Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمایت منطقه ویژه اقتصادی پیام از اقشار آسیب پذیر، تکمیل و تحویل ۶۵۰۰ واحد مسکونی خانوارهای دارای دومعلول تا خرداد ۱۴۰۰، وضعیت حضور کارکنان در ادارات منطبق با وضعیت شهره، تداوم رشد شاخص بورس در هفته دوم آذر برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز پنجشنبه ۱۳ آذر شبستان به شرح زیر است:

حمایت منطقه ویژه اقتصادی پیام از اقشار آسیب پذیر

نادر ثناگو مطلق، مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: این منطقه علاوه بر اجرای رسالت های ذاتی خود، حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور مرکز نیکوکاری  در این منطقه راه اندازی که اشتغال پایدار برای نسل جوان، حمایت از بیماران صعب العلاج، کمک های معیشتی، تامین مایحتاج زندگی و جهیزیه نوعروسان از جمله تشکیل مرکز نیکوکاری منطقه ویژه اقتصادی پیام است.

ثناگو مطلق گفت: همچنین در راستای مهارت آموزی به افراد جویای کار، طرحی با عنوان ایجاد مرکز کارآفرینی در منطقه با همکاری پیام، کمیته امداد امام خمینی(ره) و خیرین در حال برنامه ریزی است که در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: از دیگر برنامه هایی که هم اکنون به صورت جدی در این مرکز با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و خیرین در حال انجام است، شناسایی مایحتاج نیازمندان بر اساس فصول سال  و تامین آنها است.

 

تکمیل و تحویل ۶۵۰۰ واحد مسکونی خانوارهای دارای دومعلول تا خرداد ۱۴۰۰

«حمیدرضا سهرابی» در روز ۱۳ آذر مصادف با روز جهانی معلولان، اقدامات آن بنیاد را در تامین مسکن برای خانوارهای شهری و روستایی اعلام کرد و گفت: اجرای طرح ویژه احداث مسکن معلولان برای خانوارهای روستایی در سال ۹۵ آغاز شد. برای افراد تحت‌پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی تسهیلات مسکن روستایی هم از سوی بنیاد مسکن و هم از سوی سازمان بهزیستی و کمیته امداد تعلق می‌گیرد که فرصت خوبی است تا خانوارهای دارای دومعلول از این امکان در تامین مسکن خود بهره مند شود.

سهرابی ادامه داد: اجرای طرح خانه‌دار کردن خانوار دارای دومعلول در تفاهمی بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد و سازمان بهزیستی آغاز شد. بر اساس تفاهم‌نامه مقرر شد تا ۶۵۰۰ واحد روستایی برای خانوارهای دومعلول توسط بنیاد مسکن، احداث شود. از این تعداد تاکنون عملیات اجرایی ۶۱۰۰ واحد شروع شده که ۴۷۰۰ واحد به اتمام رسید و مورد بهره برداری قرار گرفت. باقیمانده واحدها نیزدر مرحله سفت کاری هستند.

وی تصریح کرد: برنامه بنیاد مسکن این است که تا خرداد ۱۴۰۰ تمامی ۶۵۰۰ واحد مسکونی برای خانوارهای دارای دومعلول احداث و تحویل متقاضیان شود.

به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، منابع اجرای این طرح در سال ۹۸، ۱۸ میلیون تومان بلاعوض، سال ۹۷ و ۹۸، ۳۶ میلیون تومان و امروز به ۸۵ میلیون تومان برای هر متقاضی افزایش یافته است. در مجموع هر واحد ۱۳۵ میلیون تومان وام بلاعوض دریافت خواهد کرد.

 

وضعیت حضور کارکنان در ادارات منطبق با وضعیت زرد،نارنجی یا قرمز شهرها

جمشید انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با صدور بخشنامه‌ای، نحوه حضور کارکنان و فعالیت ادارات را از روز شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۵ لغایت پایان هفته آینده منطبق با وضعیت جدید اعلام‌شده برای هر شهر و رعایت بند (۴) بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۸/۲۷ اعلام کرد. در بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح شده است؛ به منظور کاهش ترددهای شهروندان و کارکنان دولت در شرایط هشدار، وضعیت حضور کارکنان و فعالیت ادارات در هر یک از وضعیت‌های اعلامی از سوی قرارگاه عملیاتی ستاد ملّی مدیریت کرونا در ادارات شهرها به شرح زیر خواهد بود:

وضعیت «زرد»:

کارکنان ادارات ارائه‌دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با مأموریت‌های اساسی و مدیریت شهری با ۱۰۰ درصد ظرفیت در محل کار حاضر خواهند شد. در سایر ادارات شهر ارائه خدمات با حضور ۳‏/۲ (دو سوم) کارکنان انجام خواهد شد.

وضعیت «نارنجی»:

ادارات ارائه‌دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با مأموریت‌های اساسی و مدیریت شهری می‌توانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول (در سطح ملّی یا استان) نسبت به کاهش حضور تا ۳‏/۱ (یک سوم) کارکنان خود اقدام کنند. در سایر ادارات شهر ارائه خدمات با حضور۵۰% (پنجاه درصد) کارکنان انجام خواهد شد.

وضعیت «قرمز»:

دستگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با مأموریت‌های اساسی و مدیریت شهری می‌توانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول (در سطح ملّی یا استان) نسبت به کاهش حضور تا ۵۰% (پنجاه درصد) کارکنان خود اقدام نمایند، مشروط بر آنکه خللی در ارائه خدمات ضروری به‌وجود نیاید. در سایر ادارات شهر ارائه خدمات با حضور حداکثر ۳‏/۱ (یک سوم) کارکنان انجام خواهد شد. کلیه مراکز آموزشی (آموزشگاه‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و ...) به‌طور کامل تعطیل و صرفاً کارکنانی که حضور آنان برای حفاظت فیزیکی و حفاظت تأسیسات و سامانه‌های الکترونیکی ضروری باشد، در محل کار خود حضور خواهند یافت.

لازم به تأکید است؛ سایر موارد ابلاغی در بخشنامه مذکور نیز الزامی است.

 

تداوم رشد شاخص بورس در هفته دوم آذرماه

شاخص بورس در معاملات هفته جاری ۲۲ هزار واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه ( ۵ آذر ماه) با عدد یک میلیون و ۳۶۷ هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۱۲ آذر ماه) به عدد یک میلیون و ۴۷۰ هزار واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۹۵ هزار و ۱۲۸ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۴۲۳ هزار و ۱۶۰ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۵۸ هزار و ۷۳۷ واحد به عدد ۲۷۷ هزار و ۹۲ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس نمادهای ایران خودرو، مخابرات، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، فولاد مبارکه اصفهان، بانک تجارت، پالایش نفت اصفهان و تولید نیروی برق آبادان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت پیمانکاری صنعتی، اطلاعات و ارتباطات، عمده فروشی، سایر واسطه گری های مالی،  مخابرات، بیمه و بازنشستگی، محصولات فلزی، استخراج نفت و گاز به جز اکتشافات، استخراج زغال سنگ، شیمیایی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، واسطه گری های مالی و پولی، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، سایر حمل و نقل، فعالیت‌های هنری، سرگرمی و خلاقانه، هتل و رستوران، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، کانی غیرفلزی، خودرو و قطعات، محصولات چرمی، استخراج کانه‌های فلزی، چندرشته ای صنعتی، دستگاه های برقی، فرآورده های نفتی، رایانه، کاشی و سرامیک، فلزات اساسی، بانک‌ها و موسسات اعتباری، سیمان، آهک و گچ، فعالیت های کمکی به نهادهای مالی واسط، دارویی، سرمایه گذاری‌ها، خرده فروشی، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، لاستیک و پلاستیک، فنی و مهندسی، محصولات کاغذی، ماشین‌آلات و تجهیزات و چاپ با بالاترین درصد بازدهی همراه بودند.

 

ساعت کار بانک‌های خصوصی از ۱۵ آذرماه اعلام شد

کانون بانک ها موسسات اعتباری خصوصی طی نامه‌ای به اعضا این کانون در خصوص ساعت کار بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی از تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۹ اعلام کرد: در پی رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا توسط مردم، ستاد مزبور اعلام نموده است هشدار وضعیت قرمز ۱۶۰ شهر به ۶۴ شهر تنزل یافته و به وضعیت نارنجی تغییر یافته است. از این رو کارکنان محترم بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی در مجموعه تمامی ادارات و یا شعب حداکثر به تعداد ۵۰ درصد از آنان در شهرهایی با وضعیت قرمز، دو سوم آنان، در شهرهایی با وضعیت نارنجی (از جمله کلان شهرهای تهران، البرز، قم و... و.) سایرین در شهرهایی با وضعیت زرد به میزان ۱۰۰ درصد حضور خواهند یافت.

بدین ترتیب در شهرهای با هشدار قرمز به میزان ۵۰ درصد و با هشدار نارنجی به تعداد یک سوم آنان می توانند به صورت نوبتی از دورکاری استفاده نمایند.

خاطر نشان می‌نماید استفاده از رویه دورکاری هرگز نبایستی موجب تعطیلی یا عدم ارائه خدمات بر هیچ یک از رسته های تخصصی و با امور بانکی گردد. ضمنا ساعات پذیرش مراجعین در ایام هفته کماکان ۸ بامداد الی ۱۴ و روزهای پنجشنبه تا ۱۲:۳۰ خواهد بود. مجددا خواهشمند است دستور فرمایند رعایت پروتکل های بهداشتی در کلیه واحد مستمرا توسط مدیران آنها مورد کنترل و نظارت قرار گیرد.

 

جزئیات بیمه کرونا برای اصناف متضرر از تعطیلی

غلامرضا سلیمانی، رییس کل بیمه مرکزی گفت: صاحبان مشاغل و اصناف می‌توانند کسب و کارهای خود را در مقابل تعطیلی‌های کرونایی، بیمه کنند. کسبه و اصنافی که از بابت توقف کسب و کار به دلیل محدودیت‌های کرونایی دچار ضرر و زیان می‌شوند در صورتی که بیمه باشند بسته به میزان پوشش بیمه‌ای آن‌ها تا مدت ۶۰ روز حداقل روزانه ۵۰۰ هزار تومان و حداکثر روزانه ۱۲ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

وی گفت: برای پرداخت روزانه پانصد هزار تومان تا ۶۰ روز که در مجموع ۳۰ میلیون تومان می‌شود حق بیمه پرداختی حدود ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

سلیمانی افزود: کسب و کارها باید قبل از اعمال محدودیت‌ها اقدام به بیمه کردن مشاغل کنند و هم اکنون نیز می‌توانند با ثبت‌نام در دریافت این بیمه‌ها اگر در زمستان نیز شاهد شیوع مجدد کرونا و تعطیلی و کسب و کار بودیم از این بیمه استفاده کنند.

رئیس کل بیمه گفت: از زمان انتشار بیماری کرونا در کشور صنعت بیمه فعال و طی بخشنامه‌ای به شرکت‌های بیمه‌ای اعلام شد که برای همه کسانی که بیمه تکمیلی درمان هستند همه هزینه‌های این بیماری از دارو تا بستری و دیگر هزینه‌ها را طبق قرارداد پرداخت کنند.

وی افزود: علاوه بر این محصول بیمه ویژه مخصوص بیماری کرونا در یکی از شرکت‌های بیمه‌ای تصویب و عملیاتی شده است.

او گفت: از ابتدای سال در بخش بیمارستانی حدود ۴ هزار میلیارد تومان بابت هزینه‌های درمانی از طرف شرکت‌های بیمه‌ای بابت بیمه تکمیلی پرداخت شده که بخشی از آن مربوط به بیماری کرونا است.

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار خانوارهای دارای دومعلول منطقه ویژه اقتصادی وضعیت حضور کارکنان ۶۵۰۰ واحد مسکونی موسسات اعتباری برای خانوارهای منطبق با وضعیت تا خرداد ۱۴۰۰ میلیون تومان کمیته امداد خدمات ضروری ارائه خدمات ادارات شهر بنیاد مسکن کسب و کار اعلام شد خواهد شد بانک ها بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قیمت‌های عجیب واحد‌های مسکونی در افغانستان
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • حریق یک واحد تجاری و یک واحد مسکونی در ۲ شهرستان گیلان
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت