Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی موسوی در جلسه رفع موانع تولید با موضوع رسیدگی به مشکل واحد در شرف احداث" واحد نگین فام طب " اطهار داشت: موصوع اشتغال از اصلی ترین مشکلات شهرستان و کشور است و باید در این راستا همه مسوولان دستگاه های اجرایی تلاش کنند.

وی گفت: همچنین بانک ها و موسسات مالی باید در جهت تسهیل در ارایه وام ها به واحدهای تولیدی و صنعتی اهتمام و عزم جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: حذف یا کاهش بوروکراسی اداری با رعایت قوانین و مقررات در راستای تسهیل و رفع موانع تولید باید از رویکردهای دستگاه های اجرایی و بانکی باشد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه مراغه نیز در این جلسه گفت: مشکلات واحد در شرف تاسیس نگین فام طب با همکاری دستگاه های متولی قابل رفع و حل است.


حکیمه انتظاری گفت: تولید پوره به میزان یکهزار و ۵۰۰ تن در سال، رب گوجه فرنگی یکهزار تن تن در سال، کمپوت انواع میوه یکهزار تن در سال و آب میوه ۲ هزار تن در سال از تولیدات این واحد خواهد بود.

وی گفت: این واحد در نظر دارد که بیش از ۱۵ هزار تن میوه جهت استحصال محصولات از باغداران خریداری کند که این موضوع کمک بسیار خوبی جهت فروش محصولات به باغداران خواهد بود.

وی ادامه داد: در این واحد تولید برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم اشتعالزایی خواهد شد.

وی اضافه کرد: این واحد از سوی سرمایه گذار بخش خصوصی احداث می شود و با توجه به فراهم بودن زمین و سرمایه کافی از سوی بخش خصوصی امیدواریم با صدور پروانه تا یکسال آینده به بهره برداری برسد.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

برچسب‌ها واحد تولیدی آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واحد تولیدی آذربایجان شرقی مراغه واحد تولیدی آذربایجان شرقی مراغه اخبار کنکور تن در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر دوشنبه در نشست با مدیرکل شیلات اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه مراحل جذب رشته های جدید سخت تر شده است اما تمام سعی خود را می کنیم تا این رشته را نیز به لیست رشته های تحصیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با جذب رشته های تخصصی از قبیل پرورش زنبور عسل موافقت های لازم انجام شده وبه منظور درخشش استان اردبیل در حوزه شیلات و در راستای توسعه استان اقدامات جذب این رشته تحصیلی برای این دانشگاه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاران توانمندی در حوزه دانش بنیان و پژوهش در عرصه بین‌المللی داریم و در زمینه پرورش جلبک و زالو می توانیم از قابلیت اساتید و از ظرفیت آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی استفاده کنیم.

چمنی با بیان اینکه با همکاری مجموعه شیلات استان می توان گام های موثری در راستای ایجاد اشتغال پایدار برداشت، تصریح کرد: دغدغه اصلی دانشگاه محقق اردبیلی تعامل با دستگاه های اجرایی است که امیدواریم در آینده شاهد تعامل و همفکری بیشتر دانشگاهیان با مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.

وی بیان کرد: این ارتباط هرچه قوی تر باشد به نفع دانشگاه و دستگاه های اجرایی بوده و زمینه های پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

چمنی تاکید کرد: ظرفیت و توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به سال های قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در زمینه های کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و علوم دامی می توان با اداره کل شیلات همکاری کنیم.

کد خبر 6098270

دیگر خبرها

  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور