Web Analytics Made Easy - Statcounter

مظفر غلامی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع این اعتبار ۲۰ میلیارد ریال برای بهسازی مسیر دسترسی به آبشار پیران تخصیص داده شد و برای عملیات اجرایی مسیر پیاده رو و روشنایی آن نیز پیمانکار مشخص شده است.

او گفت: آبشار پیران، از بلندترین آبشارهای ایران در شهرستان سرپل‌ذهاب در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غربی کرمانشاه واقع شده که بخش‌هایی از جاده دسترسی به آن در جریان زلزله ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ ریشتری سال ۹۶ دچار تخریب شد.
وی اظهار داشت: همچنین برای استقرار اداره و پایگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه اثر تاریخی نقش برجسته «آنوبانی نی» پنج میلیارد ریال اختصاص یافت که با هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش قسمتی از مدرسه که شامل سرایداری است در اختیار این اداره قرار می گیرد تا بازسازی شود.  

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرپل ذهاب گفت: مرمت اثر تاریخی «زیج منیژه»  در منطقه پاطاق از توابع این شهرستان نیز برآورد هزینه شده که با تخصیص اعتبار، بازسازی آن انجام می شود.

غلامی افزود: بنای تاریخی زیج منیژه یکی از شاخص‌ترین نمونه‌های معماری در بازه زمانی احتمالی اواخر ساسانی و قرون اولیه اسلامی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: قرار است که در کنار اثر باستانی طاق گرا با ایجاد سازه فلزی در آینده نزدیک اقدام به احداث چندین چشمه سرویس بهداشتی شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارای بیش از چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده است که تاکنون بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ اثر آن ثبت ملی شده است.
سرپل ذهاب با قدمت چند هزار ساله ۲۲۴ اثر تاریخی و فرهنگی دارد که از این تعداد تاکنون ۱۴۶ اثر در فهرست آثار ملی کشورمان به ثبت رسیده است.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.

برچسب‌ها سرپل ذهاب گردشگری مرمت پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرپل ذهاب گردشگری مرمت سرپل ذهاب گردشگری مرمت اخبار کنکور اثر تاریخی سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ کهن شهر تاریخی بلقیس به عنوان دومین بنای خشتی و گلی کشور از یادگار‌های عصر ساسانی در اسفراین خراسان شمالی است که این روز‌ها نه تنها کاوش‌های باستان شناسی‌اش متوقف شده بلکه بخشی از دیوارش نیز به دلیل مرمت‌های غیراصولی در اثر بارندگی‌های اخیر فرو ریخته است.
رحمانی مدیر پایگاه شهر تاریخی بلقیس گفت: به زودی مرمت این با شروع می‌شود.
شهر تاریخی بلقیس اسفراین پس از ارگ بم، بزرگترین بنای خشتی ایران است.

{$sepehr_media_11036795_600_350 }

دیگر خبرها

  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • بازی‌دراز آماده میزبانی از زائران راهیان نور است
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب