Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی گفت: با توجه خاصی که دولت تدبیر و امید به حوزه ورزش به خصوص ورزش همگانی داشته شاهد اقدامات موثر و ارزشمندی در این عرصه بودیم.

به گزارش برنا، دکتر عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه ورزش همگانی کشور اظهار داشت: با توجه خاصی که دولت تدبیر و امید به حوزه ورزش به خصوص ورزش همگانی داشته شاهد اقدامات موثر و ارزشمندی در این عرصه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش خوبی هم در وزارت ورزش، فدراسیون‌های ورزشی، هیات‌ها، آموزش و پرورش و دیگر ارگان‌های مربوطه صورت گرفت تا بتوانیم شرایط مشارکت هرچه گسترده‌تر مردم را برای روی آوردن به ورزش همگانی فراهم کنیم.

وی در ادامه افزود: سعی کردیم مرجع آماری ما مرکز آمار ایران باشد یا سایر مطالعات پژوهشی که توسط سازمان‌های علمی انجام می‌شود. در ابتدای دولت تدبیروامید میزان مشارکت مردم در ورزش همگانی ۱۶ درصد بود و نیاز بود که فعالیت جدی‌تری در این زمینه انجام شود. گزارشی که سال ۹۴ منتشر شد نشان داد که میزان مشارکت بالاتر رفته است. در سال ۹۶ مجددا مرکز آمار مطالعه‌ای را در این خصوص انجام داد که نشان می‌داد زمانی که مردم برای ورزش صرف می‌کنند به ۲۷ دقیقه افزایش پیدا می‌کند.

احمدی ادامه داد: این آمار و گزارش‌ها با اقداماتی که در چند سال گذشته از سوی وزارت ورزش و نهادهای مرتبط انجام شده است کاملا همخوانی دارد. طی تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که نزدیک ۴۰ درصد مردم به لحاظ کیفی و زمان مناسب برای ورزش فعالیت‌ خود را انجام داده‌اند و به نوعی ورزش را به صورت اصولی درپیش گرفتند. ورزش کردن این ۴۰ درصد تاثیر بسزایی در سلامتی آنها داشته است.

معاون وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: برنامه‌های گسترده‌ای که وزارت ورزش و جوانان در قالب رویدادها و پویش‌های ورزش همگانی در ایجاد زمینه برای مشارکت مردم در ورزش همگانی داشته برنامه‌های کیفی و موثری بوده است. این روند با آن شتاب مورد نظر ادامه داشت تا اینکه شرایط کرونایی در کشور ایجاد شد و این ویروس یک اختلالی را در بخش‌های مختلف ورزش ایجاد کرد.

او گفت: بعد از شیوع کرونا سعی کردیم الگوهای ورزش همگانی را تغییر دهیم و ورزش را از محیط‌های همگانی و برنامه‌های جمعی به سمت برنامه‌های ورزش در خانه بردیم. با راه‌اندازی پویش‌های مختلف اتفاق خوبی افتاد که به حفظ سلامتی مردم کمک کنیم. این اقدامات ما در حفظ سلامتی مردم مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت. نه تنها مشارکت مردم در ورزش تعطیل نشد بلکه یک الگوی جدید ورزش همگانی را ارائه دهیم که به حفظ نشاط و شادابی مردم کمک کرد.

احمدی اظهار داشت: ما در وزارت ورزش همچنان دغدغه آن بخشی از مردم را که هنوز ورزش نمی‌کنند را داریم. ما وقتی می‌گوییم ۵۱ درصد جامعه ورزش می‌کنند دغدغه این را نیز داریم که هنوز ۴۹ درصد مردم ورزش نمی‌کنند. باید با یک برنامه راهبردی این مشارکت عمومی و همگانی را بالاتر ببریم. خیلی از طرح‌های ورزش همگانی برای اولین بار تجربه می‌شود.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: برای اولین بار با محوریت وزارت ورزش مشارکت گسترده شهرداری‌های کشور را در برنامه‌های ورزش همگانی به صورت نهادینه دنبال کردیم. طرح شهرهای فعال ایران با استقبال شهرداری‌های کلان‌شهرها روبرو شد. برای سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده که بیش از ۱۳۷۰ شهری که دارای شهرداری هستند با حمایت وزارت کشور بودجه و اعتبار مستقلی در موضوع ورزش همگانی داشته باشند.

احمدی گفت: ما با آموزش و پرورش نیز یک برنامه خوب داشتیم و آنها نیز برنامه جدی را برای پوشش ۱۴ میلیون دانش‌آموز در برنامه‌های ورزش همگانی دارد که آثار آن در برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت نیز مشخص خواهد شد. حوزه دانشگاهی ما نیز فعال است و برنامه‌های خود را درخصوص مشارکت ورزش همگانی عملی کرده است.

او افزود: امیدوار هستیم تا پایان سال دو جلسه دیگر شورای ورزش همگانی را تشکیل دهیم تا انسجام و هم‌افزایی لازم در بین نهادها و دست‌اندرکاران حوزه ورزش همگانی کشور بیش از گذشته فراهم شود. در ایام کرونا فدراسیون ورزش همگانی و هیات‌های آن در سراسر کشور و همچنین فدراسیون ورزش‌های روستایی برنامه‌های خوبی را دنبال می‌کنند. همه فدراسیون‌ها در سال ۹۹ برنامه‌های مجزایی را برای مشارکت در ورزش همگانی دارند که در این خصوص اعتباری جداگانه به فدراسیون‌ها پرداخت می‌شود.

معاون وزیر ورزش اظهار داشت: برای هم‌افزایی بیشتر در فدراسیون‌های ورزشی شبکه شکوه را پیش‌بینی کردیم. این شبکه به صورت نظام‌مند مشارکت فدراسیون‌ها را در برنامه‌های ورزش همگانی دنبال می‌کند. همچنین برای مشارکت سمن‌ها و تشکل‌های جوانان در برنامه‌های ورزش همگانی توانستیم شبکه شمس را طراحی کنیم که در این شبکه نهادها فعالیت گسترده‌ای دارند و از این طریق از مشارکت جوانان نیز استفاده کنیم.

او گفت: ظرفیت‌هایی وجود دارد که در گذشته کمتر به آنها توجه می‌شد. ما ۶۰ هزار پایگاه بسیج در سراسر کشور داریم و طی تفاهم‌نامه‌ای که به امضا رسید این ۶۰ هزار پایگاه به محلی برای اجرای برنامه‌های ورزش همگانی تبدیل شده است و زمینه را برای اقشار مختلف جامعه فراهم کردیم. همچنین تفاهم‌نامه‌ای را با ستاد مبارزه با مواد مخدر امضا کردیم که این ستاد نیز در توسعه خانه‌های ورزش روستایی به ما کمک می‌کند.

احمدی ادامه داد: همه فدراسیون‌های ورزشی به دستور دکتر سلطانی‌فر مکلف شدند که کمیته توسعه ورزش روستایی را تشکیل دهند و سهم روستاییان در ورزش همگانی درنظر گرفته شود. در ابتدای دولت تدبیروامید تعداد خانه‌های روستایی ما به ۵۰۰ هم نمی‌رسید که الان این تعداد به ۶۷۵۰ خانه ورزش روستایی رسیده است.

او افزود: امروز بالای ۲۰۰۰ زمین چمن مصنوعی در روستاها موجود است که نسبت به گذشته رشد داشته‌ایم. ایجاد جاده‌های سلامت و جاده‌های دوچرخه‌سواری نیز از دیگر تفاهم‌نامه‌های ما با شهرداری‌ها بوده است. ما قبلا حداکثر ۱۳ هزار باشگاه ورزشی داشتیم که این عدد از ۲۶ هزار باشگاه فراتر رفته است.

احمدی خاطرنشان کرد: ما امیدوار هستیم تا پایان دولت تدبیروامید با اجرای برنامه و پروژه‌ها و طرح‌های ابتکاری همچنان زمینه را برای مشارکت هرچه بیشتر مردم در انجام فعالیت‌های ورزش همگانی فراهم کنیم. ما سعی کردیم تسلیم کرونا نشویم و برنامه‌های خود را ادامه دهیم. تلاش ما این است که مشارکت را به ۵۷ درصد برسانیم. یکی از کارهای خوب دولت تدبیروامید در توسعه ورزش همگانی این بوده که ریل‌گذاری درستی را انجام داده است.

معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: یکی دیگر از اقدامات موثر صورت گرفته حمایت‌های قانونی بود که از طرح‌های ما انجام شد. در این دولت قانون وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان در مجلس شورای اسلامی با پیگیری‌ها به سرانجام رسید. ما الان یک قانون برای مدیریت کلان ورزش کشور داریم که اتفاقا در این قانون جایگاه ورزش همگانی بسیار پررنگ است. توانستیم بندهای موثر قانونی را برای ورزش همگانی پیش‌بینی کنیم که امیدوار هستیم تا پایان سال ۹۹ دستکرالعمل‌های اجرای این قانون مراحل تصویب آن طی شود. درحال حاضر تعامل بسیار خوبی بین وزارت ورزش و مجلس شورای اسلامی وجود دارد و برنامه‌های ما مورد تایید بخش‌های مختلف مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیته ورزش قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش همگانی برنامه های ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ورزش همگانی داشته توسعه ورزش همگانی دولت تدبیروامید ورزش همگانی فدراسیون ها برای مشارکت حوزه ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • تقدیر امام جمعه کاشان از اجرای طرح نور فراجا
  • اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی‌ها در کرج
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش مسکن و راه آذربایجان‌غربی
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا