Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورون در سال 2021 حدود 14 میلیارد دلار خرج پروژه های خود می کند که از این میزان 300 میلیون دلار آن صرف پروژه های گذار انرژی خواهد شد.

به گزارش «انرژی امروز» از بلومبرگ، شورون هم مانند رقیب خود اکسون موبیل خبر از کاهش برنامه های سرمایه گذاری طولانی مدت خود داده است. کاهش شدید قیمت نفت و گاز در سال جاری میلادی و ناامیدی از بهبود زودهنگام بازارها این غول های نفتی را مجبور به کاهش هزینه های خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورون در بیانیه ای اعلام کرده است که هزینه های اکتشاف و سرمایه گذاری‌هایش از سال 2022 تا 2025 بین 14 تا 16 میلیارد دلار در سال خواهد بود. این میزان هزینه اعلام شده از پیش بینی 19 تا 22 میلیارد دلار بسیار کمتر است.

این برنامه نشان از کاهش شدید قیمت نفت در سال 2020 دارد به طوری که تخصیص هزینه را برای غول های نفتی با مشکل مواجه کرده است.

با این که قیمت نفت از بدترین وضعیت خود کمی فاصله گرفته است اما هنوز هم هر بشکه نفت کمتر از 50 دلار معامله می شود و از سویی پاندمی کرونا هم اجازه افزایش تقاضای نفت را نمی دهد.

برنامه اعلامی شورون از اولویت های جدید این غول نفتی هم حکایت دارد.

پروژه تنژین در قزاقستان

انتظار می رود هزینه 45 میلیارد دلاری پروژه تنژین در قزاقستان، پروژه ای که مشکل بودجه دارد، هم کاهش یابد، اما در حوزه پرمیان هزینه سرمایه گذاری ها برای تولید نفت شیل افزایش می یابد. در خلیج مکزیک هم نفت متعارف سرمایه لازم خود را دریافت خواهد کرد.

بیانیه شورون، سه روز بعد از بیانیه اکسون موبیل منتشر شده است که خبر از کاهش هزینه های خود می داد.

شورون انتظار دارد در سال 2021 حدود 14 میلیارد دلار خرج پروژه های خود کند. از این میزان 300 میلیون دلار آن صرف پروژه های گذار انرژی خواهد شد.

برچسب هاافت قیمت نفت اکسون موبیل (Exxon Mobil) انرژی امروز ایالات متحده آمریکا حوزه نفتی پرمیان شورون (Chevron) قزاقستان

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: افت قیمت نفت اکسون موبیل Exxon Mobil انرژی امروز ایالات متحده آمریکا شورون Chevron قزاقستان آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو سرمایه گذاری میلیارد دلار قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار

طی بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیش از ۲/۷ تن شمش طلا معامله شد که نرخ دلار محاسبه شده از قیمت شمش‌های طلا مبادله شده در مرکز مبادله اختلاف ۷ تا ۱۵ درصدی با قیمت روز دلار در بازار آزاد داشت.

به گزارش اکوایران، مرکز مبادله ایران بیست حراج حضوری شمش طلا طی سه ماه، ۲۷ دی تا ۴ اردیبهشت برگزار کرد و ۲۷۱۶ شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار معامله شد. میانگین قیمت شمش‌های طلای معامله‌شده طی این ۲۰ حراج مرکز مبادله، چهار میلیارد تومان به ثبت رسیده است.

علی سعیدی، مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در نخستین حراج شمش طلا عنوان کرد: قیمتی که در مرکز مبادله ایران مبنای مبادلات طلا خواهد بود، مبتنی بر عرضه و تقاضا است و مبادلات بر اساس پیشنهاد قیمت از سوی خریداران و پذیرفته شدن آن از سوی فروشندگان خواهد بود. او همچنین تاکید کرد که قیمت معاملات طلا در مرکز مبادله ایران به قیمت‌های روز نزدیک است.

بررسی نرخ دلار محاسبه شده از قیمت شمش‌های طلا معامله‌شده در مرکز مبادله و اختلاف آن با قیمت روز دلار در بازار آزاد نشان می‌دهد بیشترین اختلاف قیمت بین قیمت دلار در بازار آزاد (۶۶ هزار تومان) و نرخ دلار محاسبه شده از طریق قیمت شمش (حدود ۵۷ هزار و ۴۳۰ تومان) نیز با نزدیک به ۱۷ درصد در حراج هفدهم که در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ برگزار شد، به ثبت رسید. 

 مرکز مبادله حراج شمش را با نرخ دلاری معادل ۵۰ هزار و ۵۷۰ تومان در ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز کرد که اختلاف نزدیک به ۷ درصدی با قیمت روز دلار در بازار آزاد (۵۴ هزار و ۵۰ تومان) در آن روز داشت؛ که کمترین اختلاف قیمت موجود بود.

در بیستمین حراج مرکز مبادله که در چهار اردیبهشت صورت گرفت نیز قیمت روز دلار بازار آزاد (۶۴ هزار و ۳۰۰ تومان) اختلاف ۱۳ درصدی با دلار محاسبه شده از قیمت شمش (حدود ۵۶ هزار و ۸۶۰ تومان) داشت. 

این در حالی است که نرخ دلار رسمی اعلام شده از سوی مرکز مبادله ارز و طلا در این مدت در نیمه اول کانال ۴۰ هزار دلاری نوسان داشت و امروز در کانال ۴۴ هزار تومانی قرار دارد.

قرار است بیست‌ویکمین حراج شمش طلای استاندارد فردا یکشنبه ۹ اردیبهشت برگزار شود.

tags # طلا ، قیمت دلار سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند