Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی عصر پنجشنبه در آیین اهدای یک هزار تبلت به دانش آموزان مناطق کم برخوردار خوزستان در سرسرای استانداری اظهار داشت : تلاش معلمان، دبیران، مسئولان این حوزه برای تحصیل دانش آموزان در چنین شرایطی قابل توصیف نیست؛ آن ها آرامش و سلامت خود را به خطر انداختند و خطر بیماری را به جان خریدند تا وقفه ای در تحصیل دانش آموزان ایجاد نشود و این شایسته تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کار ارزشمند و مهم شاید به چشم دیده نشود اما فعالیت های ارزشمند دبیران و معلمان هیچگاه از یاد نخواهد رفت؛ این تلاشگران رشد، آموزش،تعلیم و تعلم دانش آموزان را به سلامتی خود ترجیح دادند و ما مسوول نیز باید قدردان این زحمات بوده و آن ها را در اجرای این رسالت مورد حمایت قراردهیم.

استاندار خوزستان ادامه داد: بی توجهی و کم توجهی ما باعث جلوگیری از رشد تحصیلی دانش آموزان خواهد شد؛ اهدای تبلت به دانش آموزان باید مانند مدرسه سازی مورد توجه خیران استان قرار گرفته و در این کار خیر بایکدیگر رقابت کنیم.

وی تصریح کرد: در این شرایط هر تبلت ارزش یک مدرسه را دارد و هر کسی باید تلاش کند، سهم بیشتری از این خدمت خالصانه به خود اختصاص دهد چرا که علم آموزی، تعلیم و تربیت و آموزش در دین مبین اسلام توصیه و تبلیغ شده است. 

شریعتی بیان کرد: همه این اقدامات برای ما نشانه ای است تا به اهمیت آموزش دوچندان توجه کنیم چرا که دانش آموزان به عنوان فرزندان ما فرصت هایی برای گشایش درهای بسته ،یادگیری ، پژوهش ، واکاوی و باز کردن قفل نادانی های بشر هستند.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات استان خوزستان در بخش دانش آموزان بازمانده از تحصیل بخصوص در دختران این است که در برخی روستاها مدرسه نداریم و شرایط مدارس نیز بایکدیگر متفاوت است ضمن اینکه مسائل فرهنگی در برخی از مناطق امکان رفتن به مدرسه از مقاطع ابتدایی به بالاتر را نمی دهد که آموزش مجازی راه را برای ما گشود تا این سرمایه ها رها نشوند.

استاندار خوزستان گفت: باید پس از بحران کرونا در خوزستان همواره آموزش مجازی را در دستور کار قرار دهیم تا فرصت ادامه تحصیل و شکوفایی استعداد برای تک تک دختران بازمانده از تحصیل فراهم کنیم.

وی افزود: اگر از هر ۱۰۰ نفر یک نفر منشا اثر باشد،می تواند پله های ترقی را طی کند و ما کارمان موفقیت آمیز بوده است.

شریعتی بیان کرد: انتظار می رود آموزش و پرورش پس از بحران کرونا آموزش مجازی را درمقاطع بالاتر از ابتدایی ،تداوم بخشد.

وی یادآور شد: هفته آینده تفاهم نامه ای با کمیته امداد امام خمینی(ره) برای تامین و توزیع ۲۵ هزار تبلت امضا خواهد شد که بر اساس آن استانداری خوزستان ۱۵ هزار تبلت و کمیته امداد نیز ۱۰ هزار تبلت تهیه خواهد کرد.

استاندار خوزستان گفت: منطقه آزاد اروند نیز قرار است برای دانش آموزان کم برخوردار آبادان و خرمشهر تبلت تهیه کند.

در حال حاضر یک میلیون و ۱۵۰ هزار دانش آموز در استان خوزستان تحصیل می کنند که  ۱۵۳ هزار نفر آنها به آموزش مجازی دسترسی ندارند.

برچسب‌ها مدارس استانداری خوزستان خوزستان اهواز آموزش مجازی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس استانداری خوزستان خوزستان اهواز آموزش مجازی مدارس استانداری خوزستان خوزستان اهواز آموزش مجازی اخبار کنکور استاندار خوزستان دانش آموزان آموزش مجازی هزار تبلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند

پژمان بختیاری نیا  گفت: توجه به نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و افزایش کیفیت زندگی افراد به ویژه توجه به جایگاه پراهمیت سلامت دهان دندان در دانش آموزان، نوعی سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است و برای کنترل پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در جوامع، اقدامات و برنامه‌های پیشگیرانه در سنین پایین‌تر ضروری محسوب می‌شود.

او می‌گوید: با پیگیری مداوم و همکاری‌های مستمر دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت منجر به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شد که مهمترین موضوع مطرح شده در این تفاهم نامه، اجرای طرح کشوری وارنیش فلوراید تراپی به صورت رایگان در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی است.

بختیاری نیا ادامه داد: طرح وارنیش فلوراید تراپی یک برنامه کشوری است که هرسال در طول سال تحصیلی (مهرماه تا خرداد ماه) در سطح مدارس ابتدایی کل کشور به طور همزمان اجرا شده و طی این طرح دانش‌آموزان ابتدایی دو نوبت وارنیش فلوراید دریافت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: این طرح به عنوان خدمات سطح یک توسط بهورزان در سطح روستا‌ها و توسط مراقبین سلامت در سطح شهر‌ها انجام می‌شود و هدف نهایی این طرح ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانش آموزان از طریق جلوگیری از پوسیدگی دندانها است.

به گفته او این طرح از سال ۱۳۹۰ در حال اجراست و دانش آموزان شهری از ابتدای مهرماه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ مورد فلوراید تراپی قرار می‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان