Web Analytics Made Easy - Statcounter

فائقه سادات میرصمدی از پژوهشگران کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره کتابی که طی چند روز آتی با موضوع آمریکا منتشر می‌شود، اظهار داشت: سه سال پیش درباره آمریکا در حال انجام کاری بودم. نکته اینجاست آمریکایی‌ها هر آنچه را که ما می‌خواهیم ببینیم و بدانیم در شبکه‌هایی چون CNN و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مطرح می‌کنند تا ترجمه شود، اما شبکه‌ای چون CBS NEWS مخاطب داخلی در آمریکا دارد و طبیعتا ایرانیان مخاطبش نیستند. اما از اینترنت می‌توان آن را رصد کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه بخشی از کار این شبکه سایت خبری، گفت‌وگو درباره مسائل روز است، توضیح داد: در این برنامه‌ها علاوه بر مهمان، میزبان برنامه هم مهم تلقی می‌شود که این وظیفه برعهده «مایکل مورل» (تحلیلگر اطلاعاتی آمریکایی) است. او به عنوان قائم مقام اداره‌کننده و نیز دو بار به عنوان کفیل اداره‌کننده سیا در سال‌های ۲۰۱۱ و سپس از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ فعالیت کرده است. او منتقد گزارش سال ۲۰۱۴ کمیته اطلاعاتی سنا در خصوص استفاده سیا از تکنیک‌های بازجویی ارتقایافته ـ که بسیاری آن را شکنجه می‌دانند ـ است و همچنین از قتل هدفمند سیا به وسیله پهپادها دفاع می‌کند. او اظهارات عجیب و غریبی درباره ایران و سوریه دارد که در دیگر سیاستمداران آمریکا کمتر می‌بینیم. CBS NEWS گفت‌وگوهایی دارد که مصاحبه‌کننده آن مور است. 

وی ابراز داشت: بنده این مصاحبه‌ها را پیگیری می‌کردم. در واقع «جنگ خوب است» ترجمه‌ همان مصاحبه‌هاست که در قالب کتاب منتشر شده است.

میرصمدی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با بیان اینکه کم‌کم از این آمریکای بدون روتوش خوشم آمد، تصریح کرد: در این گفت‌وگوها درباره ایران به صراحت صحبت می‌شود. آنها ما را بهتر از خودمان در مسایل امنیت داخلی و سیاست خارجی می‌شناسند. تیم‌های حرفه‌ای عجیبی دارند که ایران را به وضوح بررسی می‌کنند.

به گفته این نویسنده،‌ آنها در این گفت‌وگوها بدون پرده‌پوشی و به صورت شفاف و صریح درباره ایران حرف می‌زنند و افشاگری می‌کنند. حتی در یکی از مصاحبه‌ها به صراحت بیان می‌شود که «اقتصاد ایران را مچاله کردیم. شدیدترین تحریم‌های موجود در کره زمین را بر ایران اعمال کردیم. می‌دانیم ایرانی‌ها بمب اتم ندارند، اما فعالیت هسته‌ای آنها را کنترل می‌کنیم.» در واقع چهره پشت نقاب آمریکا در این مصاحبه‌ها عین شده است.

این پژوهشگر خاطرنشان کرد: در بازه زمانی حدود دوسال این مصاحبه‌ها را می‌شنیدم و سعی کردم مطالبی را که برای مخاطب عام در داخل ایران کاربرد دارد، ترجمه و در قالب این کتاب بیاورم. در این کتاب که جلد نخست آن منتشر می‌شود ۱۰ مصاحبه گنجانده شده و در حال حاضر جلد دوم نیز نوشته شده و در دست ویرایش است.

در مقدمه کتاب که برای نخستین بار منتشر می‌شود، آمده است:

قرار است در این کتاب، خیلی چیزها بخوانید و سر از ماجراهایی در بیاورید که حتما تعجب می‌کنید. چرا؟ چون تا امروز کسی درباره این مسائل حرفی نزده، تحلیلی ارایه نکرده و به نظر می‌رسد حتی تصمیم‌گیران دستگاه دیپلماسی کشورمان هم بی‌خبر باشند، چه‌رسد به این‌که من و شما را در جریان بگذارند!

در این کتاب مصاحبه مدیران و مشاوران امنیتی ـ اطلاعاتی و مسئولان سیاست‌خارجی آمریکا را می‌خوانید. با تعریف جدیدی از عبارت «امنیت ملی» در آمریکا آشنا می‌شوید. از زبان دولت‌مردان آمریکایی می‌شنوید که اولویت‌های سیاست‌خارجی آمریکا چیست و چه‌طور با یک استراتژی بی‌سرو‌صدا و نرم، مهره‌های اصلی سیاست و دفاعی کشورشان را از میان سران امنیتی این کشور انتخاب می‌کنند. با خواندن این مصاحبه‌ها متوجه می‌شوید که اتفاقا دولت‌مردان آمریکایی ابایی ندارند از این‌که بگویند «من سرهنگم، نه حقوق‌دان!»

«روحانی میانه‌رو نیست، یک جنگ‌طلبِ باهوش است»، «ایران قدرت‌مندترین کشور منطقه است» باورتان می‌شود این جمله‌ها را سیاست‌مداران آمریکایی گفته باشند؟ کتاب پر است از این اظهار نظرها و اعتراف‌های صریح.

رییس سابق آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا یا همان جایی‌که میان ایرانی‌ها به «سازمان سیا» معروف است، با افراد موثر در سیاست‌خارجی و تحلیل‌گران عرصه بین‌الملل، گفت‌وگو کرده و با کم‌ترین ملاحظه و سانسور درباره رویکرد آمریکا در مساله سیاست‌خارجی، به‌خصوص منطقه خاورمیانه، این مصاحبه‌ها را منتشر کرده است. مصاحبه‌ها لحن خودمانی و دوستانه‌ای دارند و صاحبان مناصب امنیتی رده بالای آمریکایی به‌راحتی درباره مکانیسم تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی برای مدیران بالادستی و درنهایت رییس‌جمهور آمریکا حرف می‌زنند.

میزبان و پرسش‌گر این گفت‌وگوها «مایکل مورل» تحلیل‌گر اطلاعاتی آمریکاست. او در سال‌های گذشته به‌عنوان قائم‌مقام آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا و دو بار به‌عنوان سرپرست سازمان سیا کار کرده است. مورل از آن دسته سیاست‌مدارانی است که رو بازی می‌کند و در مقاطع حساس مثل انتخابات و مسائل حیاتی مثل جنگ سوریه، اظهارنظرهای شفافی مطرح می‌کند. سال۲۰۱۴ کمیته اطلاعاتی سنا، گزارشی منتشر کرد درباره استفاده سیا از «تکنیک‌های بازجویی ارتقایافته!» همان زمان نه فقط مخالفان آمریکا، بلکه بسیاری از مردم و شهروندان آمریکایی اعلام کردند که منظور از این تکنیک‌های ارتقایافته، همان «شکنجه» است.

مورل، منتقد جدی این گزارش بود و اعتقاد داشت در سیا شکنجه وجود ندارد! در این کتاب، از او چهره ملایم و مشتاق یک ژورنالیست را می‌بینید، اما مورل از پروژه‌هایی مانند «قتل هدفمند سیا به‌وسیله پهپاد» دفاع کرده و درباره جنگ سوریه می‌گوید: «ایرانی‌ها و روس‌ها باید هزینه حضور در سوریه را بپردازند. این هزینه ظاهرا «قتل و کشتار» خواهد بود، ولی ما در این‌باره چیزی به جهان نمی‌گوییم. درباره این مساله در پنتاگون چیزی نمی‌گوییم، ولی تهران و مسکو این را به‌خوبی می‌دانند.» زمانی‌که تنور جنگ در سوریه داغ بود، مورل گفت: «باید ساختمان‌های دولتی سوریه و همین‌طور گارد ریاست‌جمهوری سوریه بمب‌باران شود تا بشار اسد بترسد و حکومت را رها کند.»

با این اظهارنظرهای عجیب و غریب مایکل مورل را بشناسید، تا بتوانید تشخیص دهید وقتی در مصاحبه سوالی می‌پرسد یا بحث را هدایت می‌کند، چه فکری در سر دارد!

مایکل مورل سراغ خیلی‌ها رفته، ولی ما برای ترجمه و گردآوری این کتاب، مصاحبه کسانی را انتخاب کردیم که تخصص و کارشان به‌نوعی به ایران مربوط می‌شود. بعضی از این مقامات امنیتی یا سیاسی به‌قدری درست و دقیق ایران را تحلیل می‌کنند که اغراق نیست بگوییم ما را بیشتر از خودمان می‌شناسند. معیار دیگر برای انتخاب گفت‌وگو، معرفی آمریکا از زبان خودشان است.

به گمانم بیشتر اختلاف‌ها بر سر داشتن رابطه یا قطع هرگونه ارتباطی با آمریکا یا دعوای دیرینه مذاکره با آمریکا به خاطر این است که آمریکا را نمی‌شناسیم. فریاد ما به دلیل جهل و ابهام است. اگر این سرزمین و اهالی‌اش را بشناسیم، اختلاف‌ها کمرنگ می‌شود. وقتی یک مقام رسمی آمریکایی می‌گوید «ما می‌دانیم ایران بمب اتم نمی‌سازد، ولی برای این‌که بیش از این در منطقه قدرت نگیرد، باید تحریم کنیم و هر روز قفل محکم‌تری بر تحریم‌های قبلی بزنیم.» این فقط حرف نیست، به این گفته‌ها عمل شد و به اظهار خودشان؛ می‌خواهند اقتصاد ایران را مچاله کنند. آمریکایی‌ها این حرف‌ها را در رسانه‌های رسمی مطرح می‌کنند، ولی خیلی از فارسی‌زبانان در شبکه‌های دیگر مشغول دیدن فلان خواننده یا مسابقه هستند.

آنها بهتر از ما مسلمانان و آداب و رسوم مذاهب اسلامی را می‌شناسند. خودشان در پس پرده از داعش و گروهک‌های تروریستی در منطقه حمایت می‌کنند و در صحنه از مبارزه فعال و پویا در مقابل تروریسم دم می‌زنند. در جهان ای دوستان! دشمن که دارد همچو ما؟

کتاب را بخوانید و ببینید آمریکایی‌ها چه دیدگاه و برنامه‌هایی درباره قدرت ایران در منطقه، انرژی هسته‌ای، مسائل ایران و عربستان، داعش و تروریسم، برجام و نیروی قدس دارند. ببینید چه‌طور افکار عمومی را اقناع می‌کنند. ببینید از ماموران و جاسوسان سازمان سیا چه فرشته‌های مهربانی در افکار عمومی‌ ساخته‌اند و...

این کتاب به زودی از سوی انتشارات شهید کاظمی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا فعالیت هسته ای جنگ خوب است آمریکا بدون روتوش مصاحبه ها منتشر می شود سیاست خارجی گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟

در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت.

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پشیمانم!
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم