جهانی فیلم کن در فرانسه در شهری که فقط ۷۳ هزار نفر جمعیت دارد، اشاره و تأکید کرد: بر خلاف این تفکر ما تمامی امکانات و ظرفیت‌های خود را در مرکز متمرکز می‌کنیم که مسئله منجر به مهاجرت گسترده از شهرهای کوچک به مرکز و پایتخت می‌شود.

مخالفت صریح  کمیسیون آموزش با اجرای سند آمایش آموزش عالی کشور

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه اجرای سند آمایش آموزش عالی کشور باید بر اساس عدالت و برابری باشد، گفت:  کمیسیون آموزش نیز در نشست روز دهم آذرماه خود با اجرای این سند مخالفت کرده است و در این زمینه سئوال از وزیر علوم نیز کلید خورده است لذا مجلس جلوی اجرای چنین طرحی را خواهد گرفت و اجازه توسعه بی عدالتی را خواهد گرفت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: منصور غلامی وزارت علوم سند آمایش آموزش عالی کشور وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ خلیل‌علی محمدزاده، دبیر علمی این همایش، با دعوت از پژوهشگران برای همراهی در این حرکت علمی، از برگزاری میزگرد تخصصی  و تبیینی سلامت، حکمت و حکمرانی به عنوان پیش همایش با سخنرانی ۳ تن از صاحب نظران حوزه ادبیات، فقه و فلسفه در روز ۲۹ اردیبهشت ماه در محل همایش خبر داد.

دبیر علمی همایش اظهار داشت: غیر از مقالات وارده که پس از داوری، تحت پوشش مجلات ISC و برخی نیز در مجلات علمی پژوهشی وزارتین چاپ خواهد شد، ارائه بیش از ۳۰ عنوان سخنرانی توسط استادان داخلی و خارجی در دستور کار این همایش قرار دارد.

علی محمد زاده از استادان و دانشجویان دکتری تخصصی درخواست کرد که طی دو هفته آینده مقالات خود در محورهای یاد شده در پوستر همایش را در سایت همایش به آدرس(https://tms.iau.ir/research/fa/page/7441) ثبت نمایند.

وی همچنین با اشاره به نقش هدایتی و حمایت معاونت علوم انسانی و هنر و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از همایش، افزود: پیوند علوم انسانی و علوم پزشکی در تحقق طب حکمت بنیان و تعمیق حکمرانی مطلوب در نظام بهداشت و درمان کشورها امری ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد