Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عدم استفاده صحیح از معادن کشور اظهار کرد: چند سالی است که بسیاری از معادن کشور تعطیل شده اند و هیچ استخراجی در آن‌ها صورت نمی‌گیرد همچنین از معادن فعال نیز آن طور که باید استخراج نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: معادن کشور ظرفیت زیادی دارند و در صورت توجه و استفاده صحیح از آن‌ها می‌توان تولید ناخالص سالانه کشور را تا حد قابل توجهی افزایش داد، همچنین صادرات منابع معدنی و فرآورده‌های آن‌ها می‌تواند جال خالی صادرات نفتی را پر کند.

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: تمام این دستاورد‌ها در صورتی نتیجه می‌دهند که حمایت‌های دولت پشت آن باشد و حمایت‌های دولت به معنی دخالت آن در کنترل صادرات و واردات محصولات معدنی نیست.

شکوری ادامه داد: دولت در طول یک سال مصوبه‌های زیادی برای صادرکنندگان و واردکنندگان بخش معدن تعریف می‌کنند و همین تغییر مصوبه‌ها باعث سردرگمی فعالان این بخش می‌شود.دولت باید اجازه صادرات مواد معدنی که در کشور مازاد هستند را بدهد همچنین به کالا‌های مورد نیاز داخلی باید اجازه واردات بدهد.

بیشتر بخوانید: حل مشکلات صادرکنندگان وظیفه وزارت صمت است/ ثبت سفارش ارز متقاضی برای واردات کالا‌های اولویت‌دار وی تصریح کرد:در صورتی که واردات با برنامه ریزی انجام شود، هیچ ضرری به اقتصاد کشور وارد نمی‌کند چراکه از مواد اولیه وارد شده تولید صورت می‌گیرد و این تولیدات قابل عرضه در بازار‌های جهانی هستند.
رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران با اشاره به سیاست گذاری اشتباه دولت در قیمت گذاری‌ها بیان کرد: محصولات معدنی جزء آن دسته از کالا‌هایی هستند که قیمت گذاری آن‌ها از سوی دولت صورت می‌گیرد و این قیمت گذاری‌ها باعث بروز مشکلات زیادی در بخش تولید و توزیع شده است.
شکوری افزود: قیمت‌هایی که دولت برای محصولات معدنی تصویب کرده در حال حاضر بسیار کمتر از قیمت تمام شده محصول است با این حال این وضعیت باعث می‌شود تا تولیدکنندگان یا محصولات خود را به بازار عرضه نکنند یا با قیمت‌های بالاتر از نرخ مصوب عرضه کنند چراکه فروش با نرخ‌های مصوب هیچ صرفه اقتصادی برای آنها ندارد.
وی عنوان کرد: قیمت گذاری و کنترل آن از سوی دولت نمی‌تواند تاثیری بر ایجاد آرامش در جو بازار داشته باشد چراکه قیمت‌ها روزانه تغییر می‌کند اما قیمت گذاری‌ در سال یک مرتبه انجام می‌گیرد.
رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران در پایان اظهار کرد: بهترین روش برای تعیین قیمت محصولات معدنی، عرضه و تقاضا است، باید قیمت‌های جهانی نیز در قیمت گذاری داخلی در نظر گرفته شود. همان گونه که این روش در تمام کشور‌های دارای منابع معدنی رعایت می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی محصولات معدنی محصولات معدنی قیمت گذاری معادن کشور قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه با وقوع بارش‌های اخیر ظرفیت سد دز بطور ۱۰۰ درصد تکمیل شد، گفت: با ظرفیتی که در سد ایجاد کردیم موفق شدیم سیلاب ورودی به سد دز که پیک آن بالای ۲ هزار و متر مکعب بر ثانیه است در مخزن ذخیره کنیم و با خروج از رودخانه‌های فصلی ایجاد ظرفیت شد.

صدریان فر گفت: کارشناسان ورودی سد دز را رصد می کنند تا چنانچه نیاز به خروج آب بیشتر باشد آن را افزایش دهیم تا مشکلی برای مردم و کشاورزی آنها به وجود نیاد.

وی افزود: چنانچه آورد ما در بالا دست سد دز بیشتر شود جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترل است.

صدریان فر در رابطه با وضعیت آبگیری در دیگر سد‌های استان پس از بارندگی دو روز گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۸۱ درصد کل مخازن سد‌های استان آبگیری شده است، در زنجیره کارون بالای ۹۱درصد و در سد دز صدرصد آبگیری شد.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان خاطر نشان کرد: وقوع سیل بعید است، در حال رصد سامانه‌های بارش هستیم، به نظر می‌رسد بارش‌های بعدی به این شدت نیست، اما اگر هم شدید باشد نگران نیستیم.

وی این را هم گفت که ظرفیت مخزن سد کرخه ۵ میلیاردو ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که باوجود بارش‌های اخیر تنها ۲میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آن پر شده و بالغ بر ۳ میلیارد مترمکعب ظرفیت آن هنوز خالی است.

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور