Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین آیت‌الله عبدالکریم عابدینی با حضور در جمع مجموعه جهادی مسجد موسی ابن جعفر (ع) شهرک مهرگان و بازدید از فعالیت‌های این جوانان، ضمن تشکر و تقدیر از این فعالیت‌ها، اظهار کرد: فعالیت‌های ارزشمندی هم اکنون در مساجد درحال انجام است که به واسطه نگاه جدید مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی و امور مساجد و همکاری با بسیج و جبهه فرهنگی انقلاب و جوانان بسیجی و طلبه‌های فعال صورت می‌گیرد که موجب خرسندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه قزوین با بیان اینکه مساجد می‌تواند اقدامات بزرگی را انجام دهد، افزود: حل تمام گرفتاری‌های مردم در مساجد قابل برنامه ریزی است، باید ظرفیت مساجد را پیدا کرده و آن‌را فعال کنیم و این بسیار عالی و ارزشمند است.

وی اذعان کرد: مساجد علاوه بر فریضه برگزاری و خواندن نماز جماعت باید در امورات دیگر نظیر تبلیغات فرهنگی و اجتماعی، دلگرمی دادن و پشتیبانی کردن از مردم در زمان مشکلات فعال باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به آیات قرآن افزود: خداوند می‌فرماید اگر کار برای خدا انجام شود راهش را هموار خواهیم ساخت و با برکت همراه می‌شود، لذا در فعالیت مساجد نیز این امر به وضوح دیده می‌شود که قطعاً با توفقیات فراوان همراه خواهد شد.

آیت‌الله عابدینی با اشاره به مأموریت حضرت موسی (ع) در زمان پیامبریش بیان کرد: حضرت موسی (ع) به خداوند می‌فرماید، می‌خواهم نام پروردگار جهانیان زنده بماند و علامت دین و برکات تو را در زندگی‌هایمان ببینم، لذا خانه‌ای که برپایه عبادت و بندگی و تقوا باشد این نگاه موجب برکات در زندگی می‌شود، لذا زمانی که مأموریتی را برعهده می‌گیریم بهتر است مانند حضرت موسی (ع) چشم اندازی را در نظر بگیریم که خدایی باشد.

امام جمعه قزوین ادامه داد: اگرچه کار طلاب، تبلیغات دینی و برپایی نماز جماعت است، اما می‌توانیم محوریت مسجد را نشان دهیم؛ لذا امورات قرآنی، تلاوت و حفظ قرآن و آموزش دین نیز باید در مساجد انجام شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به کتاب ولایت فقیه امام خمینی (ره) گفت: در این کتاب عنوان شده که پیامبران سه وظیفه آموزش، اجرا و گسترش دین را برعهده دارند که بعد از آن به ولی فقیه می‌رسد ولو اینکه پیغمبر و معصوم نباشد.

وی با اشاره به اینکه اولویت‌ها باید برجسته شود، اذعان کرد: در مساجد بهتر است که کمک کردن و قرض الحسنه با احسان و بخشش همراه باشد؛ لذا بهتر است به فقرایی که در راه خدا در گرفتاری، مشقت، تحریم و مضیقه قرار گرفته‌اند راهی نشان داد تا بتوانند مشکلشان را برطرف کنند و اگر نتوانستند آن وقت به داد آن‌ها برسیم، چراکه گاهی ممکن است با توجه به محدودیت‌هایی که دارند مشکلاتشان را عنوان نکنند.

امام جمعه قزوین اذعان کرد: خوشبختانه با حضور مسئول جدید امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی و خیل عظیمی از طلاب پای کار، یک نگاه انقلابی و رهبر پسند را در مساجد شاهد هستیم که چراغ مساجد را روز به روز روشن‌تر از گذشته روشن نگه داشته‌اند.

آیت الله عابدینی در پایان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مساجد گفت: یک افسر قدرتمند و مؤثر در پشت صحنه فعالیت‌های ارزشمند مساجد از قبیل افکار، اندیشه‌ها، قلم و قدرت رسانه‌ای وجود دارد که با همکاری و در کنار هم قرار گرفتن قطعاً شاهد موفقیت‌های بالایی خواهیم بود.

در پایان این مراسم از تعدادی از جوانان فعال در عرصه جهادی مسجد موسی بن جعفر (ع) شهرک مهرگان تقدیر شد.

کد خبر 5087784

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین مسجد ویروس کرونا محسن فخری زاده محدودیت های کرونایی شیوع کرونا آمار کرونا شیراز بوشهر بارش باران کرمانشاه شهرستان کرج گرگان شهرکرد لیگ برتر فوتبال ایران معلولان فعالیت ها ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۷۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • برگزاری بیش از ۷۰۰ برنامه کشوری در دهه کرامت
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود