Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی  در حاشیه بهره‌برداری از ۱۵ پروژه صنعت برق سیستان ‌وبلوچستان اظهارداشت: امروز شاهد افتتاح پروژه های مهمی در صنعت برق کشور به ویژه در این استان بودیم که با صرف اعتباری حدود یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

او  افزود: مهمترین آنها پروژه خط ۴۰۰ کیلوولت بم- زاهدان است، نمونه این خط قبلا از خراسان جنوبی به سیستان‌وبلوچستان متصل بوده و امروز از مسیر کرمان نیز وصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: درآینده این خط ۴۰۰ کیلوولت از زاهدان تا چابهار ادامه خواهد داشت و به استان هرمزگان متصل و باعث ثبات صنعت برق در استان خواهد شد.

او خاطرنشان‌کرد: مصرف برق سیستان‌وبلوچستان در پیک بار یکهزارو ۶۰۰مگابایت است که یکهزار و ۵۰ مگابایت آن در استان تولید و ۱۵۰ مگابایت نیز به افغانستان و پاکستان صادر می‌شود.

موهبتی افزود: با اتصال به خط ۴۰۰ کیلو ولت بسیاری از مشکلات سیستان‌وبلوچستان مرتفع و پایداری و قابلیت اطمینان شبکه برق در استان ایجاد می‌شود.

او بیان کرد: نیروگاه‌های کوچک مقیاس سراوان و ایرانشهر که امروز به بهره‌برداری رسید و نیروگاه‌های بخش خصوصی و همچنین ۲ نیروگاه بزرگ ۵۰۰ مگابایتی در زاهدان که هم به کمک بخش خصوصی و هم با کمک دولت باید انجام شود از اقدامات دیگربرای توسعه صنعت برق سیستان‌وبلوچستان است.

استاندارسیستان‌وبلوچستان در خصوص نیروگاه‌های بادی منطقه میل نادر سیستان خاطرنشان کرد: مجوزهایی برای ایجاد نیروگاه بادی در میل نادر صادر شده ولی به دلیل نبود زیرساخت‌های مورد نیاز در گذشته امکان فعالیت بخش خصوصی فراهم نبوده است.
وی ادامه داد: در این مزرعه‌ یکهزار مگاواتی که طراحی شده، با انتقال خط ۴۰۰ کیلو ولت و راه اندازی اولین فاز از نیروگاه ۵۰ مگاواتی مپنا، زیرساخت‌های مناسب برای فعالیت بخش خصوصی در منطقه میل نادر ایجاد می‌شود.

موهبتی با بیان اینکه سیستان‌وبلوچستان استعداد ایجاد نیروگاه‌های بادی و استفاده از برق خورشیدی را دارد بیان کرد: این استان تونل‌های بادی خوبی دارد که بخشی از آن در حوزه میل نادر و منطقه سیستان و بخشی از آن در جنوب منطقه درحوزه دلگان و لاشار است.

وی تصریح کرد: هم‌اینک یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی برق خورشیدی در منطقه به بهره‌برداری رسیده و بخش خصوصی در این حوزه ورود پیدا کرده است.

استاندارسیستان‌وبلوچستان خاطرنشان کرد: هم‌اینک ۲ کشور افغانستان و پاکستان نیازمند برق تولید شده از ایران هستند که قطعاً بخش خصوصی می‌تواند تولید مطلوب داشته باشد و با استفاده از زیرساخت‌های موجود و ۱۰ نقطه ای که اکنون برق به این کشورها صادر می‌شود به افغانستان و پاکستان برق صادر کنند.‌

 ۱۵ پروژه صنعت برق سیستان و بلوچستان روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانس رییس جمهوری و وزیر نیرو و با حضور معاون وزیر نیرو و استاندار این استان به صورت متمرکز از زاهدان افتتاح شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان شرکت توزیع برق رییس جمهور سیستان وبلوچستان بهره برداری برق سیستان بخش خصوصی صنعت برق میل نادر خط ۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان