Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کرونا در سرتاسر ترکیه نظام سلامت این کشور را با بحرانی جدی روبرو ساخته است.

به رغم افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت بخش مراقبت از بیماران کرونایی و همچنین بخش مراقبتهای ویژه نسبت به فصل بهار، بیمارستانها همچنان با حداکثر ظرفیت به بیماران کرونایی خدمات رسانی می کنند.

به گفته یکی از پزشکان ترکیه حتی اتاقهای عمل جراحی نیز به بخش مراقبتهای ویژه تبدیل شده است و این وضعیت «بسیار وحشتناک است زیرا بیمارستانها فراتر از ظرفیت خود با مراجعه بیماران روبرو هستند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت ترکیه هفته گذشته و برای نخستین بار از ماه ژوئیه تاکنون نرخ واقعی ابتلای روزانه به ویروس کرونا را اعلام کرد.

با آنکه شخصیتهای مخالف دولت و انجمن پزشکی ترکیه به همراه اتحادیه ملی پزشکان این کشور همچنان نرخ واقعی ابتلا را بالاتر از ارقام اعلام شده از سوی مقامات آنکارا می دانند، این ارقام رسمی موج دوم شیوع کرونا در ترکیه را در زمره وخیم ترین وضعیتهای شیوع کرونا در جهان قرار می دهد؛ موجی که به مراتب بدتر از موج نخست آن در فصل بهار است.

دولت ترکیه روز پنج شنبه در تازه ترین اعلام رسمی خود، شمار مبتلایان جدید را ۳۱،۹۲۳ نفر و شمار قربانیان این بیماری را ۱۹۳ نفر اعلام کرد.

تعداد کل قربانیان این بیماری ویروسی در کشور ترکیه به ۱۴،۱۲۹ نفر رسیده است. تنها سه کشور ایالات متحده، برزیل و هندوستان- با جمعیتی به مراتب بیشتر از ترکیه ۸۰ میلیونی- نرخ ابتلای روزانه بالاتری دارند.

در همین راستا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به صراحت گفت که «چاره ای به جز به حداقل رساندن تردد افراد برای کاهش تأثیر منفی این بیماری همه گیر وجود ندارد».

به همین دلیل، وی روز دوشنبه از اتخاذ تدابیر جدیدی برای متوقف ساختن گستره شیوع این بیماری همچون منع تردد شبانه در ایام هفته، ماندن اجباری در خانه در روزهای پایانی هفته، محدودسازی مراسم عروسی و عزا به ۳۰ نفر و ممنوعیت بر استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی برای افراد بالای ۶۵ سال و کمتر از ۲۰ سال.

اردوغان در توجیه این مقررات کرونایی جدید گفت که هدف از وضع این قوانین «جلوگیری از تبدیل شدن یک بحران سلامتی به یک بحران تمام عیار اقتصادی و اجتماعی است».

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا در ترکیه شمار مبتلایان به کرونا بیماران کرونایی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است

نابودی زیرساخت‌های نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی طی ۲۰۱ روزی که از جنگ می‌گذرد و در عین حال، آواره شدن بیش از ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، در کنار نبود کمترین امکانات بهداشتی سبب شده است بیماری‌های مختلف عفونی در میان مردم شیوع پیدا کند. 

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد اکنون هپاتیت و مننژیت در میان فلسطینیان شیوع پیدا کرده است. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: بیماری‌های عفونی شدید به سرعت در حال گسترش در غزه است، زیرا شرایط غیربهداشتی از جمله آنها سرریز فاضلاب‌های انسانی به داخل خیابان‌ها و کوچه ها، و نیز نبود آب آشامیدنی کافی اصلی‌ترین دلایلی است که منجر به گسترش عفونت می‌شود.

این وزارتخانه به ویژه بر افزایش هشدار دهنده موارد هپاتیت و مننژیت تاکید کرده و خواستار حمایت فوری از همه نهاد‌های ملی، بین المللی، و بشردوستانه مرتبط با این موضوع شده است. 

پزشکان و امدادگران با توجه به فروپاشی سیستم بهداشت و درمان در غزه و نیز وضعیت وخیم انسانی به دلیل محاصره این باریکه از سوی رژیم صهیونیستی، نسبت به همه گیری‌های بیماری‌های عفونی هشدار می‌دهند. 

برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از یک میلیون نفر از ساکنان غزه به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • (تصاویر) اعتراض مردم ترکیه به سفر رئیس جمهور آلمان به آنکارا
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد