Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ پس از اینکه قیمت عمده‌فروشی مواد غذایی در طول شیوع ویروس کرونا کاهش یافت، شاخص جهانی قیمت مواد غذایی فائو (FAO) رشد چشمگیری را در ماه نوامبر نشان داد. قیمت مواد غذایی در سراسر جهان، 5درصد گران‌تر از میزان متوسط آن در سال‌های 2014 تا 2016 بود. ارقام ماه نوامبر، بالاترین میزان آن را از دسامبر 2014 نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته فائو، کاهش موجودی روغن پالم سبب افزایش قیمت محصول شده بود که به دنبال آن شاخص قیمت روغن نباتی نیز 14.5درصد بیشتر شد و در نتیجه رشد کلی شاخص قیمت مواد غذایی را به بار آورد.

خشکی هوا و اختلالات تولید به دلیل کووید-19، همراه با تقاضای بالا از سوی جشنواره داوالی هند و چین منجر به اتمام موجودی کالا شد.

گمانه‌زنی‌ها در خصوص اینکه اختلال ناشی از بحران ویروس کرونا سبب افزایش قیمت مواد غذایی شده، زیاد بوده، اما به دلیل رکود اقتصادی ایجاد شده توسط کووید-19، اختلالات زنجیره تامین و تقاضای خارج از خانه از ابتدای سال 2020 شروع به کاهش کرد و در ماه مه به پایین‌ترین حد خود رسید.

به گفته سازمان ملل متحد، کاهش قیمت روغن‌های معدنی نیز سبب کاهش قیمت مواد غذایی شد، زیرا بسیاری از سوخت‌های جایگزین از ذخایر مواد غذایی تولید می‌شود. با ادامه بحران و بازگشایی تعدادی از کشورها، تقاضای جهانی و قیمت‌ها در تابستان دوباره افزایش یافت.

همانطور که نمونه موجودی روغن پالم نشان می‌دهد، اختلالات مرتبط با کووید-19، این قدرت را دارند که در شرایط فعلی بازار، قیمت‌ها را در روند صعودی قرار دهند.

در نمودار ارائه شده، شاخص جهانی قیمت مواد غذایی ارائه شده توسط فائو را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین تعیین قیمت ۱۰قلم محصول لبنی پرمصرف چالش‌های صنعت مرغداری کشور/ افزایش شدید قیمت مرغ و تخم‌مرغ در راه است؟ ارز ۴۲۰۰تومانی شکر حذف شد قیمت شیر خام درب دامداری ۴۵۰۰تومان شد صادرات محصولات کشاورزی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فائو قیمت مواد غذایی روغن پالم ویروس کرونا بحران کرونا تاثیر اقتصادی کرونا کووید ۱۹ شاخص جهانی قیمت سهام عدالت قیمت مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلای جهانی پس رفت

قیمت طلا برای دومین سقوط هفتگی متوالی تعیین شد و ‌می‌تواند نشانه‌های بیشتری در مسیر سیاست‌گذاری فدرال رزرو ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا تقریباً بدون تغییر در ۲۳۰۲ دلار و ۵۱ سنت بود. قیمت‌ها در این هفته بیش از یک درصد کاهش یافت. هر اونس طلای آمریکا ثابت ماند و در ۲۳۱۰ دلار و ۴۰ سنت قرار گرفت.

اس‌پی‌دی‌آرگلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که دارایی‌های آن ۰.۱۷ درصد کاهش یافت و از ۸۳۱.۰۴ تن در روز چهارشنبه به ۸۲۹.۶۰ تن در روز پنجشنبه رسید.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۶.۶۵ دلار رسید و در هفته نزدیک به دو درصد کاهش یافت. پلاتین حدود ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۹۵۷.۱۵ دلار رسید و در مسیر افزایش هفتگی قرار گرفت. پالادیوم با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۳۷.۵۷ دلار رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • طلای جهانی پس رفت
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد