Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار رشت تعیین تکلیف پروژه جمع‌آوری آب‌های سطحی در رشت را مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری دانست و گفت: سازمان‌های تحت مدیریت باید روی درآمدزایی تمرکز بیشتری داشته باشند

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید محمد احمدی در نشست شورای اداری شهر رشت با بیان اینکه مبارزه با فساد اداری، شفاف سازی فرآیندها و انتخاب مدیران پاک دست، رویکرد اصلی شهرداری رشت است، اظهار کرد: مطالبه‌گری شهروندان جهت خدمات رسانی با کیفیت در فضای شهری به حق و شهرداری ملزم به اجرا آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بوروکراسی اداری روند اجرایی بسیاری از پروژه‌های عمرانی را مختل می‌کند، تصریح کرد: مدیریت یکپارچه به پیشبرد اهداف شهرداری کمک شایان توجه‌ای می‌کند.

شهردار رشت با اشاره به اینکه مشکل دفن گاه منطقه سراوان در حال پیگیری است و شهرداری عملیات حفاظتی همچون شن‌ریزی روی زباله‌ها را برای جلوگیری از ایجاد مشکلات جدید برای شهروندان اجرایی می‌شود، افزود: انتظار داریم مشکلات شهری رشت توسط نمایندگان این شهر در سطح ملی پیگیری شود.

احمدی با بیان اینکه شهرداری نباید تبدیل به محلی برای رفع تکلیف دیگر دستگاه‌های اجرایی شود، گفت: تعاملات بین شهرداری و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان سبب بهبود اوضاع مدیریت شهری در رشت خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری برای اجرای امور عمرانی و پرداخت هزینه‌ها تا پایان سال جاری به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، تصریح کرد: زمان برای جبران بسیاری از عقب ماندگی‌های رشت بسیار کم است.

وی هوشمند سازی و ایجاد سیستم یکپارچه املاک، استفاده از فضای نرم افزاری و سیستم کنترل پرور را از الزامات مهم شهرداری رشت دانست و گفت: شهرداری نیازمند تجهیز و تقویت امکانات برای مقابله با هر بحران احتمالی است

شهرداری رشت تعیین تکلیف پروژه جمع‌آوری آب‌های سطحی در رشت را مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری دانست و افزود: سازمان‌های تحت مدیریت باید روی درآمدزایی تمرکز بیشتری داشته باشند.

کد خبر 459436

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداري رشت شهردار رشت سیدمحمد احمدی آب های سطحی دفع آب های سطحی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

سید محمدمهدی احمدی در حاشیه آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شد ۳ سید در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود.

وی افزود: یک سید در اختیار یکی از بانک‌های تجارت یا ملت خواهد بود و رییس هیات مدیره از طرف یکی از این دو بانک تعیین شود که حاکمیت شرکتی برای نظارت بر فعالیت سیدی که مدیرعامل را تعیین می‌کند به وجود بیاید.

به گفته احمدی، این کنسرسیوم با پذیرش این مدل و تفاهم کلی و ابلاغ آن به شبکه سرمایه گذاری، این مقدمات را فراهم کرده است.

مدیرعامل بانک شهر در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه پرسپولیس و استقلال از این پس برای دریافت تسهیلات در اولویت بانک شهر قرار دارند، گفت: ما باید بودجه‌ریزی کنیم و با یک مدل درآمد ـ مصارف عمل کنیم. نمی‌خواهیم در قالب تسهیلات کار‌ها را پیش ببریم بلکه بانک‌ها در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند کمک‌های خود را به باشگاه انجام دهند. باشگاه باید به سمت درآمدزایی برود. این شامل درآمد‌های پایدار و بودجه‌هایی در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی خواهد بود.

احمدی درباره برنامه بانک شهر برای پوشش بدهی حدود ۸۰۰ میلیارد تومانی هریک از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بیان کرد: هنوز صورت‌های مالی دیده نشده و مدلی که کنسرسیوم می‌خواهد تشکیل شود و مدل درآمدی باشگاه را بتواند فراهم کند تعیین نشده است. انشاءالله در دستور جلسه هفته آینده کنسرسیوم بانکی با شفاف شدن این مسائل موضوع بررسی و اعلام می‌شود.

مدیرعامل بانک شهر درباره نحوه مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از این به بعد گفت: طبق مصوبه شورای پول واعتبار بانک‌ها مکلفند در قالب مدیریت ـ پیمان یا سایر روش‌ها مدیریت باشگاه را واگذار کنند. البته این تناقضی با سیاست گذاری و عضو هیات مدیره بانک‌ها در باشگاه پرسپولیس ندارد. از طرف بانک‌ها باید نظام تامین مالی تعیین شود و اولویت این است که مدیریت باشگاه را به شهرداری تهران واگذار کنیم.

وی ادامه داد: شهرداری تهران متولی امور فرهنگی پایتخت است و ظرفیت‌های قابل اتکایی دارد، سازمان ورزش را دارد و دیگر ظرفیت‌ها را دارد می‌تواند آن‌ها را به خدمت باشگاه بیاورد. در اولویت کنسرسیوم طبق توافقی که انجام شده مدیریت باشگاه پرسپولیس از طریق مدیریت پیمان در سال اول به شهرداری تهران واگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • عملیات احداث کانال دفع آب‌های سطحی در محله شرف‌آباد یاسوج اجرایی شد
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند