Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال‌کنندگان این حوزه می‌تواند جذابیت‌های خاص خود را داشته باشد. با پیدایش شبکه‌های اجتماعی مختلف و دسترسی آسان به آن برای کاربران از طریق تلفن‌های همراه حالا این امکان فراهم شده است تا آن‌ها بتوانند از فعالیت‌های بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها چهره‌های هنرمند عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

بیشتر بخوانید

ژست عجیب آقای کارگردان و دخترش برای عکس/ چهره جدید و عجیب سیاوش خیرابی بعد از چند ماه/ با دیدن این ویدئو حتما شما هم ماسک می‎زنید

در ادامه می‌توانید بخشی از فعالیت‌های هنرمندان سینما، تلویزیون و موسیقی در فضای مجازی را مشاهده کنید.

نوید محمد زاده، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان سکانسی تماشایی از فیلم دیدنی «متری شیش و نیم» را در فضای مجازی منتشر کرد. نوید زاده دیالوگی کوتاه از خود را در این فیلم برای عنوان این پست استفاده کرد و نوشت:

«می‌دونی از چی می‌سوزم.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فلور نظری یکی از بازیگراتن سینما و تلویزیون کشورمان با انتشار مطلبی در فضای مجازی برای همه بیماران و از جمله بیماران مبتلا به کرونا طلب عافیت کرد. فلور نظری در این پست با اشاره به حدیت فولادوند که با کرونا دسته و پنجه نرم می‌کند نوشت:

«برای تمام بیماران طلب سلامتی می‌کنم، برای تمام بیماران مبتلا به کرونا برای حدیث فولادوند عزیزم، برای عبدالله اسکندری نازنین هر چه زودتر شفای کامل ان شاء الله.»

رضا صادقی یکی از خوانندگان موسیقی پاپ کشورمان مطلبی در مورد اصالت را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت. صادقی در این مطلب با انتشار شعر «هنوز همون دهاتیم با همه شهری شدنم» محمد علی بهمنی نوشـت:

«خودت باش! دنیا بندۀ اصالت است.»

بهنوش بختیاری یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان تصویری از حضورش در پشت صحنه فیلمی جدید را منتشر کرد و نوشت:

«اینم از فیلم جدید کنار نوجوانها، نسل آینده باهوش ما.»

نوید محمدزاده تصویری از دیگو مارادونا را در صفحه خود در فضای مجازی منتشر کرد.

محمدرضا گلزار، بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان مطلبی را در صفحه خود در فضای مجازی منتشر کرد. او در این مطلب نوشت:

«آدم‌ها می‌آیند... گاهی در زندگیت می‌مانند و گاهی در خاطرت...
آنهایی که در زندگیت می‌مانند همسفر می‌شوند...
آنهایی که در خاطرت می‌مانند، تجربه‌ای برای سفر می‌شوند...
گاهی تلخ، گاهی شیرین...
گاهی با یادشان لبخند می‌زنی...
گاهی یادشان لبخند از لبانت بر می‌دارد....
اما تو لبخند بزن حتی به تلخ‌ترین خاطره هایت...
آدم‌ها می‌آیند این آمدن باید رخ دهد تا تو بدانی " آمدن" را همه بلدند...
این "ماندن" است که "هنر" می‌خواهد.»

میلاد کی مرام، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان در مورد فیلمبرداری سریال «سیاوش» مطلبی را در صفحه خود در فضای مجازی منتشر کرد. او نوشت:

«فیلمبرداری سریال «سیاوش» به کارگردانی سروش محمدزاده، تهیه‌کنندگی مهدی یاری و مجری طرح صادق یاری به پایان رسید.
«سیاوش» یک ملودرام معمایی است که در آن میلاد کی‌مرام، رضا کیانیان، ترلان پروانه، خسرو شهراز، گیتی قاسمی، علیرضا جعفری، مهدی حسینی‌نیا، سوگل خلیق، محمدرضا صولتی، مرجان اتفاقیان، محمد، ولی زادگان، مهدخت مولایی، علی عامل‌هاشمی، رویا جاویدنیا، ناهید مسلمی، الهام جدی، مرجان قمری حضور دارند و مجید صالحی در نقش و گریمی متفاوت هنرنمایی کرده است.
«سیاوش» یکی از پرستاره‌ترین سریال‌های نمایش خانگی است. با گذشت چند ماه از صدور پروانه ساخت و با پایان یافتن فیلمبرداری، پروانه نمایش «سیاوش» صادر شده و زمان دقیق پخش این سریال و پلتفرم‌های پخش‌کننده آن به زودی اعلام خواهد شد.»

مجید واشقانی، یکی از هنرمندان کشورمان با انتشار تصویری از خود در صفحه مجازی است نوشت:

«شب جمعه خوووووب داشته باشید

شاداب باشید .. حال خوب و سلامت.»

رضا شفیعی جم، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان در مطلبی که در فضای مجازی منتشر کرد از طرفدارانش خواست تا به آسمان نگاه کرده و به زیبایی‌های آن دقت کنند. او نوشت:

«ای آسمان ممنون از زیباییت وشکر خدا. پیشنهاد میکنم دوستان در طول روز چندباری به آسمون خیره نگاه کنید حال آدمو خوب میکنه البته میدونم بخاطر آلودگی زیبایش پوشیده شده، ولی باز نگاش کنید بی جواب نمیمونید.»

پندار اکبری، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان در مورد روز تولدش مطلبی را در فضای مجازی منتشر کرد. اکبری نوشت:

«چهاردهم آذرماه
برای تولدم
برای اون کیک تولد
برای خونه قدیمی
برای اون طاقچه و ضبط صوت یک کاسِته
برای پدربزرگ
برای مادربزرگ
برای حس و حال و نگاتیو اون دوربین عکاسی.
برای خانواده ام پدر، مادر، برادرم
موفقیتهام، شکستهام، امیدواری‌ها و ناامیدی هام، صبور بودن و عجول بودنم.
برای تمام رفاقت‌ها و نا رفیقی ها.
برای لحظه لحظه‌هایی که برام خاطره شد؛ با شما بزرگ شدم، عزت گرفتم و لذت بردم
افتخار من داشتن شماست
پ ن: عکس از تولد سه سالگی در خانه پدر بزرگ و مادر بزرگ (پدری)، جای مادر بزرگ (مادری) هم خالی بود تو این عکس
هرچند که هرسه به رحمت خدا رفتن، اما جاشون تو قلب من همیشه ماندگار.»

کامران تفتی، بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان با انتشار مطلبی در صفحه خود در فضای مجازی نوشت:

«حاضرى میزنم در قلبم براى عشق
پاسخ میشنوم
هر آنچه هست
تویى.»

کاوه سماک باشی، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان مطلبی راجع به کاهش وزن خود در فضای مجازی منتشر کرد. او در این مطلب نوشت:

«امروز و دیروزِ من.
چهل کیلو کاهش وزن؛ با ورزش و تمرینات استقامتیِ واقعا سخت و اینکه یاد جمله‌ی معروف محمد علی کلی میافتم:"از تک تک دقایق تمرینم متنفر بودم، ولی به خودم گفتم تسلیم نشو؛ الان رنج بکش و بقیه‌ی عمرتو مثل یک قهرمان زندگی کن"
من شاید؛ از تک تک دقایق تمرینم متنفر نباشم، ولی واقعا برای کم کردن وزن؛ خیلی خیلی تمرینات سنگینی رو پشت سر گذاشتم و همچنان میگذارم؛ روزی نزدیک به دو ساعت میدوم و وزنه میزنم، ولی اینهمه سختی در طول سه سال گذشته حقیقتا به من چهارمورد را یاد داد:
اول) قطعا توکل به خدا در هر موردی.
دوم) اراده و اینکه روی پای خودت بایستی.
سوم) پشتکار.
چهارم) باز هم توکل به خدا.»

تینا پاکروان، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان مطلبی را در صفحه اختصاصی اش در فضای مجازی منتشر کرد. او در این مطلب نوشت:

«همیشه تنهایی و سکوت میشه راه یه فکر. فکری که جون می‌گیره از التهاب یه نگاه. فکری که پا می‌گیره از گرمی یه حرف ناب، فکری که اوج می‌گیره وقتی که عشق میون باشه. مث کفترای جلدی می‌مونه، چرخ می‌زنه تو آسمون، دلُ نشونه می‌گیره، فرود میاد رو قلبمون.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسته مجازی هنرمندان بازیگران سینما و تلویزیون خود در فضای مجازی منتشر صفحه خود در فضای مجازی کشورمان مطلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ

دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی با حضور مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از روز گذشته در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد و تا امروز، ۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد شایگان فرد، دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.تعداد ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

*مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد

همچنین در ادامه این کنفرانس آرش حیدری عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان سخنران ویژه درباره شکاف دیجیتال(گفتاری درباره نسبت فضای مجازی و فضای اجتماعی) نکاتی را مطرح کرد.
حیدری گفت: «مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد» این گزارۀ کلیدی محوریتی اساسی در فهم علوم اجتماعی دارد. فقدان مواجهه با این گزاره موجب می‌شود که برای حل مسائل اجتماعی مسیرهایی غیر اجتماعی پیموده شود و این مسیر ضرورتاً با شکست مواجه خواهد شد.

وی افزود:  فهم امر اجتماعی همواره نسبتی با مفهوم فضا دارد. فضای اجتماعی در حدفاصل کنش‌ها، تعامل‌ها و روابط میان افراد شکل می‌بندد و چیزی را خلق می‌کند که «حوزه عمومی» نامیده می‌شود. حوزه عمومی عرصه تعاملات نمادین و معنادار انسان‌ها است و مجموعه وسیعی از الگوهای تعاملی را در بر می‌گیرد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه تشریح کرد: این شبکه تودرتو که حاصل کنش و واکنش میان انسان‌هاست ساختاری نظام‌مند به خود می‌گیرد و به سیستمی سیال بدل می‌شود. این سیستمِ سیال واجد کلیتی می‌شود که چیزی بیش از تک تک اجزای آن است. این تبیین بدان معناست که «جامعه جمع جبری تک تک افراد نیست» بلکه نظامی است که در نتیجۀ تعاملات جزئی واجد یک کلیت می‌شود و امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را در بر می‌گیرد. از این حیث جامعه یک کلیت است، یک فضای خلق شده است که بخش‌ها، اجزا و خرده‌نظام‌هایی دارد.
حیدری عنوان کرد:  با این مقدمه، فضای مجازی را باید زیرمجموعه فضای اجتماعی دانست. خطای رایج در فهم رابطه میان فضای اجتماعی و فضای مجازی آنجاست که گاه این دو را اینهمان فرض می‌کنند و فهم امر اجتماعی و فضای اجتماعی را به فهم فضای مجازی تقلیل می‌دهند. درست در این نقطه است که مفهوم شکاف دیجیتال موضوعیت می‌یابد.

وی همچنین عنوان کرد: جنس و نوع و کیفیت دسترسیِ کاربران به فضای مجازی تابع شرایط اجتماعی آنهاست. نابرابری‌ها، تضادها و تعاملات اجتماعی در فضای مجازی بازتولید می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر شکاف‌هایی که در قلمرو اجتماعی در سطوح مختلف (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی) تولید می‌شوند در قلمرو مجازی تکرار و تثبیت می‌شوند. درست در همین نقطه است که درباره فهمِ نسبت فضای اجتماعی و فضای مجازی نیاز به بازاندیشی اساسی وجود دارد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: فروکاست فهم فرایندهای اجتماعی، مسائل اجتماعی، و فضای اجتماعی به فضای مجازی به معنای نادیده گرفتن منطق درونیِ امر اجتماعی است. فضای مجازی مبتنی بر بازنمایی است، اینکه چه کسی در چه جایگاهی توان بازنمایی بیشتری دارد بیش از آنکه به فضای مجازی مرتبط باشد به فرصت‌ها و امکاناتی وابسته است که در فضای اجتماعی کسب شده است. بنابراین بازنمایی فضای مجازی همواره واجد شکافی بنیادینی است با آنچه در فضای اجتماعی در حال رخ دادن است. بنابراین این مبحث برای مفهوم‌پردازیِ نسبت میان این دو فضا و توضیح چگونگی بازتولید روابط نابرابر اجتماعی در فضای مجازی است.

روز اول این مراسم با حضور اساتید و مهمانانی از مرکز تحقیقات مخابرات، وزارت علوم،تحقیقات وفناوری، ایرانداک، جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و علامه طباطبایی و….حضور داشتند و در این کنفرانس جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به سریلانکا و پاکستان
  • محمد صادقی بازیگر جنجالی تلویزیون از ایران رفت
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • فرار بازیگر درجه چندم از کشور + جزئیات | بازیگر جنجالی کجا به سر می برد؟
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • بازیگر جنجالی تلویزیون ایران بطور قانونی مهاجرت کرد
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر