Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@05:04:20 GMT

عضو سرویس اطلاعاتی موساد چگونه کشته شد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۷۶۳۵

عضو سرویس اطلاعاتی موساد چگونه کشته شد؟

 دیروز جمعه چهاردهم آذرماه مثل دیگر جمعه های سال از لحاظ خبری؛  روزی خلوت بود تا اینکه در شامگاه؛ این خلوت بودن از بین رفت و خبری همچون بمب سر و صدای بسیاری ایجاد کرد؛ خبر این بود: فهمی هیناوی عضو سرویس اطلاعاتی موساد در چهارراه گیناتون واقع در جنوب شرق تل‌آویو ترور و کشته شد. 

ساعت ۲۱ پنجشنبه بود که خبر مرگ مردی ۴۵ ساله در خیابان‌های شهرک گیناتون با شلیک بیش از ۱۵ گلوله در برخی رسانه‌های خبری رژیم صهیونیستی پخش شد؛ خبری که بالاخره بعد از یک روز از رسانه های رژیم صهیونیستی بیرون زد؛ زیرا دستگاه های امنیتی این رژیم به شدت فضای خبری را امنیتی و بایکوت کردند تا این خبر به بیرون درز نکند؛ اما هر چه تلاش کردند نتوانستند و خبر به بیرون درز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرضیه نخست؛ هیناویِ مدل افسر ارشد موساد

گمانه‌زنی ها حاکیست که قاتلین هیناوی؛ او را در پشت چراغ قرمز هنگامی که ایستاده بود تا چراغ سبز شود با سلاح گرم و از فاصله بسیار نزدیک ترور کردند؛ اما نکته جالب پس از ترور؛ حضور نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی و موساد قبل از پلیس در محل حادثه بود.

دستگاه های امنیتی رژیم صهیونیستی پس از اینکه نتوانستند جلوی همه گیر شدن خبر ترور عضو موساد را بگیرند، پلن B خود را اجرایی کرده و با عجله خبری را منتشر کردند. خبرمنتشر شده این بود: فهمی هیناوی هیچ ارتباطی با موساد نداشته و در یک نزاع خانوادگی کشته شده است. این پلن B آنها بسیار ناشیانه‌تر از پلن A مقابله با خبر بود؛  زیرا در هیچ کجای دنیا برای قتل یک فرد معمولی سیستم‌های امنیتی و اطلاعاتی وارد جریان نمی شوند. در هیچ کجای دنیا سیستم‌های امنیتی و اطلاعاتی از انتشار خبر مرگ افراد معمولی که در یک دعوای خانوادگی کشته شدند؛ جلوگیری نمی کنند. مرگ افراد معمولی توسط پلیس هر کشور بررسی می شود، نه سیستم‌های امنیتی و جاسوسی.

مثلا همین هفته گذشته بود که یک پیرمرد ۷۳ ساله به نام شوبیا تاتور و فرزند ۳۹ساله اش در روستای رینا کشته شدند. همچنین مردی ۵۱ ساله  مادر و برادرش را با شلیک گلوله کشت. یک ساعت و نیم قبل از کشته شدن هیناوی هم یک جوان بیست‌و هفت ساله به نام محمد بدران در روستای زمر کشته شد که در این کشته شدن ها نه بایکوت خبری در کار بود و نه ورود سیستم امنیتی موساد.

حسین کنعانی مقدم تحلیلگر مسائل سیاسی هم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ترور هیناوی در تل‌آویو گفت: رژیم صهیونیستی در درون خودش درگیری‌های قدرت بسیاری را تجربه می‌کند و احزاب اسرائیل و طرفداران نتانیاهو مدت هاست که در یک جنگ درونی به سر می برند و هر لحظه امکان این وجود دارد که اقدامات گسترده تری از این ترور‌ها توسط خود اسرائیلی‌ها صورت بگیرد.

او ادامه داد: در عین حال اگر ایران بخواهد انتقام بگیرد قطعا بسیار فراتر از این اتفاقاتی خواهد بود که الان صورت گرفته است، معتقدم که رژیم صهیونیستی در صدد است تا با چنین اقداماتی این گونه وانمود کند که پرونده ترور دانشمند هسته‌ای ایران دیگر بسته شده و دیگر خطری آن‌ها را تهدید نمی کند؛ در حالی که آن‌ها هر شب باید با ترس از انتقام ایران به خواب روند. ایران اگر بخواهد انتقام بگیرد؛ حتی موساد هم جلودار آن نخواهد بود.

کنعانی مقدم افزود: سیستم‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی عمدتا مبتنی بر گروه‌های ترور و همکاری این گروه ها با سیستم‌های امنیتی CIA و برخی از کشور‌های عربی است و این خودش چندان بر مسائل امنیتی مبتنی نیست. نام این سیستم‌ها؛ جوخه‌های اعدام است و سازمان‌های اطلاعاتی که با اسرائیل مرتبط هستند عمدتا با جوخه‌های اعدام همکاری می کنند.

تحلیلگر مسائل سیاسی درباره سیستم‌های امنیتی رژیم صهیونیستی هم بیان کرد: همین چند وقت پیش شاهد بودیم که یکی از فرماندهان عالی رتبه رژیم صهیونیستی و یکی از وزرای این رژیم جاسوس دو جانبه در آمد و این یعنی اینکه نفوذ در سیستم اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس در بالاترین رده‌ها اتفاق افتاده است.

فرضیه دوم؛ هیناویِ مدلِ یک شهروند معمولی در سرزمین‌های اشغالی، مثل دیگران

اما گما‌نه‌زنی های دیگر هم وجود دارد مبنی بر اینکه فهمی هیناوی یک اسرائیلی ساکن تل‌آویو بود که به دلیل دعوای خانوادگی کشته شد. دعواهایی که در آن منطقه بسیار وجود دارد و اغلب به قتل و غارت منجر می شود. یک سال قبل هم یکی از اقوام هیناوی به همین دلیل و به همین شکل کشته شد که پرونده  رسیدگی به قتل او همچنان مفتوح است و شاید پرونده هیناوی هم در کنار این پرونده قرار بگیرد.

محمد حسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل سیاسی هم در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به خبر قتل فهمی هیناوی گفت: اگر اصل خبر صحت داشته باشد؛ ترور یک مقام عالی رتبه موساد نمی‌تواند جبران شهادت شهید فخری‌زاده باشد، زیرا اگر قرار باشد ایران وارد شود؛ موثرتر عمل خواهد کرد، ضمن اینکه انتقام تک تک شهدای حادثه  آبسرد گرفته خواهد شد و انتقام انفجار در نطنز هم هنوز باقی است. 

فرضیه سوم؛ بزنیم تا نزدند

برخی از کارشناسان مسائل نظامی و سیاسی معتقد هستند که رژیم صهیونیستی هیناوی را از میان برداشته و می‌خواهد جوری افکار عمومی را هدایت کند که ایران این ترور را انجام داده و پروژه انتقام ایران از اسرائیل انجام شده و دیگر ایران حقی بر گردن این رژیم غاصب ندارد و اوضاع آرام است و اگر ایران انتقام بگیرد؛ این جمهوری اسلامی ایران است که جنگ‌طلبی می کند و این اقدام سران اسرائیلی یعنی یک فرار رو به جلو.

اما نکته قابل توجه این است که ایران به خوبی نشان داده که اگر بخواهد انتقام بگیرد؛ عیان انتقام می گیرد و به سراغ طرح‌ها و نقشه‌های بزن در رو نخواهد رفت؛ ترورهای کور و عملیات هایی از این قبیل برای سیستم‌هایی است که ترس از جنگ رودر رو دارند، اما جمهوری اسلامی ایران به خوبی نشان داد به موقع؛ عیان و بدون پنهان کاری انتقام خواهد گرفت؛ مصداق این حرف هم ترور بزدلانه سردار سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و انتقام شجاعانه و عیان عین‌الاسد.

قدیری ابیانه درباره سیستم اطلاعاتی اسرائیل بیان کرد: تمام سیستم‌های اطلاعاتی دنیا نقاط ضعف زیاد دارند، اسرائیل هم از این موضوع مستثنی نیست؛ تا جایی که اخیراً گفته شده که یکی از وزرایشان سال‌ها جاسوسی می‌کرده و به همین اتهام هم دستگیر شده است، بنابراین رخنه در آنها غیرممکن نیست.

او تاکید کرد: فلسطین و حزب‌الله لبنان توانسته‌اند در دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی رخنه کنند و ارتش و دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دیگر از آن اقتدار سابق برخوردار نیستند و آسیب‌پذیری بسیاری دارند. اسرائیل هم از درون رو به اضمحلال است و هم از بیرون و جنایاتشان هم نمی‌تواند سرنوشت آنها را تغییر دهد.

فرضیه چهارم؛  آبی که در یک جوی نمی‌رود

همانطور که گفته شد رژیم صهیونیستی از درون دچار مشکلات فراوان و اساسی است. مجلس و دولت این رژیم مثل کارد و پنیر هستند. علاوه بر این مجلس درون خود مشکل دارد و دولت رژیم صهیونیستی از مجلس آن بدتر. همین چهارشنبه هفته گذشته بود که در پی بروز اختلافات سیاسی میان احزاب سیاسی اسرائیل، نمایندگان کنیست (پارلمان رژیم صهیونیستی) رای به انحلال آن دادند.  در کل آب دولت و  ملت و مجلس رژیم صهیونیستی در یک جوی نمی رود.

نارضایتی مردم از وضعیت سرزمین‌های اشغالی و اعتراضات گسترده در خیابان‌های بیت‌المقدس؛ تل‌آویو و حیفا در کنار فساد مالی نتانیاهو نخست وزیر این رژیم و همسرش غوز بالا غوز است برای رژیمی که داعیه از نیل تا فرات داشت؛ اما  امروز درگیر بحران های داخلی است؛ بحران‌هایی که از درون مثل موریانه این بدنه رژیم را می جَوَد و از بین می برد؛ حال آن که در این وضعیت این رژیم باید منتظر انتقام سخت جمهوری اسلامی ایران هم باشد. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: موساد رژیم صهیونیستی سرویس اطلاعاتی موساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سند تاریخی از نقش صهیونیست ها در تحریف نام «خلیج فارس» + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج یا خلیج عربی خوانده و یا شنیده می شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

تحریف نام خلیج فارس تنها به سال‌های اخیر باز نمی‌گردد. این موضوع سابقه طولانی داشته است. از سده نوزدهم میلادی با روی کار آمدن قاجار و شکل گیری رقابت انگلیس و روس در آن حوزه تا دوران پهلوی دوم و همچنین پس از انقلاب اسلامی، کشورهای مختلف اقداماتی در زمینه تحریف نام خلیج فارس داشته‌اند. در هر دوره از تاریخ، بستگی به میزان حساسیت حاکمیت سیاسی ایران، واکنش‌ها قابل تحلیل و ارزیابی می باشد. در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، سندی وجود دارد که ابعاد تازه‌ای از تحریف نام خلیج فارس روشن می کند. شاید هر بار که نام جعلی خلیج فارس(خلیج یا خلیج عربی) خوانده و یا شنیده می شود، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در ذهن متبادر می شود، اما در این سند پای رژیم صهیونیستی به این جعل باز شده است.

اما ابعاد این سند:
۱-آنچه که به عنوان تاریخ در سند به صورت دستی و میلادی نوشته شده است ۲۲ ژوئن ۱۹۷۸ که مصادف با ۱ تیر ۱۳۵۷ می باشد.

۲- طبقه بندی سند سری می باشد. با توجه به بررسی اسناد ساواک و نظام محرمانگی در آن سازمان، اسنادی که مرتبط به همکاری اطلاعاتی ایران و اسرائیل می باشد، همگی سری هستند که نشان از حساسیت موضوع برای پهلوی دارد.

۳-این سند مبتنی بر گزارش واصله از سرویس اسرائیل است. ساواک و اسرائیل همکاری متعددی در زمینه های مختلف داشته اند و این سند می تواند در راستای همکاری های اطلاعاتی و امنیتی دو رژیم تعریف شود.

۴- خطاب گزارش، اداره کل هفتم ساواک می باشد. اداره کل هفتم مسئول بررسی اطلاعات خارجی ساواک بوده است که نشان می دهد موضوع خلیج فارس و مسائل آن مانند تحریف نام خلیج فارس، یکی از پرونده های اطلاعات خارجی ساواک بوده و روی آن کار می‌شده است.

۵- گزارش در خصوص همکاری بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس می باشد که سرویس اسرائیل گزارش این توافق نامه را برای ساواک ارسال نموده است. این گزارش تائیدکننده همکاری اطلاعاتی پهلوی و اسرائیل در زمینه های مختلف است.

۶- بر اساس سند مذکور، رژیم صهیونیستی در گزارش خود به ساواک، از کلمه جعلی "خلیج" استفاده نموده و نام کامل خلیج فارس ذکر نشده است، که نشان می دهد رژیم صهیونیستی در این تحریف نقش دارد و احتمال دارد برای تحریف نام خلیج فارس یک همکاری اطلاعاتی بین اسرائیل و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس وجود داشته است.

۷- موضوع دیگر در این سند، واکنش مسئول اداره هفتم ساواک به آن گزارش است. رژیم پهلوی همیشه یکی از شعار و هویت‌های خود را ملی گرایی اعلام می نمود، اما موارد متعددی وجود دارد که نشان می دهد آن رژیم ملی نبوده و یا حداقل در برخی از حوزه های حیاتی مانند موضوع خلیج فارس، حساسیت قابل توجهی از خود نشان نمی‌داده است. در این سند، هنگامی که کارشناس اداره هفتم گزارش را به مدیریت آن اداره ارائه می کند و تقاضای تذکر به سرویس اسرائیل را دارد، آنچه که در پاسخ آمده، آن است که؛ "این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم سابقه است". این جواب گویای آن است که حتی برای یک تذکر به اسرائیل هم عزم و اراده‌ای وجود نداشته و منافع ملی قربانی منافع سیاسی پهلوی می‌شده است. و نه تنها به تقاضای کارشناس مربوطه توجه نشده بلکه به گونه‌ای، از سرویس اسرائیل در جعل نام خلیج فارس دفاع شده است.

بنابراین با بررسی سند مذکور، روشن می شود که رژیم صهیونیستی یکی از بازیگران تحریف نام خلیج فارس می باشد و رژیم پهلوی با تمام شعارهای ملی گرایی خود، توان و یا اراده مقابله با این گونه تحریفات را نداشته است.

درباره: گزارش واصله از سرویس اسرائیل
گزارش
۲۲ ژوئن ۱۹۷۸
منظور: استحضار تیمسار مدیریت کل اداره هفتم
سرویس اسرائیل در گزارش مربوط به موافقتنامه بین عربستان سعودی، قطر و کویت برای تأسیس یک نیروگاه اتمی در سواحل خلیج فارس به جای نام صحیح و کامل این منطقه به ذکر خلیج اکتفاء نموده است. (پیوست)
در صورت تصویب توسط بخش تبادل اطلاعات به رابط سرویس مذکور تذکر داده شود.
اداره ۲ بررسی
توضیح داده شد.
این قبیل اشتباهات در آن سرویس کم‌سابقه است.

کد خبر 848193 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و اسرائیل خلیج فارس اسرائیل خبر ویژه ساواک

دیگر خبرها

  • اذعان ارتش صهیونیستی به کشته و زخمی شدن 3 نظامی خود در غزه
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در غزه
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • یک سند تاریخی از نقش صهیونیست ها در تحریف نام «خلیج فارس» + عکس
  • تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • وزیر خارجه اردن: جنگ غزه انتقام از مردم فلسطین است
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل